Bir yol görememek

Oyle karar verdik, haftaya dönuyor tek basina. Ben kaliyorum
Bana gore en dogru karari karari vermissiniz. Ben de yurtdisinda yasiyorum ve sizin gibi evliligini sonlandiran cok ciftler gordum malesef. Erkeklerin adapte olma suresi cok uzun oluyor. Ablamin kocasi tr'den geldi, calisiyor, cocuklari var vesaire ama gel gelelim hala dil konusunda zayif. Cocuklarina okul konusunda, derslerinde hic yardimci olamiyor. Eve gelen kagit isleri hep ablamin sirtinda. Cocugunuzin olmamasi cok iyi olmus cunku bu sorunlarla kesin sizde karsilasacaktiniz.
En iyisi herkesin kendi yoluna gitmesi. Cunku oyle de mutlu degilsiniz boyle de.

Sizin mutsuzlugunuz üzerine adam bir plan yapmak zorunda kaldı. Ki siz evlenirken eşinizin Türkiye de yaşama isteğini bilerek evlendiniz.
Siz bu evliliği çoktan bitirmişsiniz. Son perdesi kalmış.

Cevabiniz ne alaka?

her iki tarafta aynı durumu yaşamış böylelikle birbirinizi iyi anlıyorsunuzdur.Sen yurtdısı,o Türkiye’de mutlu bence bir zamana yayıp evliliğinizi uzak mesafe götürün gerçek şu ki yaşam tarzınız ikinizinde farklı ayrılmak en doğru karardır belkide ama sürece yaymak daha mantıklı

Baştan burada yaşamayı kabul etmişsiniz, neden kabul ettiniz yaptığınız iş o kadar önemliyse sizin için
Şimdi herkes yurtdışı şartları iyidir, o size uysun diyecektir ama ben konuya öyle bakamadım, sözünden dönen sizsiniz çünkü
Buna rağmen eşiniz denemiş orada yaşamayı bu da bir fedakarlık, belli bir yaştan sonra başka bir ülkeye uyum zor anlayabiliyorum ama bu baştan düşünülmeliydi. İş, çevre gibi faktörler duyguların önündeyse zaten derin bir sevgi yoktur, bırakın dönsün ülkesine siz de yerinizde devam edin. Gelirseniz siz de mutlu olmayacaksınız orası belli, en doğrusu yolları ayırmak.

Baştan hatalı yapılmış bir evlilik sizinki. Devlet memuru hele öğretmen biri için ülke değiştirip sıfırdan kariyer yapmak çok radikal bir fikir zaten. Madem işiniz çok önemliydi neden olmayacak işi o kadar uzatıp bir de üstüne evlendiniz ki? Ben olsam baştan yurt dışından biriyle yola çıkmazdım. Eşinizi gereksiz yere suçluyorsunuz. Siz de başaramamış kendi düzeninizi aramışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…