birazcık sinirlendim galiba

Kisacasi bence seni gaza getirip calistiracakti :) artık koyde yaşayan gelinler bile zoraki bu işleri yaparken (örnekler biliyorum) Köyle alakası olmayanları böyle kucumsemeleri dikkatimi çekmiyor degil

Kisacasi bence seni gaza getirip calistiracakti :) artık koyde yaşayan gelinler bile zoraki bu işleri yaparken (örnekler biliyorum) Köyle alakası olmayanları böyle kucumsemeleri dikkatimi çekmiyor degil
Heh aynen öyle ama yemedi:)Benim hayatım okulda geçti evlendikten sonra bile okudum.Kibire kibir sadakadır.

Bence out değiller benim hep yüzüme vuruluyor bu bu tarz ortamlara girdiğimde :)

Bence out değiller benim hep yüzüme vuruluyor bu bu tarz ortamlara girdiğimde :)
Niye biliyor musun sen sinirleniyorsun ya ondan.O tarafın insanını az çok tanıyorum.Birini sinir etmeye bayılırlar hele bir de çıkış yaparsan inadına inadına takılırlar.

Ben de sinirlendim ama buraya sadece konu sahibisi mi yazabilir ben iç dökemem mi

Rica ederim.
Tabi ki herkesin yaptigi isin zorlugu vardir. Herkesin yasam tarzi farkli. Kimseyi de kinamam ama bahsettiginiz kisiler agir konusmalar duymayi hak eden cinsten. Tabi ki yine de siz size yakisan sekilde davranip onlari kaale almayacaksiniz. Kücük dünyalarinda kendilerini avutacak bir sey bulmuslar. Bulduklariyla da avunup dursunlar.

köydeki inekle fındıkla uğraşanları neden bu kadar küçümsediniz savcı hanım

tövbe bu ne çocukca bişey yahu
hadi konuşan konuşuyo sen neden takıyorsun
bide kayınvalden ne diye bu sözleri sana anlatma gereği duyuyor bi iş var bu işte
al bide bi söz

Emin ol 'O'nlar sadece
Sen dikkate aldığın kadar var... (B.Gökçe)

ben çok güzelim falan demeler, verdiğiniz manasız cevap ve tepkiler bana çok gülünç geldi
açıkcası ilk kez bir konunun fake olduğunu düşünüyorum
Sizin eğitimli biri olduğunuza ise asla inanmıyorum
saygılar:)

Carrie eski bir üye ve mantıklı biridir. fake değil konu..tanımayanlar da hemen fake demese ahengi bozulacak demi bir konunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…