korona olmasaydı halk eğitime filan yönlendirecektik kaldı,
söylediğiniz bi kaç şeyi yapıyordum zaten
diğerleri içinde teşekkür ederim.
insanların bu durumlarda dışarıdan bakan gözlere ihtiyacı oluyor
ilk zamanlar yaptım allah var, ara annemi niye aramıyorsun dedim.bu arada eşinizle aranızı bozmayın, anneniz size bastırınca siz de ona ara, git gel demeyin
yani annem öyle istiyor arasan ne olur ki cümlesi cidden irite eder evliliğiniz zedelenir
gelinlere ara denince kızıyoruz bir damat kv yi arar da ne konuşur
yani gelin kaynana iki kadın yine az çok konuşulur da damat kv arayıp konuşacak konu bile bulamaz, çoğu kendi anası ile bile konuşamıyor
birileri yok öyle , kendi kendisine kurma huyu var annemin. muhtemelen yine öyleya birileri dolduruyor ya da saçma sapan şeylere takıp kendi kendilerini dolduruyorlar
Benim annemde öyle,kendi yazar kendi çizer kendi oynar işin kötüsü babamıda inandırır..Siz ve eşiniz hareketlerinizden eminseniz hiç umursamayın bakın huyu böyleymiş.Demek ki siz ne yapsanızda illa ki bir şeylere takacak kafayı.Aldırmayın.birileri yok öyle , kendi kendisine kurma huyu var annemin. muhtemelen yine öyle
Kavga etmiş olabilirler mi?merhabalar , kısaca anlatmak istiyorum. 3 ay önce evlendik. ailem biz evlenene kadar eşimi de ailesini de seviyorlardı. balayından döndükten sonra kendi annem ve abim bir garipleştiler. (babam yok, boşandılar ) çalışıyorum, fırsat buldukça 2 günde 1 anneme gitmeye çalışıyorum. eşim çok çalışıyor, mesaiye kalıyor. annemse sürekli "bizi aramıyor, bizi sevmiyor, seni bizden koparmaya çalışıyor..." gibi şeyler söylemeye başladı. son zamanlarda benimle de isteksiz soğuk konuşuyor. abim çok saçma bi konu yüzünden haftalardır küs benimle. eşimin, ailesinin adı geçince, annem susuyor öyle duymamazlıktan geliyor. en son normal konuşurken "herkes ettiğini bulur, çocuğundan görür" gibi bi laf etti. ister istemez üstüme alındım. istemedikleri biriyle evlenmedim, kaçmadım, göçmedim. sorun ne ?
Eşine anlatma bunları. Yüzüne vurur sonra. Annene de zıt gidereşimde bunları aynen söylüyor , ben balık burcuyum çok duygusalım ,dayanamıyorum, kıyamıyorum. yinede haftada 1 gitmeye başladım
Bence ailenizle ilgili sıkıntılarınızı eşinize pek yansıtmamaya çalışın. Burada okuduğum örneklere göre ileride erkekler bunu kullanabiliyoreşimde bunları aynen söylüyor , ben balık burcuyum çok duygusalım ,dayanamıyorum, kıyamıyorum. yinede haftada 1 gitmeye başladım
yok bensiz görüşmüyorlar zaten canımKavga etmiş olabilirler mi?
yok zaten ona dikkat ediyorum, bu sefer eşim aileme karşı kurulacakEşine anlatma bunları. Yüzüne vurur sonra. Annene de zıt gider
yok canım ya , birinden biri söylerdi olsaydıBilmediğiniz bi durum olmuş olabilir mi aralarında
evet gerçi yeniyiz ama allah var eşimin ailesi çok iyi davranıyorlar. ileride ne olur bilemem ama seviyorum onları daBence seni paylasamiyorlar sen sakın o tarafa olan sevgini belli etme ailene zamanla alisirlar bence ya
haklısın dikkat edicemBence ailenizle ilgili sıkıntılarınızı eşinize pek yansıtmamaya çalışın. Burada okuduğum örneklere göre ileride erkekler bunu kullanabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?