birazcık sinirlendim galiba

Kim köylü kim inek bilmiyorum ama ortada bir adet midesiz var.
Elti adayiniz esinizin pesinde dolanmis evli olduğunu bile bile.. Kayniniz da bunu bile bile nisanlanmis kizla. Yok artik Lebron james !!!

Madem bu kadar kendine güveni olan birisin ,çık karşılarına ,kibarca siz benim hakkımda böyle böyle demişsiniz,sebebini öğrenebilirmiyim de,kem küm hık mık yapacaklar,surat şekillerini izlemek hoş olacaktır.ama terbiyenden ödün vermede yapki ağırlığını görsünler.

savcılık terk...

Niye biliyor musun sen sinirleniyorsun ya ondan.O tarafın insanını az çok tanıyorum.Birini sinir etmeye bayılırlar hele bir de çıkış yaparsan inadına inadına takılırlar.
Onlara karşı hiç bir cikisim olmadı çünkü o kadar samimi olmadım ama doğru oylede bir hobbyleri var bazilarin :)

Bazıları beni yanlış anladı ama sırf koyde yaşadıkları için ole yapıyorum sandılar. Kınama değildi benimki yaşam tarzlarından değil kişilikleri nden dolayi

Zaten aynen öyle yapacam kem Kum yapacakları kesin cesaretsiz olur böyle tipler

Bazıları beni yanlış anladı ama sırf koyde yaşadıkları için ole yapıyorum sandılar. Kınama değildi benimki yaşam tarzlarından değil kişilikleri nden dolayi
o zaman kişiliklerinden bahsetseydiniz yaptığı işten kaldığı yerden değil........

topik kafayı yidi yapmadığım alıntılar yapıyo ,düşün o bile şaştı....

Ben sizi gayet de iyi anladim. İnsanlar eger sizi yanlis anlamaya meyilliyseler ne derseniz deyin bosa ugrasmis olursunuz. O yüzden takmayacaksiniz. Eger onlarin yasam sekillerini elestirmis olsaydiniz konuyu actiginizda da onlari ezici cümleler kurardiniz. Öyle bir sey yapmadiniz, sadece onlara karsi sinirlendiginizi belirten seyler söylediniz. Kim ne düsünürse düsünsün, boşverin.

Öyle olmalı insan. Tersini dersem bu sefer iltifat bekliyor denirdi.hem doğruya doğru kendimi seviyorum kimseye durup dururken satasip fizigiyle hayatıyla eleştirmem takı biri bana satasana kadar
ben onların yaptığını tasvip etmiyorum zaten.... ama kısasa kısas yaparak onlardan farkınız kalmamış

Bunca sayfadan bi tek önümüzdeki çıkardın helal
topiğin yarısı buna takıldı carrie..bi kahve iç ayıl...tepkim normal ama tarzım yanlıştı de illa üsteleme işte...sonuçta olay doğruysa herkes sana hakveriyo..ah şu kaynanan ah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…