Böyle bir olayı ciddiye alıp kafana takman çok ilginç.Zamanı gelince cevabını verirsin ilgili kişilere.Şahsen ben kafamı takmazdım.Çok sevdiğim,değer verdiğim birisi böyle bir şey yapsa takardım.
Ben şık giyindim demedimki güzel giyindim dedim. O gun rastgele Yine otantik tarzda birsey giymistim severim otantik tarzı .Sinirlenmis olabilirsiniz ama tarlada bagda bahcede calisan insanlari bukadar asaglamakda sizin haddinize degil
Onlar ayip etmis bu ortada ama sizin surda konustuklariniz cok ayip
Makyas yapip sik pahali elbise giyince cok gorgulu cok medeni olunmadigi gibi bagda bagcede calismakda insani dagli gorgusuz yapmaz
Şimdi profil resmime bakıp yorum yapmayınBak simdi cokguzel anlatmissin.k.v.de agizlarinin payini vermis.hahhahahaha.guldum.cunku boyali bebek falan demisler yaaaa,profil resmine baktim cok guldumm yaaaaaa...
Soru isaretlerim var hala..kayınvalide cevap vermiş zaten...
ama bu kadar boş boş konuşmada ayıp yani...
haklısın sinirlenmekte...
Öfkeyle kalkan zararla oturur.Politik olmak lazım ben de senin yaşadığın tarzda şeyleri yaşadım zamanı gelince cevabımı verdim.Zaman o kadar değerli ki böyle konularla meşgul olmaya değmez.Bende şimdi tam bunu düşünüyordum. Aynen öyle valla bende herseye niye o kadar sinirleniyorumki, cok fevri çıkışlarım oluyor bazen hemde degmeyen şeyler için
Evet aynen öyle kimse kimsenin kucumsemeye hakkı yok. Tarla işleri yapmayı bilmiyor olabilirim bu beni olan hiç bir bok olmamı engellemez. Yada belkide gerçekten cirkinim ve megalomanim kendimi bişey zannediyorum bırak öyle kalsın sanane yani sana bir zararimmi var kendi halimde çirkin çirkin yuvarlanip gideyim.Ne kadar gereksiz,ne kadar boş şeyler.Hangi gelinin güzel diye soran densizden tutta,tabiki büyük gelinim diye cevap verip ayrımcılık yapan ortalığı daha da alevlendiren kaynanaya kadar ne büyük bir cahillik.İnsan fındıkta toplayabilir,inekte sağabilir,savcı da olabilir.Bu ilkenin her kesimden herkese ihtiyacı var.Kimsenin kimseyi küçümseme hakkı yok ki!! Güzellik nedir yaa.2 gün bakılır.Bir insan tavrıyla,durşuyla,bakış açısıyla taktir kazansın.Ne köyde yaşayıpta,mantıklı,akıllı,boş laflara önemsemeyen insanlar bilirim.
sonuna kadar katılıyorum. biri bana bu şekilde hakaret ederse yer cevabı aynı tarzda oturur yerine. kimse ay estafurullah ne demek istiyorsunuz çok ayıp ettiniz yada etmişler demez. kandırmayalım kendimizi
o yüzden carrienin yazdıkları beni hiç rahatsız etmedi. hakedene hakettiğini aynıyla vereceksin
Bilemiyorum ama kimsenin kimseye hangi gelinin daha güzel diyeceğini sanmıyorum.Ondan sonrada kalkıp şu gelinim daha güzel diyen bir kv. nin yanında yok o şöyle yok böyle diye kötülesin. Kayınvalideniz biraz abartmış ,uydurmuş size yaranmaya çalışmış gibi geldi.Emin olmadan diğer insanlarında günahını almayın bence..
Demekki var maymunla bir benzerligim yoksa niyetim bu avatarı seçtim ben. Bilinçaltı işte..Ayrıca kızım var 5 yaşında profil resmine bakıp anne süslü maymuna bak kolye takmış,ruj sürmüş baksana anne baksana çok komik:))
Burcumdan ve yukselenimden kaynaklanıyor olabilirson mesajımı da yazayım Carrie senin gibi bir kıza burda poliemiğe girmek yakışıyor mu ...sen hayat felsefenle karakterinle terbiyen ahlakın ve ağır başlılığınla kendini gösterip karşındakini ezmelisin..daha sonra alacağın meslek bu karaktere sadece bir kılıf olmalı..fakat sen her fırsatta ağız dalaşı metodunu seçiyorsun..narsist özelliklerin en tepe noktada ..az bi kendine dur de da.tekrar ediyorum kaynanaya tav olma duruşunla sergile atarını tutarını.
Takma bukadar kafana
Insanlar kendi kusurlarini yapamadiklarini baskalarinda hata olarak goruyorlar
Artik nasil iclerinde kalmissa makyaj yapmamak,nasil bikmislarsa tarladan bahceden
Sizi nasil kiskanmislarsa booooos bos konusmuslar orada
Ama onlari gordugunde bu soylediklerini carp yuzlerine bakalim sana karsida oyle konusabileceklermi yiycekmi?
Ayrilmalari hariç hepsi çıkabilir :)İçime doğanı söyliyim mi sana bir şekilde elti adayının saklanılan geçmiş ilişkisi ortaya çıkacak ve o ilişki bozulacak kayınvaliden 2li oynuyor ve o kişiler senin hakkında dedikodu yaptı ama kayınvaliden gelip bine bin katarak sana söyledi o yüzden korkup sana sakın yüzlerine bişey deme kızım kötü olmayalım kimse ile diyecek seni herkesle kötü yapıyor kızdığında dobra dobra lafını esirgemediğini bu kızlarda yada çevresinde bir tartışma falan olursa çatır çatır tüm gerçekleri yüzlerine vuracağını biliyor
Kaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
O muhteşem zaat eşim oluyorOus kim gı
Carrie böyle durumlar için harika bir söz söylemiş atalarımız :''İt ürür kervan yürür''Kıskançlıklarıyla çatırdayıp çatırdayıp dursunlar. Kayınvalideni de bir çok arkadaşın aksine taktir ettim. Siz bir ailesiniz, tabiki senin hakkında konuşulanları gelip sana söyleyecek . Söylemeseydi , senin arkanda böyle çirkin laflar eden gereksiz insanlarla hoş beş edip kendini ne durumuna düşürecektin. Neymiş efendim üzülürmüşsün , millet sahte mutluluklar yaşamaya fazla alışmış anlaşılan Kaldı ki kayınvalidenin yanında bunu söyleyen ,kim bilir başkasının yanında neler söyler Verdiği cevapları da beğendim ki senin onlara hadlerini bildireceğinden de şüphem yok ,bizim adımıza da bir kaç kelâm et
:))) aha ahhaa iyi güldüm.Demekki var maymunla bir benzerligim yoksa niyetim bu avatarı seçtim ben. Bilinçaltı işte..
Dedikoduyu ancak dedikosu yapilan insani hazmedemeyenler yapar. Siz köyde yetismis, inek sagmayi bilen, findik toplayan kiz olsaydiniz, o kiz da okumus savci olmak icin ugrasan birisi olsaydi, yani sizin yerinizde olsaydi o insanlar bu sefer de kayinvalidenize 'Nereden bldunuz bu köylüyü? Bizim kizimiz gibi okumus, kültürlü birini bulamadiniz mi?'derlerdi. Siz asla o kisilerle muhattap olup da onlarin seviyesine inmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?