:))) aha ahhaa iyi güldüm.Şaka bir yana dediğin türde insanlar var eşimin tarafında şehir de aynı.Ben evlendiğimde gittim yanlarına hayatta inekle yan yana gelmemişim.Köyle bir bağlanatım olmamış inek sağacakmışım.Onların yanına gitmek şehirde gezmeye benzemezmiş aynen dediğin gibi küçümsemeler hiç cevap bile vermedim.Bir gün kayınvalide geldi inek sağacan dedi ben de dedim gitmem yapmam.gideceksin dedi.gitmicem dedim.sonra eltimi övdü o da hemişire geldğinde gitti ona kurban olayım dedi.Ben de dedim onu sev beni sevme
Heh aynen öyle ama yemedi:)Benim hayatım okulda geçti evlendikten sonra bile okudum.Kibire kibir sadakadır.Kisacasi bence seni gaza getirip calistiracakti :) artık koyde yaşayan gelinler bile zoraki bu işleri yaparken (örnekler biliyorum) Köyle alakası olmayanları böyle kucumsemeleri dikkatimi çekmiyor degil
Aslında şöyle bir şey var. Baklava, börek açan gelin out, kpss puanı yüksek olup atanan gelin in.
Eskiden kızın tipine bakarlarmış, şimdi kadrolu olup olmadığına bakıyorlar. Köylerdeki o analar hepsi kpss uzmanı.
Yani o hastaneye gelen kadınlar nasıl tarlada çalışanla seni bir tutabilir ki. Kaldı ki ülkede doktorluk, savcılık her zaman karizmatik meslek guruplarına girerken..
Kizdiniz miii?kizmayin yaaaa....Şimdi profil resmime bakıp yorum yapmayın
Heh aynen öyle ama yemedi:)Benim hayatım okulda geçti evlendikten sonra bile okudum.Kibire kibir sadakadır.
Niye biliyor musun sen sinirleniyorsun ya ondan.O tarafın insanını az çok tanıyorum.Birini sinir etmeye bayılırlar hele bir de çıkış yaparsan inadına inadına takılırlar.Bence out değiller benim hep yüzüme vuruluyor bu bu tarz ortamlara girdiğimde :)
Siz doğru anlamissiniz işte :) tsk.
Gerçi herkesin standartları ölçütleri farklıdır. Elbette onların yaptığı işlerinde bir zorluğu vardır ama armutla elmayı ne diye kıyaslarsin.
Ayrıca ben fındık toplamayida öğrenebilirim inek sagmayida biraz kendimi zorlarsam. Onlarda benim yaptiklarimi ogrensinler
Geceden beri pek bir gelişme olmamış anlaşılan ne zaman çözeceksin davayı savcı adayı :)Bence out değiller benim hep yüzüme vuruluyor bu bu tarz ortamlara girdiğimde :)
köydeki inekle fındıkla uğraşanları neden bu kadar küçümsediniz savcı hanımKaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
sen de pasif bir karakter değilsin aslında ama bu tür şeyleri senden duymak beni çok şaşırtıyor bazen.Bence out değiller benim hep yüzüme vuruluyor bu bu tarz ortamlara girdiğimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?