- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
savcılık terk...ben çok güzelim falan demeler, verdiğiniz manasız cevap ve tepkiler bana çok gülünç geldi
açıkcası ilk kez bir konunun fake olduğunu düşünüyorum
Sizin eğitimli biri olduğunuza ise asla inanmıyorum
saygılar:)
Onlara karşı hiç bir cikisim olmadı çünkü o kadar samimi olmadım ama doğru oylede bir hobbyleri var bazilarin :)Niye biliyor musun sen sinirleniyorsun ya ondan.O tarafın insanını az çok tanıyorum.Birini sinir etmeye bayılırlar hele bir de çıkış yaparsan inadına inadına takılırlar.
Dok sende içini sıkıntı yok :))))Ben de sinirlendim ama buraya sadece konu sahibisi mi yazabilir ben iç dökemem mi
Rica ederim.
Tabi ki herkesin yaptigi isin zorlugu vardir. Herkesin yasam tarzi farkli. Kimseyi de kinamam ama bahsettiginiz kisiler agir konusmalar duymayi hak eden cinsten. Tabi ki yine de siz size yakisan sekilde davranip onlari kaale almayacaksiniz.Kücük dünyalarinda kendilerini avutacak bir sey bulmuslar. Bulduklariyla da avunup dursunlar.
Hahaha çok komik.savcılık terk...
Zaten aynen öyle yapacam kem Kum yapacakları kesin cesaretsiz olur böyle tiplerMadem bu kadar kendine güveni olan birisin ,çık karşılarına ,kibarca siz benim hakkımda böyle böyle demişsiniz,sebebini öğrenebilirmiyim de,kem küm hık mık yapacaklar,surat şekillerini izlemek hoş olacaktır.ama terbiyenden ödün vermede yapki ağırlığını görsünler.
Dok sende içini sıkıntı yok :))))
Hahaha çok komik.
Ben şık giyindim demedimki güzel giyindim dedim. O gun rastgele Yine otantik tarzda birsey giymistim sev
Cozecem anca kahvaltı yapıp kendime gelebildim :))))Geceden beri pek bir gelişme olmamış anlaşılan ne zaman çözeceksin davayı savcı adayı :)
o zaman kişiliklerinden bahsetseydiniz yaptığı işten kaldığı yerden değil........Bazıları beni yanlış anladı ama sırf koyde yaşadıkları için ole yapıyorum sandılar. Kınama değildi benimki yaşam tarzlarından değil kişilikleri nden dolayi
köydeki inekle fındıkla uğraşanları neden bu kadar küçümsediniz savcı hanım
kusura bakmayın mesajda en dikkat çeken sizin tavrınız.....Bunca sayfadan bi tek önümüzdeki çıkardın helal
Öyle olmalı insan. Tersini dersem bu sefer iltifat bekliyor denirdi.hem doğruya doğru kendimi seviyorum kimseye durup dururken satasip fizigiyle hayatıyla eleştirmem takı biri bana satasana kadaryalınaz ego tavan
Bazıları beni yanlış anladı ama sırf koyde yaşadıkları için ole yapıyorum sandılar. Kınama değildi benimki yaşam tarzlarından değil kişilikleri nden dolayi
ben onların yaptığını tasvip etmiyorum zaten.... ama kısasa kısas yaparak onlardan farkınız kalmamışÖyle olmalı insan. Tersini dersem bu sefer iltifat bekliyor denirdi.hem doğruya doğru kendimi seviyorum kimseye durup dururken satasip fizigiyle hayatıyla eleştirmem takı biri bana satasana kadar
topiğin yarısı buna takıldı carrie..bi kahve iç ayıl...tepkim normal ama tarzım yanlıştı de illa üsteleme işte...sonuçta olay doğruysa herkes sana hakveriyo..ah şu kaynanan ah...Bunca sayfadan bi tek önümüzdeki çıkardın helal
Böyle ikiyüzlü insanlara az bile saydırmışsın. Boşver düşme seviyelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?