5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Bu o değil terk etmedi. Ben ayrılmıştım hepMerve adamlar seni biliyor eskici gibisin. Antikaya merakin var. Bu gune kadar her eski sevgilinin pesinden kostun. Adam gezmis, bakmis bari merve beni seviyor baskasi beni tinlamiyor demis. Bu adam senin gecmisini, namusunu sorgulayan adam mi? Sen nedense butun iliskilerinin bitme sebebini unutuyorsun. Seni terk eden adamla kostur kostur yuz yuze gorusmussun. Yarin gelip aglama.
Sorun şu ki hayatıma giren hiç bi erkek zaten benimle evlenmek istemiyor. Ben artık bunu anlamıyorum ben de ne var da benimle ciddi düşünmüyor hiç biriBu adama ancak kendini kullandirirsin.
Cinsel ihtiyaclari icin boşta kalınca geri dönmüş.
Karsisina asik oldugu biri ciktigi anda senden ayrilir, yenisine de yuzugu takar. Evlenmek istemiyorum vs bahane. Onun meali seninle evlenmek istemiyorum.
Kusura bakma, biraz sert yazmis olabilirim ama kendine gelmen gerek. Adam seni sevmiyor. Yukarida yazdigim senaryo gerceklesirse ileride cekecegin aci suankinden daha buyuk olur.
Bak eski sevgilimden ayrilali 12-13 sene falan oldu. Ben 6 senedir evliyim ve bir cocugum var. Bunlari biliyor ama bosta kaldigi ilk anda instagramdan takip istegi atti. Erkekler bazen boyle şuursuzca davranabiliyorlar uckurlari ugruna. Yani seninkinin de derdi
Duygusu varken insan mantıklı karar alamıyor karmakarışık hissediyorumYapma desek de yapacaksınız belli. Yapın bakalım nasılsa hayat siz öğrenene kadar aynı dersi vermeye devam edecek
Barıştım ama hiç rahat değil içimSizi gerçekten sevseydi sizin çabaladığınız zamanlarda sizinle birlikte olmak isterdi ama gezdi dolaştı baktı kimse siz gibi değer vermiyor sevmiyor yine kürkçü dükkanına döndü. Birde hala kalkmış ciddi düşünmediğimi bile bile hala istersen tekrar deneyelim demiş lütfetmiş ya sen kendini böyle bir ilişkiye mi layık görüyorsun. Cevap bile yazmamalıydın.
25 yaşındayız ikimizdeYaşlarınız kaç ona göre yorum yapicam
Öyle zaten eminim benden başkası onu böyle sevmedi seveceğini de sanmıyorum zor bir karakteri var çünkü. Gezdi dolaştı bulamayınca geldi. Yarın öbür gün giderim Umutta vermemiş olayım diye baştan söylüyor açık açık sevmiyorum diyeKendını mok sanmış sevılınce .
Nedense bu hep oluyor .
Kimse adam yerıne koymamıs demek ki sevılınce sasırmıs adam
Adamın davranislari normal.Öyle zaten eminim benden başkası onu böyle sevmedi seveceğini de sanmıyorum zor bir karakteri var çünkü. Gezdi dolaştı bulamayınca geldi. Yarın öbür gün giderim Umutta vermemiş olayım diye baştan söylüyor açık açık sevmiyorum diye
Keşke neden beni hala beni düşünüyorsun mesajınakonusmaya bak ya! beni sevdigin icin sana bir sans veriyorum demis resmen. sanki sen yalvariyormussun da o naz yapiyormus gibi, lutfetmis. aranizda cinsellik var miyfi bilmiyorum ama sanki fb olarak dusunulmus gibi geldin bana. ay bi de gurursuz gurursuz hala seni seviyorum demissin ya valla pes. erkeklerin g..tunu kaldirmayin boyle ya. hadi seviyosun bari kurnaz ol konu sahibi. ne diye atladin o surunseydi
Giden sen ol da eşekten düşmüşe dönsün diyeceğim ama senden hiç umudum yok.Öyle zaten eminim benden başkası onu böyle sevmedi seveceğini de sanmıyorum zor bir karakteri var çünkü. Gezdi dolaştı bulamayınca geldi. Yarın öbür gün giderim Umutta vermemiş olayım diye baştan söylüyor açık açık sevmiyorum diye
herkesin her mesajina boyle atliyorsaniz normal. biraz kendinizi agirdan satin, kriterleriniz ve bir cizginiz olsun ve bunu da belli edin.Sorun şu ki hayatıma giren hiç bi erkek zaten benimle evlenmek istemiyor. Ben artık bunu anlamıyorum ben de ne var da benimle ciddi düşünmüyor hiç biri
Sen her gel sevicem diyene kedi gibi mır mır koşarsan az bile yapıyorlar.Sorun şu ki hayatıma giren hiç bi erkek zaten benimle evlenmek istemiyor. Ben artık bunu anlamıyorum ben de ne var da benimle ciddi düşünmüyor hiç biri
Her kedi bile gelmiyor ki uzaktan sev haspam diye burun kıvırıyor ashajajaSen her gel sevicem diyene kedi gibi mır mır koşarsan az bile yapıyorlar.
Duygu veya mantığı öne geçirmek sizin elinizde ama bunu bahane edecekseniz siz bilirsinizDuygusu varken insan mantıklı karar alamıyor karmakarışık hissediyorum
Sorun şu ki hayatıma giren hiç bi erkek zaten benimle evlenmek istemiyor. Ben artık bunu anlamıyorum ben de ne var da benimle ciddi düşünmüyor hiç biri
Sonra suçu kadere atmalar,bu başıma neden geliyor demeler,tek istediğim düzgün bir ilişki sevmek sevilmek diye ağlamalar.Konu sahibi ne ediyorsanız siz kendinize ediyorsunuz o adamı siz seçtiniz,size çöp gibi davranmasına parmağında oynamasına siz müsade ettiniz .Kendinizi düşünmek önemsemek yerine bu tarz adamları onemseyip en büyük kötülüğü yine kendinize siz yaptınız.Biliyorum o konuda hatalıyım ama çok seviyorum kendime engel olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?