Birden dönen eski sevgili ne yapıyor anlamıyorum

Ohh paşamdaki özgüvene bak. Ne kadar g*tünü kaldırmışsınız ya.

Bu tavirlara karsilik yuzyuze konusalim demeniz cok ezikce olmus hayir ne munasebet sen kimsinki seni hala sevice Kendini ne saniyosun diyip kapak yapmak varken sacmalamissiniz kendinizi boyle degersizlestirip ne bekliyosunuz anlamiyorum

Son durum nedir Merve? Görüşme nasıl geçtiç?
En azından seviyorum ama böyle bir ilişkiyi kabul edemem deseydin. Bile bile lades dedin farkında değilsin

Peki şimdi nasıl davranmam ne yapmam lazım saçma bi durumun içine girdim

Devam ediyorum ama bi tık pişman oldum çünkü ne konuşma var ne bi şey soğutuyor kendini

Bende farkındayım ama seviyorum baya bu duygusallıkla yanlış karar vermeye korkuyorum
Duygunla değil zaten mantığınla davranacaksın. Diyeceksin ki, denedik ve olmadı tekrarlamanın anlamı yok. İşte o zaman kişinin gerçek duyguları ortaya çıkar.
Ancak bu kişi gayet ukala ve ilk fırsatta zaten yine senin hayatından çıkacak. Seni cepte görüyor ki, hiçbir kadın bu konumda olmak istemez.

Peki şimdi nasıl davranmam ne yapmam lazım saçma bi durumun içine girdim
Bu herifi hiçbir şey demeden engellemek en doğrusu bence. "Bi an boşluğuma geldi, öyle vakit geçiririz diye düşündüm herhalde ama seni de seninle herhangi bi şeyi de istemediğimi iyice anladım, hadi hoşça kal" deyip engellemek de bi seçenek ama sen yapabilir misin, hiç sanmıyorum ne yazık ki.
Seninle iletişim bile kurmuyor, cidden yazık.

Sabahtan beri günaydın yazdım daha yeni günaydın yazmış yeni uyanmış güya artık ben de kaldıramıyorum bu durumu

Sabahtan beri günaydın yazdım daha yeni günaydın yazmış yeni uyanmış güya artık ben de kaldıramıyorum bu durumu

Ya merve seni goren de ilk defa bunlari yasiyorsun sanir. Senin icin sana nasil davranildiginin bir onemi yok, onemli olan bir sevgilin olmasi. Bu gune kadar pesinde kosmadigin biri oldu mu? Sen kendini boyle degersizlestirdikce uzgunum ama kimse sana deger vermez.

amacı şu senle takılacak,evlenmeyecek.istediği zaman ayrılacak.
sen birşey diyince de sen benı seviyordun, ben sevmiyorsum,sana söz vermedim yada senin beni sevdiğin gibi seni sevmiyorum diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…