birazcık sinirlendim galiba

Önce kaynanama dicemki onların yüzüne söylicem. Yok deme falan derse bu işte bir iş var. De kendini Savun derse demekki gerçekten söylediler.
Eğer susarsa bi şekilde o geline söylicem ağzını ariycam
Allah kolaylık versin :)

Allah kolaylık versin :)
Sağol :)
Büyük ihtimal öyledir ama.. eskiden demedigi hakaret yoktu kıza şimdi aşkım diyo kaynanam ona hemde benim yanımda onunla bütün kavgami bildiği halde. Kızı koruyor bole şeyde yapar onun için artık demekki
Neyse hakkınızı helal edin yatmaya gidiyorum

Helal olsun:) iyi geceler

Carrie böyle durumlar için harika bir söz söylemiş atalarımız :''İt ürür kervan yürür'' Kıskançlıklarıyla çatırdayıp çatırdayıp dursunlar. Kayınvalideni de bir çok arkadaşın aksine taktir ettim. Siz bir ailesiniz, tabiki senin hakkında konuşulanları gelip sana söyleyecek . Söylemeseydi , senin arkanda böyle çirkin laflar eden gereksiz insanlarla hoş beş edip kendini ne durumuna düşürecektin. Neymiş efendim üzülürmüşsün , millet sahte mutluluklar yaşamaya fazla alışmış anlaşılan Kaldı ki kayınvalidenin yanında bunu söyleyen ,kim bilir başkasının yanında neler söyler Verdiği cevapları da beğendim ki senin onlara hadlerini bildireceğinden de şüphem yok ,bizim adımıza da bir kaç kelâm et

Yalnız son 5 sayfayı okuyunca kayınvalide şüphenin olduğunu gördüm Eğer yalan söylüyorsa profesyonelleşmiş herhâlde, böyle bir tip mi ? Söyledikleri pek senaryoya benzemiyor ama yine sen daha iyi bilirsin carrie

Helal olsun:) iyi geceler
İçime doğanı söyliyim mi sana bir şekilde elti adayının saklanılan geçmiş ilişkisi ortaya çıkacak ve o ilişki bozulacak kayınvaliden 2li oynuyor ve o kişiler senin hakkında dedikodu yaptı ama kayınvaliden gelip bine bin katarak sana söyledi o yüzden korkup sana sakın yüzlerine bişey deme kızım kötü olmayalım kimse ile diyecek seni herkesle kötü yapıyor kızdığında dobra dobra lafını esirgemediğini bu kızlarda yada çevresinde bir tartışma falan olursa çatır çatır tüm gerçekleri yüzlerine vuracağını biliyor

hangi laflarların altında kaldın carrie ...laf yedirmek için an kollamak eleştiri kabul etmemeye eş değer bir durum değil ki...insan eleştiriye açık olmalı kendine bir şey katıyorsa hatta memnun olmalı ..ama sana laf sokanı az çok tahmin ediyorum..sen kolla bakalım anını..şimdi diğer yorumlarıda okuyayımda belki yazmışındır bu sefer elti naptı..

asıl yorum:kaynanan sana iyi ayar çekmiş..sende iyi yemişsin carrieciğim

resmen şok oldum yani birisi birinin gelinini beğenmez de bu kadar ileri de gidemez sanki.

son mesajımı da yazayım Carrie senin gibi bir kıza burda poliemiğe girmek yakışıyor mu ...sen hayat felsefenle karakterinle terbiyen ahlakın ve ağır başlılığınla kendini gösterip karşındakini ezmelisin..daha sonra alacağın meslek bu karaktere sadece bir kılıf olmalı..fakat sen her fırsatta ağız dalaşı metodunu seçiyorsun..narsist özelliklerin en tepe noktada ..az bi kendine dur de da.tekrar ediyorum kaynanaya tav olma duruşunla sergile atarını tutarını.

Takma bukadar kafana
Insanlar kendi kusurlarini yapamadiklarini baskalarinda hata olarak goruyorlar
Artik nasil iclerinde kalmissa makyaj yapmamak,nasil bikmislarsa tarladan bahceden
Sizi nasil kiskanmislarsa booooos bos konusmuslar orada
Ama onlari gordugunde bu soylediklerini carp yuzlerine bakalim sana karsida oyle konusabileceklermi yiycekmi?

Bilemiyorum ama kimsenin kimseye hangi gelinin daha güzel diyeceğini sanmıyorum.Ondan sonrada kalkıp şu gelinim daha güzel diyen bir kv. nin yanında yok o şöyle yok böyle diye kötülesin. Kayınvalideniz biraz abartmış ,uydurmuş size yaranmaya çalışmış gibi geldi.Emin olmadan diğer insanlarında günahını almayın bence..

Konu ilk mesajda anlatılmıyorsa hiç ciddiye alamıyorum o konuyu.

Sanki hadi benimle ilgilenin, hadi sorun, üstüme düşün, biraz nazlanıp anlatacağım der gibi.

Bütün konularınız böyle olunca başka açıklaması olamaz herhalde.

simdi kim savci?? kim kimi kiskanmis?hangi kayinpeder hangi gelini daha cok seviyormus?
birde findik toplayanlar var da cay kesilmez ki?
hangi inek hangi gelinin kuyrugunda duruyor?kuyrukta durmak inek paylasmak gibi bisey mi?
asil soru gercekten de hangi gelin guzel bende merak ettim..
savci olacak olan kv mi?

sonuna kadar katılıyorum. biri bana bu şekilde hakaret ederse yer cevabı aynı tarzda oturur yerine. kimse ay estafurullah ne demek istiyorsunuz çok ayıp ettiniz yada etmişler demez. kandırmayalım kendimizi
o yüzden carrienin yazdıkları beni hiç rahatsız etmedi. hakedene hakettiğini aynıyla vereceksin

Ne kadar gereksiz,ne kadar boş şeyler.Hangi gelinin güzel diye soran densizden tutta,tabiki büyük gelinim diye cevap verip ayrımcılık yapan ortalığı daha da alevlendiren kaynanaya kadar ne büyük bir cahillik.İnsan fındıkta toplayabilir,inekte sağabilir,savcı da olabilir.Bu ilkenin her kesimden herkese ihtiyacı var.Kimsenin kimseyi küçümseme hakkı yok ki!! Güzellik nedir yaa.2 gün bakılır.Bir insan tavrıyla,durşuyla,bakış açısıyla taktir kazansın.Ne köyde yaşayıpta,mantıklı,akıllı,boş laflara önemsemeyen insanlar bilirim.

kayınvalide cevap vermiş zaten...
ama bu kadar boş boş konuşmada ayıp yani...
haklısın sinirlenmekte...

Bak simdi cokguzel anlatmissin.k.v.de agizlarinin payini vermis.hahhahahaha.guldum.cunku boyali bebek falan demisler yaaaa,profil resmine baktim cok guldumm yaaaaaa...

Sinirlenmis olabilirsiniz ama tarlada bagda bahcede calisan insanlari bukadar asaglamakda sizin haddinize degil
Onlar ayip etmis bu ortada ama sizin surda konustuklariniz cok ayip
Makyas yapip sik pahali elbise giyince cok gorgulu cok medeni olunmadigi gibi bagda bagcede calismakda insani dagli gorgusuz yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…