- 17 Kasım 2022
- 2.711
- 5.432
- 88
- 31
Ohh paşamdaki özgüvene bak. Ne kadar g*tünü kaldırmışsınız ya.5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Geri barıştıktan sonra ne anlamı var. Bir duruşunuz olsun.Zaten onunla ilişkimizde hep ben ayrılıyordum bırakıyordum
Bence deToksiğin dibi. Engelleyip önüne bak artık.
nasil kibarca bir soyleme tarzi bu hahahah koptumSex de eylediniz o zaman?
Bi de aslan burcuOhh paşamdaki özgüvene bak. Ne kadar g*tünü kaldırmışsınız ya.
Devam ediyoruz konuşmaya ama gün içinde çok az mesaj olayı vs çok geç yazıyorSon durum nedir Merve? Görüşme nasıl geçtiç?
En azından seviyorum ama böyle bir ilişkiyi kabul edemem deseydin. Bile bile lades dedin farkında değilsin
Peki şimdi nasıl davranmam ne yapmam lazım saçma bi durumun içine girdimMerkür retrosu, exler geri döner sonra yine çeker gider. Ha merkür retrosuna da gerek yok bu adam gönül eğlendirip gideceğini zaten açık açık söylüyor. Totosunu baya kaldırmışsınız, okurken sizin yerinize ben utandım. Hiç mi gururunuz yok? Bu adam arkanızdan arkadaşlarıyla birlikte konuşurken nasıl konuşuyordur, neler diyordur hiç düşündünüz mü? Sürekli cepte, elinin altındasınız onun için. Ve sırf bu yüzden onun gözünde zerre değeriniz yok. Kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen ya!
Devam ediyorum ama bi tık pişman oldum çünkü ne konuşma var ne bi şey soğutuyor kendiniİstediği kişiden yüz bulamamış. Siz de zamanında çok gtünü kaldırmışsınız o yüzden ego tatmini yapmaya gelmiş. Yani bunu anlamak için çok fazla bir zekaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ben bu durumda olsam ayrılır, her yerden engeller önüme bakardım. Kimsenin eğlencesi, canı isteyince bana geldiği kadın olmak istemezdim. Tercih sizin.Peki şimdi nasıl davranmam ne yapmam lazım saçma bi durumun içine girdim
Duygunla değil zaten mantığınla davranacaksın. Diyeceksin ki, denedik ve olmadı tekrarlamanın anlamı yok. İşte o zaman kişinin gerçek duyguları ortaya çıkar.Bende farkındayım ama seviyorum baya bu duygusallıkla yanlış karar vermeye korkuyorum
Bu herifi hiçbir şey demeden engellemek en doğrusu bence. "Bi an boşluğuma geldi, öyle vakit geçiririz diye düşündüm herhalde ama seni de seninle herhangi bi şeyi de istemediğimi iyice anladım, hadi hoşça kal" deyip engellemek de bi seçenek ama sen yapabilir misin, hiç sanmıyorum ne yazık ki.Peki şimdi nasıl davranmam ne yapmam lazım saçma bi durumun içine girdim
Sabahtan beri günaydın yazdım daha yeni günaydın yazmış yeni uyanmış güya artık ben de kaldıramıyorum bu durumuBu herifi hiçbir şey demeden engellemek en doğrusu bence. "Bi an boşluğuma geldi, öyle vakit geçiririz diye düşündüm herhalde ama seni de seninle herhangi bi şeyi de istemediğimi iyice anladım, hadi hoşça kal" deyip engellemek de bi seçenek ama sen yapabilir misin, hiç sanmıyorum ne yazık ki.
Seninle iletişim bile kurmuyor, cidden yazık.
Dedigimi yapamaz misin?Sabahtan beri günaydın yazdım daha yeni günaydın yazmış yeni uyanmış güya artık ben de kaldıramıyorum bu durumu
Sabahtan beri günaydın yazdım daha yeni günaydın yazmış yeni uyanmış güya artık ben de kaldıramıyorum bu durumu
Dedigimi yapamaz misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?