- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
İstese ayrı kalmaya gönlü razı olur mu?İsteyip istemediğini bilmiyorum ki konuşmasını çözemiyorum. Ben aileme ne diceğim diyor ne olursa olsun sevse bile ailesinin ne diyeceğini düşünüyor. Ben mahkemeye hiç gitmedim bilmiyorum, bir şey beni tutuyor sanki, aslında kendime güveniyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum adliye kapısından dönüyorum
Tanıdıysam eşimi inadına boşanırYa oyle veya boyle kadınlar adalet onunde daha ayrıcalıklı haklı oldukları surece.
Davanıda sen ac bekleme kımseyı.
Güçlü oldugunu ona ıhtıyacın olmadıgını bılsın.
Bi zahmet kafasına bi dank etsın mahkeme celbini görunce.
Acıyor muyum, seviyor muyum, merhamet mi ediyorum bilmiyorum. Çocuksu saflığı galiba körleştirenİstese ayrı kalmaya gönlü razı olur mu?
Adliye kapısından dönerek seni ne tutacak ki?
Belli ki öylesine döner diye bekliyorsun.
Dönse ne olacak, sanki hayır gelecek bu adamdan.
Neden bu kadar kör davranıyorsun bir anlasam...
Seni kovan, ailesine ezdiren adam mı saf ve çocuksu?Acıyor muyum, seviyor muyum, merhamet mi ediyorum bilmiyorum. Çocuksu saflığı galiba körleştiren
O istedi boşanmayı gitsin boşasın. Ne diyecek ben git sen boşa dedim boşamadımıBoşansın.
Seni evden kovan adamdan ne beklıyosun kı?
Bilmiyor.Seni kovan, ailesine ezdiren adam mı saf ve çocuksu?
Gerçekten?
Kim?Bilmiyor.
Eşim.
Benim param olduğu halde kendim açmıştım davamı.Özel avukat tutacak param yok. Barodakiler için de uğraşmıyor diyorlar.
Eşin seni kovuyor, ailesine ezdiriyor, kendisi mi ne yaptığını bilmiyor?
Evet yönetiliyor çünkü annesi tarafından bilgisiz ve saf biri kime tutunur tabiki en sevdiğine o kadın yıkıyor benim evliliğimi ama Rabbim yanına koymasın eşimden başka iki oğlu daha var. İnşallah kendi de kocasında görür.Böyle bir adama saf mı diyorsunuz cidden.
Annesi şantaj yapıyorEşin seni kovuyor, ailesine ezdiriyor, kendisi mi ne yaptığını bilmiyor?
Evet yönetiliyor çünkü annesi tarafından bilgisiz ve saf biri kime tutunur tabiki en sevdiğine o kadın yıkıyor benim evliliğimi ama Rabbim yanına koymasın eşimden başka iki oğlu daha var. İnşallah kendi de kocasında görür.
Annesi şantaj yapıyor
Çalışma iş gücüne sahip değilim şuan ama sağlığım yerine geldiğinde çalışacağımNeyse ne...
Neden bu kendi kararlarını veremeyen adamı bekliyorsun?
Kendi hayatını kursana.
Yazık değil mi sana.
Boşan, işe git, hayatını iyi kötü düzene koy.
Bu şekilde yaşamak sıkıcı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?