birazcık sinirlendim galiba

Böyle bir olayı ciddiye alıp kafana takman çok ilginç.Zamanı gelince cevabını verirsin ilgili kişilere.Şahsen ben kafamı takmazdım.Çok sevdiğim,değer verdiğim birisi böyle bir şey yapsa takardım.

Bende şimdi tam bunu düşünüyordum. Aynen öyle valla bende herseye niye o kadar sinirleniyorumki, cok fevri çıkışlarım oluyor bazen hemde degmeyen şeyler için

Ben şık giyindim demedimki güzel giyindim dedim. O gun rastgele Yine otantik tarzda birsey giymistim severim otantik tarzı .

Bende şimdi tam bunu düşünüyordum. Aynen öyle valla bende herseye niye o kadar sinirleniyorumki, cok fevri çıkışlarım oluyor bazen hemde degmeyen şeyler için
Öfkeyle kalkan zararla oturur.Politik olmak lazım ben de senin yaşadığın tarzda şeyleri yaşadım zamanı gelince cevabımı verdim.Zaman o kadar değerli ki böyle konularla meşgul olmaya değmez.

Ayrıca kızım var 5 yaşında profil resmine bakıp anne süslü maymuna bak kolye takmış,ruj sürmüş baksana anne baksana çok komik:))

Evet aynen öyle kimse kimsenin kucumsemeye hakkı yok. Tarla işleri yapmayı bilmiyor olabilirim bu beni olan hiç bir bok olmamı engellemez. Yada belkide gerçekten cirkinim ve megalomanim kendimi bişey zannediyorum bırak öyle kalsın sanane yani sana bir zararimmi var kendi halimde çirkin çirkin yuvarlanip gideyim.

O anki sinirle çok şey yazmisimdir iyi niyetli olan zaten anladı n demek istediğimi..

Ilk degilki bu bi ka gün öncede yine aynısını söyledi. Finance sordu seni dedim vs vs ama o kişi hakaret etmemişti

Burcumdan ve yukselenimden kaynaklanıyor olabilir

Iste bunları şimdi ben yazsam yanlış anlaşılır :) sen yazdın iyi oldu

Ayrilmalari hariç hepsi çıkabilir :)

Dedikoduyu ancak dedikosu yapilan insani hazmedemeyenler yapar. Siz köyde yetismis, inek sagmayi bilen, findik toplayan kiz olsaydiniz, o kiz da okumus savci olmak icin ugrasan birisi olsaydi, yani sizin yerinizde olsaydi o insanlar bu sefer de kayinvalidenize 'Nereden bldunuz bu köylüyü? Bizim kizimiz gibi okumus, kültürlü birini bulamadiniz mi?'derlerdi. Siz asla o kisilerle muhattap olup da onlarin seviyesine inmeyin.

Bilmiyorum şimdi kafa karışık biraz :) elbet kokusu çıkar ortaya yakinda

Demekki var maymunla bir benzerligim yoksa niyetim bu avatarı seçtim ben. Bilinçaltı işte..
:))) aha ahhaa iyi güldüm.Şaka bir yana dediğin türde insanlar var eşimin tarafında şehir de aynı.Ben evlendiğimde gittim yanlarına hayatta inekle yan yana gelmemişim.Köyle bir bağlanatım olmamış inek sağacakmışım.Onların yanına gitmek şehirde gezmeye benzemezmiş aynen dediğin gibi küçümsemeler hiç cevap bile vermedim.Bir gün kayınvalide geldi inek sağacan dedi ben de dedim gitmem yapmam.gideceksin dedi.gitmicem dedim.sonra eltimi övdü o da hemişire geldğinde gitti ona kurban olayım dedi.Ben de dedim onu sev beni sevme

Siz doğru anlamissiniz işte :) tsk.
Gerçi herkesin standartları ölçütleri farklıdır. Elbette onların yaptığı işlerinde bir zorluğu vardır ama armutla elmayı ne diye kıyaslarsin.
Ayrıca ben fındık toplamayida öğrenebilirim inek sagmayida biraz kendimi zorlarsam. Onlarda benim yaptiklarimi ogrensinler

Aslında şöyle bir şey var. Baklava, börek açan gelin out, kpss puanı yüksek olup atanan gelin in.

Eskiden kızın tipine bakarlarmış, şimdi kadrolu olup olmadığına bakıyorlar. Köylerdeki o analar hepsi kpss uzmanı.

Yani o hastaneye gelen kadınlar nasıl tarlada çalışanla seni bir tutabilir ki. Kaldı ki ülkede doktorluk, savcılık her zaman karizmatik meslek guruplarına girerken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…