Birden dönen eski sevgili ne yapıyor anlamıyorum

Merkür retrosu, exler geri döner sonra yine çeker gider. Ha merkür retrosuna da gerek yok bu adam gönül eğlendirip gideceğini zaten açık açık söylüyor. Totosunu baya kaldırmışsınız, okurken sizin yerinize ben utandım. Hiç mi gururunuz yok? Bu adam arkanızdan arkadaşlarıyla birlikte konuşurken nasıl konuşuyordur, neler diyordur hiç düşündünüz mü? Sürekli cepte, elinin altındasınız onun için. Ve sırf bu yüzden onun gözünde zerre değeriniz yok. Kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen ya!

Aşko sen de sevmiyorsun ki. Başka adam bundan daha çok ilgilense anında satarsın sen bunu. Biraz da bu yüzden saygı görmüyorsun ilişkilerinde, adamlar aptal değil anlıyorlar.

25 yaşındayız ikimizde
İnan ben 18 filan sandim yaşınızı,adam size köpek muamelesi yapıyor,yazdığı ilk mesajda bile sizden o kadar eminki alacağı cevaptan önünüze resmen iki kemik atmış, yanlış anlama asla hakaret etmiyorum sana,adamın yaptığı muamele bu herkesde yazmış zaten.cok seviyorum lafı kocaman Bi yalan çok sevmek bu değil,kapında tasmasiyla bekleyip gel diyince gelen git diyince giden değil, sevmek asla böyle bir şey değil,sadece sen aşağılık kompleksine girmişsin ve adamı çok değerli görüyorsun, ona da aşk diyorsun, böyle aşağılık adamların egosuna tekmeyi vurunca bak nasıl dimidzlak kalıyorlar, çünkü karakter sevgi gibi erdemler olmadığı için sadece ego olarak geziyorlar,lütfen kendine bu kötülüğü yapmayi kes, o adana haddinii bildir,kimse aşktan sevgiden ölmüyor, geçiyor hepsi, ki sizinki bu da degil

Adamdaki özgüven Everest, sizdeki gurur eksikliği de magma tabakası maşallah

Neden durduk yere mesaj atti, nerden cikardi sevdigimi diyorsunuz ya, engelli degil adam? Ayrica 1.ekran goruntusunun ustunde ne yaziyorsa cevap ordadir diye dusunuyorum.

Bu arada, sadece ilk mesaji okuyup yaziyorum.

Gezdi eglendi bosda kaldi size geri döndü cünki tahmin ediyordu onu halen sevdiginizi öylece oltayi ati size sizde kaptiniz egosunu bir kat daha yükseltiniz caninizin yakmazina yine izin verdiniz kendinden daha emmin daha egolu bir birliktileye baslicak sizi daha cok ezmeye calisicak bir süre sonrada ben sıkıldım olmuyor diye size by by dicek anliyorum seviyorsunuz ama kendinizi daha cok sevin ne deler ilk önce can sonra canan önceliginiz ilk kendiniz olsun herzaman size üzmesine izin vermeyin hicbirseyin

Iyyy!! Kusucam!! kendini begenmis m*lın önde gideni… bula bula buna mı sevdiğini söyledin? sen benim yakın arkadaşım olsaydın şaka değil kafana tava indirirdim sana başka erkek mi yok! Diye

Cinsellik var evet

Mesajlaşmamız çok az gün içinde bugün pazar mesala çalışmadığı halde yine 3-4 saatte bir yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…