bir yuva daha dağılıyor :(

Sorun alinan mal degil ki bi es olarak hak sahibi olarak hicbir sozunun oneminn olmamasi..bence attiginz adimda israrci olun eger ki esiniz gercktn istyrsa sizi isteklriniz oonun icn onemli olacaktr aksi taktirde bu evlilikte herzmn mutsuz taraf olan siz olacaksnz

Konularına biraz göz attım öyle yorum yazayım dedim . Babanız boşanmanıza karşı çıkıyormuş . Şimdi ki durumunuz için ne diyor .

Simdi konustuk normalmis cocuklarının babaya ev alması bi anormallik yok dedi zaten annemle babamın evliligide buyüzden bitti babama cok benziyo esim malesef

Tam anlamadım , bu durumda 5. evi mi alıyorlar ? Orda kim oturacak ?

İyi de garantisi yok ki evleri çocuğuna vereceğinin.
Kayınbabasının paraya ihtiyacı olsa, evleri satması gerekse kim nasıl hak iddia edecek?
her eve bi finansci lazim cidden :d ablasi da adam da enayi mi eve konmayi garantilemek icin vermisler 30 bini zaten 4 ev var hatta 5 oldu, paraya ihtiyac niye olsun olursa da bekar ve para vermeyenlere ev dusmesin diye garantiye almislar haklarini iste

Suanda kiraya vermeyi düsünüyolarmıs bekar cocukları evlenene kadar bulundukları evdeler
Karışık bir durum ama saçma , kendi çocukları kiradayken neden başkasına verirler ki ? Vazgeçiremeyecekseniz , tapunun verilen paralar oranında hisseli olmasını önerseniz ters teper mi ? Bir de sizin oturmanız şartıyla tabii .

Biraz önce geldi hadi evimize gidelim diyo hicbisey olmamış gibi tatısma olabilirmis evde cok ısrar etti gitmicemi söyledim cıktı gitti

Be

Benmi anlatamadım ihtiyacları olmadıgı halde evlendigimizden beri en az 35 bin tl kira aldılar güya esimin olan daireden simdi üstününe bu parayı alıcaklar biz kirada oturmaya devam edicez onlarda artık 3 evden kira alıcaklar bunun mantıkla bi alakası varmı

Eşinizin olan daire nasıl "eşinizin" olmuş?
Tüm parasını eşiniz mi vermiş?
Bizim anladığımız ailesi onlar ölünce eşinize kalması için almışlar o evi. Bu durumda eşinizin değil. E doğal olarak da kira geliri onların olur.

Öldükten sonra çocuklarımıza ev kalsın, yaşarken de otursunlar mantığında alındığı için ya sizin oturmanız gerekiyordu ki siz kabul etmemişsiniz, başka yerde kirada oturmuşsunuz, o zaman onların size verdiği "oturma hakkı"nı kullanmamayı seçmişsiniz. Yoksa o ev eşinizin değil yani.

Esime göre ev kendisinin bu yüzden yıllardır ev alamadık orda oturma hakkimi kullanmadim cunku cok mukemmel bir aile iclerine girmek istemedim iyikide gitmemisim zaten

Esime göre ev kendisinin bu yüzden yıllardır ev alamadık orda oturma hakkimi kullanmadim cunku cok mukemmel bir aile iclerine girmek istemedim iyikide gitmemisim zaten

Evin Tüm parasını degil tüm gelirini vermis gelirini ayırıp kendine bi yatırım yapsaydı kimseyle ugrasmazdık suanda

O zaman eşiniz yanlış düşünüyor.
Tamam ev eşinizin ama anne-babası ölünce eşinizin.

Zaten ailesinin yaptığı hesap da bu şekilde. 4 çocuk-4 ev. Hepsine birer tane ev bırakmış olacaklar öldüklerinde.

Evin Tüm parasını degil tüm gelirini vermis gelirini ayırıp kendine bi yatırım yapsaydı kimseyle ugrasmazdık suanda

Tüm geliri derken? Bekarken kazandıkları mı yoksa evlendikten sonra yaptığı ödemeler mi oldu?

Ben ne evlerini istedim ne kiralarını sadece rahat bıraksınlar biz kendimiz yapalım dedim onada müsade etmediler tek basımıza bi yatırım yapmamıza hep karsı ciktilar kirada oturim huzurum olsun dedim oda olmadı ordaki eve gidicez diye tutturdu tamam dedim simdide bu ben pes ettim

Birine bir şeyi bıraktığında her şeyini bırakan kişinin yapmış olması gerekmez mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…