Daha önce de açmıştım konusunu. 5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım.İstemedi ben de kabullenip bıraktım. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. 2 ay sonra mesaj attı. Hala istiyorsan tekrar...
5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Daha önce de açmıştım konusunu. 5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım.İstemedi ben de kabullenip bıraktım. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. 2 ay sonra mesaj attı. Hala istiyorsan tekrar...
Son durum hala devam ediyoruz ama nedense arayışta olduğunu hissediyorum. Mesajlara geç yazıyor arama yok. Şu an okul işlerimden dolayı konuşamadım ama 1 hafta sonra konuşup bitirmeyi düşünüyorum. Çünkü sevgiliyiz diyo ama sevgili gibi davranmıyor