Birden dönen eski sevgili ne yapıyor anlamıyorum

Yaşlarınız kaç ona göre yorum yapicam

Bu o değil terk etmedi. Ben ayrılmıştım hep

Sorun şu ki hayatıma giren hiç bi erkek zaten benimle evlenmek istemiyor. Ben artık bunu anlamıyorum ben de ne var da benimle ciddi düşünmüyor hiç biri

Barıştım ama hiç rahat değil içim

Kendını mok sanmış sevılınce .
Nedense bu hep oluyor .
Kimse adam yerıne koymamıs demek ki sevılınce sasırmıs adam

Kendını mok sanmış sevılınce .
Nedense bu hep oluyor .
Kimse adam yerıne koymamıs demek ki sevılınce sasırmıs adam
Öyle zaten eminim benden başkası onu böyle sevmedi seveceğini de sanmıyorum zor bir karakteri var çünkü. Gezdi dolaştı bulamayınca geldi. Yarın öbür gün giderim Umutta vermemiş olayım diye baştan söylüyor açık açık sevmiyorum diye

Adamın davranislari normal.
Asil sorman gereken "ben neden bana bu şekilde değer verilmemesine müsade ediyorum, neden hala belki iki gram güzel laf duyarım diye adamların peşinde koşuyorum"

konusmaya bak ya! beni sevdigin icin sana bir sans veriyorum demis resmen. sanki sen yalvariyormussun da o naz yapiyormus gibi, lutfetmis. aranizda cinsellik var miyfi bilmiyorum ama sanki fb olarak dusunulmus gibi geldin bana. ay bi de gurursuz gurursuz hala seni seviyorum demissin ya valla pes. erkeklerin g..tunu kaldirmayin boyle ya. hadi seviyosun bari kurnaz ol konu sahibi. ne diye atladin o surunseydi

Keşke neden beni hala beni düşünüyorsun mesajına yazsaydi daha da hiç cevap yazmasaydi. Bu adamin asıl o zaman dikkatini çekerdi.
Şimdi olmuş kapıdaki köpek. Gel derse geliyor, host derse gidiyor

Giden sen ol da eşekten düşmüşe dönsün diyeceğim ama senden hiç umudum yok.

Sorun şu ki hayatıma giren hiç bi erkek zaten benimle evlenmek istemiyor. Ben artık bunu anlamıyorum ben de ne var da benimle ciddi düşünmüyor hiç biri
herkesin her mesajina boyle atliyorsaniz normal. biraz kendinizi agirdan satin, kriterleriniz ve bir cizginiz olsun ve bunu da belli edin.

Sen her gel sevicem diyene kedi gibi mır mır koşarsan az bile yapıyorlar.

Düşünmüyorum diyenle çok zaman geçiriyorsun çünkü , gerçi bu akrep erkeği mümkünse seninle evlensin başka kimi bulacak.
Valla bana evlenmeyi düşünmüyorum diyene yüz dolar vermemek için girdiğin hallere bak yazdığım olmuştur bırak buluşalım yazmayı , o öyle düşünülecek bir şey değil çünkü bu cümle benim için ‘’sevişelim ama sevgili olmayalım isterdim artık o kadarıda ayıp tabi bende bir iki güno yazayım ‘ anlamı taşır

Biliyorum o konuda hatalıyım ama çok seviyorum kendime engel olamadım
Sonra suçu kadere atmalar,bu başıma neden geliyor demeler,tek istediğim düzgün bir ilişki sevmek sevilmek diye ağlamalar.Konu sahibi ne ediyorsanız siz kendinize ediyorsunuz o adamı siz seçtiniz,size çöp gibi davranmasına parmağında oynamasına siz müsade ettiniz .Kendinizi düşünmek önemsemek yerine bu tarz adamları onemseyip en büyük kötülüğü yine kendinize siz yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…