- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Birine bir şeyi bıraktığında her şeyini bırakan kişinin yapmış olması gerekmez mi .
Be
Benmi anlatamadım ihtiyacları olmadıgı halde evlendigimizden beri en az 35 bin tl kira aldılar güya esimin olan daireden simdi üstününe bu parayı alıcaklar biz kirada oturmaya devam edicez onlarda artık 3 evden kira alıcaklar bunun mantıkla bi alakası varmı
Bende mantık hatası gördüm. O ev eşinizin olacak değil mi ? Neden bu kadar kızdınız ve evliliği bitirme noktasına geldiniz anlamadım?
Çocuğunuz var mı ? Eve dönmeyi gerçekten istemediğiniz için mi ret ettiniz eşinizi ?
Ev eşinin olacak ama konu sahibi şu anda kirada oturuyor ve kira veriyor olmaktan son derece hoşnutsuz. Eşinin olacak olan evdeki kiracı çıkmadığı için de oraya geçemiyor. O evin kirasını da alamıyorlar (kayınpeder alıyor, oğluna vermiyor-doğal olarak).
Madem kiracı çıkmadı, orada oturamıyoruz, o zaman biz ev alalım kendimize diye plan yapmış konu sahibi. Ama eşi parasını babasına vermiş. Yani yine kirada oturmaya devam.
Ev eşinin olacak ama konu sahibi şu anda kirada oturuyor ve kira veriyor olmaktan son derece hoşnutsuz. Eşinin olacak olan evdeki kiracı çıkmadığı için de oraya geçemiyor. O evin kirasını da alamıyorlar (kayınpeder alıyor, oğluna vermiyor-doğal olarak).
Madem kiracı çıkmadı, orada oturamıyoruz, o zaman biz ev alalım kendimize diye plan yapmış konu sahibi. Ama eşi parasını babasına vermiş. Yani yine kirada oturmaya devam.
Mesele ev degil ki .. mesele ailesine bagimli yasamasi.. eski esimde ayni.. birak finansali, resmen ailesi buna kene gibi yapismis, buda onlara yapismis.. ailesi ve benim,aramda kopru kuramadi ki .. sorunlu bir ailenin sorunlu cocugundan anca bu beklenirki ztn.. bastim tekmeyi.. bu evin reisi babam derdi babasida baba olsa.. yok ya boyle evlilik olmaz yani..
Bunun için yuva dağıtılır mı?
Sonra da niye boşanmalar arttı acep.,.
Annenizin yolundan gitmeyin derim. Yanlış yaparsınız.Bunun için yuva dağıtılır mı?
Sonra da niye boşanmalar arttı acep.,.
Annenizin yolundan gitmeyin derim. Yanlış yaparsınız.
30.000 e ev almışsınız işte. Bu devirde bu paraya ev. Gayet mantıklı. Kendinizi bi sorgulayın derim...
Cocuklara kalan bu 4 evın bırınde kendılero oturuyor. 3 ev kıradamı? Sımdıden versınler tapuları madem yazlık da almıslar. Evlı olanlara versınler tapuları, tapusunu alan da ıster satar evını ıster oturur. Benım aılemden de 2 ev kalıcak 2 kardesız, ne yanı sımdı annemden ev kalacak dıye onlara ev almak ıcın pesınat mı vermem lazım. Kımın kımden once gömülecegı bellı olmazkıBe
Benmi anlatamadım ihtiyacları olmadıgı halde evlendigimizden beri en az 35 bin tl kira aldılar güya esimin olan daireden simdi üstününe bu parayı alıcaklar biz kirada oturmaya devam edicez onlarda artık 3 evden kira alıcaklar bunun mantıkla bi alakası varmı
Yahu anne baba vefat edınce eger aksı bır durum belırtılmemısse mıras kalır zaten. Anne babanın kac yıl yasayacagının garabtısımı var. Su anda zaten mevcutta ev anne baba uzerıne. Benımde ılerde aılemden ev kalacak ama ben o evı hıc yokmus gıbı sayıyorum ya da bana kalmaz cocuguma kalır dıye dusunuyorum.Son kez izah edicem
Normal kosullarda aileden ev cikmaz. Bana kocamin ailesi ev bagislamadi anlayabiliyo musun? Siz zaten kirada oturacaktiniz. Ailenin aldigi ev sizin degil ki kirasi sizin olsun. O kira gelirini niye sahipleniyosun. Su an 30 bin vermis ve evlerden birinin size mirasini garantilemis. Hem abla hem kocan. Su an kira odemenizin de konuyla alakasi yok. Ilerde kocan ve abla bu evler bizim biz catir catir para odedik diye rahatca hak iddia edebilecek. Yani 30 bin odeyip 100-150 binlik evin mirasini garantiledi bu iki kardes. Daha da idrak edemediyseniz benim yapabilecegim bi sey yok :d
Ha ev harici kocanin seninle evlilik yurutmek istegini zaten dusunmuyorum cunku cok kolay ve rahat vazgecmis senden. Cocuk olmadan bitmesi en dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?