Birden dönen eski sevgili ne yapıyor anlamıyorum

Seven insan net olur,sevmeyenlede işiniz ne,konu net,anlamlar yükleyerek kendinizi avutmayın.

Küfür yasak olduğu için ettim say. Hayatında attığı en ufak adımın herhangi bir sorumluluğunu almaktan çekinen kaypak bir tip bu. Boşta kalmış g.tüm g.tüm gelmiş, kuyruğu dik tutuyor aklınca.

Merve adamlar seni biliyor eskici gibisin. Antikaya merakin var. Bu gune kadar her eski sevgilinin pesinden kostun. Adam gezmis, bakmis bari merve beni seviyor baskasi beni tinlamiyor demis. Bu adam senin gecmisini, namusunu sorgulayan adam mi? Sen nedense butun iliskilerinin bitme sebebini unutuyorsun. Seni terk eden adamla kostur kostur yuz yuze gorusmussun. Yarin gelip aglama.

Bu adama ancak kendini kullandirirsin.
Cinsel ihtiyaclari icin boşta kalınca geri dönmüş.
Karsisina asik oldugu biri ciktigi anda senden ayrilir, yenisine de yuzugu takar. Evlenmek istemiyorum vs bahane. Onun meali seninle evlenmek istemiyorum.
Kusura bakma, biraz sert yazmis olabilirim ama kendine gelmen gerek. Adam seni sevmiyor. Yukarida yazdigim senaryo gerceklesirse ileride cekecegin aci suankinden daha buyuk olur.

Bak eski sevgilimden ayrilali 12-13 sene falan oldu. Ben 6 senedir evliyim ve bir cocugum var. Bunlari biliyor ama bosta kaldigi ilk anda instagramdan takip istegi atti. Erkekler bazen boyle şuursuzca davranabiliyorlar uckurlari ugruna. Yani seninkinin de derdi

Cu
Çünkü amaci cinsellik yaşayıp yakasina kimse yapışsın istemiyor

Buna da fena halde katılıyorum. Merve ile iki muhabbet eden nasıl bir sevgi açı olduğunu anlar ve bitmiş şampuan kutusuna su katar gibi sonuna kadar kullanır, sonra o kutuya bulaşık deterjanı koyar, kullanır da kullanır.

Ortada bir yanlış anlama durumu var adam dönmemiş, konu sahibi dönmesi için elinden geleni yapmış.
dönmesi için elinden geleni yaptığı için adam böyle ukala ukala msjlar atabilmiş zaten
yanlış anlama varsa 1 kere anlatırsın
düzgünce ifade edersin
gönlü olan insan zaten böyle bi durumda fazla uzatmaz barışırdı
50 kere anlatmaya düzelsin diye uğraşmaya gerek yok yani
sonuç bu oluyor

Sizi gerçekten sevseydi sizin çabaladığınız zamanlarda sizinle birlikte olmak isterdi ama gezdi dolaştı baktı kimse siz gibi değer vermiyor sevmiyor yine kürkçü dükkanına döndü. Birde hala kalkmış ciddi düşünmediğimi bile bile hala istersen tekrar deneyelim demiş lütfetmiş ya sen kendini böyle bir ilişkiye mi layık görüyorsun. Cevap bile yazmamalıydın.

Adamdakı ego en zengin erkeklerde bile yok.O kizdan yüz gormeyince nasilsa cepte bir kiz var ona yanaşayım demişdir.Manipülator bir erkek yine ayrilacaktir senden emin ol başka kizdan yüz bulunca.Kendini bu adama kullandirtma yoluna bak bu herifden sana hayır gelmez.

senden daha çok kıymet verdiği başak biriyle görüşürken seni engellemiş, boşa çıkınca da sen garantisin diye sana yazmış. Amacını da söylemiş, ciddi ilişki değilmiş. İstediği zaman gelip istediği zaman kaybolacak. Vur kaç yaptıkça sen daha kötü etkileneceksin, aklına başka birinin girmesine fırsat bermeyecek. Ondan sonra bir gün defolup gider

Tek niyeti cinsellik gibi hissettim. Çok seviyesiz konuşuyor. Ona olan sevginizi bir zaaf olarak kullanma çabasında. İlk canı sıkıldığında yine terk eder. Kendini bir şey zannetmiş. Size de hiç değer vermiyor. Boşlukta kalmış, başka bir kız bulamamış, o yüzden size yazmış. Seviyorum bile diyememiş niye beni seviyorsun demiş. Rezalet. Zaten seviyorum dese de yalan. Aldatma ihtimali de yüksek. Öğrenirseniz de seni mi bekleyecektim, zaten seni sevmiyorum bilmiyor musun der büyük ihtimalle. Yalan dolan, inanma samimiyetine de hiçbir lafına da. Engelle ve sebep bile söyleme, dumur olsun.

Düşmeyin şuna ya düşmeyin adamı bu vasat haliyle kimse kabul etmemiş sen ediyosan sana gelcem çekiyo anlamak zor değil sizde kırmızı mumla bekler gibi hemen görüşme teklif edip üstüne de görüşmüşsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…