Allah kolaylık versin :)Önce kaynanama dicemki onların yüzüne söylicem. Yok deme falan derse bu işte bir iş var. De kendini Savun derse demekki gerçekten söylediler.
Eğer susarsa bi şekilde o geline söylicem ağzını ariycam
Sağol :)Allah kolaylık versin :)
Helal olsun:) iyi gecelerSağol :)
Büyük ihtimal öyledir ama.. eskiden demedigi hakaret yoktu kıza şimdi aşkım diyo kaynanam ona hemde benim yanımda onunla bütün kavgami bildiği halde. Kızı koruyor bole şeyde yapar onun için artık demekki
Neyse hakkınızı helal edin yatmaya gidiyorum
Helal olsun:) iyi geceler
İçime doğanı söyliyim mi sana bir şekilde elti adayının saklanılan geçmiş ilişkisi ortaya çıkacak ve o ilişki bozulacak kayınvaliden 2li oynuyor ve o kişiler senin hakkında dedikodu yaptı ama kayınvaliden gelip bine bin katarak sana söyledi o yüzden korkup sana sakın yüzlerine bişey deme kızım kötü olmayalım kimse ile diyecek seni herkesle kötü yapıyor kızdığında dobra dobra lafını esirgemediğini bu kızlarda yada çevresinde bir tartışma falan olursa çatır çatır tüm gerçekleri yüzlerine vuracağını biliyorSağol :)
Büyük ihtimal öyledir ama.. eskiden demedigi hakaret yoktu kıza şimdi aşkım diyo kaynanam ona hemde benim yanımda onunla bütün kavgami bildiği halde. Kızı koruyor bole şeyde yapar onun için artık demekki
Neyse hakkınızı helal edin yatmaya gidiyorum
hangi laflarların altında kaldın carrie ...laf yedirmek için an kollamak eleştiri kabul etmemeye eş değer bir durum değil ki...insan eleştiriye açık olmalı kendine bir şey katıyorsa hatta memnun olmalı ..ama sana laf sokanı az çok tahmin ediyorum..sen kolla bakalım anını..şimdi diğer yorumlarıda okuyayımda belki yazmışındır bu sefer elti naptı..Çok sinirşken bir insanım. Bi Ara bi arkadas bi konu açmıştı buraya eleştiriye açık değilim diye galiba bende öyleyim. Ama kollayacam o lafları tek tek yedirecem, ben o laflarin altında kalsam ahada bana carrie demeyin
asıl yorum:kaynanan sana iyi ayar çekmiş..sende iyi yemişsin carrieciğimKaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
resmen şok oldum yani birisi birinin gelinini beğenmez de bu kadar ileri de gidemez sanki.Kaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
sonuna kadar katılıyorum. biri bana bu şekilde hakaret ederse yer cevabı aynı tarzda oturur yerine. kimse ay estafurullah ne demek istiyorsunuz çok ayıp ettiniz yada etmişler demez. kandırmayalım kendimizikonu sahibesine hakaret edilmiş. çirkin, boya güzeli, beceriksiz vs. ve arkasından sinsice dedikodu yapılmış. ben olsam ben de delirirdim. bir insan size aptalca hakaretler savururken onu nazik nazik seviyeye mi çağırırdınız cidden? nasıl bir öfke yönetimidir bu, tebrik ederim gerçekten yapılmasını salık verdiğinizin beşte birini yapabilecekseniz öyle bir durumda... ama sanmıyorum. konulardaki yorumlar/tavsiyeler hep güzel şeyleri öğüt verse de gerçek dışı, kimse evliya değil neticede.
biri bana aptalca hakaretler ederse, bin katı yerin dibine sokarım. vicdanım da sızlamaz. o kişiye kendi acı ilacından içirmek lazım ki bir daha ne bana ne başkalarına terbiyesizlik yapabilsin.
Ne kadar gereksiz,ne kadar boş şeyler.Hangi gelinin güzel diye soran densizden tutta,tabiki büyük gelinim diye cevap verip ayrımcılık yapan ortalığı daha da alevlendiren kaynanaya kadar ne büyük bir cahillik.İnsan fındıkta toplayabilir,inekte sağabilir,savcı da olabilir.Bu ilkenin her kesimden herkese ihtiyacı var.Kimsenin kimseyi küçümseme hakkı yok ki!! Güzellik nedir yaa.2 gün bakılır.Bir insan tavrıyla,durşuyla,bakış açısıyla taktir kazansın.Ne köyde yaşayıpta,mantıklı,akıllı,boş laflara önemsemeyen insanlar bilirim.Kaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
Bak simdi cokguzel anlatmissin.k.v.de agizlarinin payini vermis.hahhahahaha.guldum.cunku boyali bebek falan demisler yaaaa,profil resmine baktim cok guldumm yaaaaaa...Kaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?