Lanet olsun ki hala çok seviyorumToksiğin dibi. Engelleyip önüne bak artık.
sana yem atmış aklı sıra.“Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca.
Konu sahibi;5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Bende farkındayım ama seviyorum baya bu duygusallıkla yanlış karar vermeye korkuyorumsana yem atmış aklı sıra.
büyük ihtimalle boşta, şansını denemek istedi.
Bence yüzüne bile bakma başka birinden hoşlanıyorum de engelle geç, ne bu tripler herifteki sanki herkes onu düşünüyor.
Toksiğin dibi. Engelleyip önüne bak artık.
Biliyorum o konuda hatalıyım ama çok seviyorum kendime engel olamadımK.çını kaldırmışsin, artist artist konuşmus. Sonra hevesli gibi üstüne atlamışsin, adamı haklı çıkarmışsin
Bir de ıssız adam tripleri, ben evlenmem bilmem ne.
Salak,kendini ne saniyorsa
Sen de atlamışsin hemen yüzyüze konuşalım diye.
Bu kadar hevesli hevesli atlanır mi? Sonra niye cepteyim dersin
Evet ben dönmesi için aylarca çabaladımAdam toksik falan değil, hiç lafı dollandırmadan herşeyi açık açık söylüyor. Birde adamın attığı mesajlardan anladığım kadarıyla konu sahibi onun dönmesi için baya çaba göstermiş. Ama ne gariptir ki 'sevgilim dönmüş ne yapmaya çalışıyor' diye soruyor. Asıl adam kartlarını bu kadar açık oynadığı halde sen neden kabul ediyorsun diye sormadan edemiyor insan?
Pohpohlayan kimsesi kalmamış. Vazgeçilmez olduğunu zannettirmissin. Geri gelmiş. Postala gitsin.5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
İlişki toksik bacımAdam toksik falan değil, hiç lafı dollandırmadan herşeyi açık açık söylüyor. Birde adamın attığı mesajlardan anladığım kadarıyla konu sahibi onun dönmesi için baya çaba göstermiş. Ama ne gariptir ki 'sevgilim dönmüş ne yapmaya çalışıyor' diye soruyor. Asıl adam kartlarını bu kadar açık oynadığı halde sen neden kabul ediyorsun diye sormadan edemiyor insan?
Evet ben dönmesi için aylarca çabaladım
Hayır canım sevmiyorsun sevdigini sanıyorsun. Cunkubonun için değerli değilsin. Ve değerli olmak istiyorsun bu tamamen psikolojikLanet olsun ki hala çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?