biri bana akıl versin aklımı kaybedicem

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
6
318
İstanbul
bir kaç gün önce bebğimi kaybttm acım zor dayanılmaz durumdayken bebğmn ölümünden 2 gün sonra kaynanm gezmeye gidiyor evinin anahtarını bana verip ben gidiyorm gelmicem bikaçgn benim eve gider işi gücü yaparsın dedi aynı apartmandayız ben zaten şok geçirdim ben degersiz olabilirim bana birşeye ihtiyacın varmı diye de sormayabilirsin ama hala sen benden bu durumda ne bekliyosun ya dedim ben hiçbirşey yapamam kapıyı kapattım suratına eşim geldi anlattım annesini aradı bişeyler söyledi çok alınmış kadın ağlıyomuş felan filan dün sinir krizi geçirdim resmen bana annemi ara halini hatrını sor dedi eşim dedim aramıcam o beni düşünmeyipte benmi düşüncem kavga ettik artık hiç kimseyle uğraşcak halim kalmadı sinirlerim bozuk kendime faydam yokken bunları yaşıyorum ne yapmalıyım bnde bu kadına bi sürü şy söylemek geliyor içimden acımı bile yaşatmadılar bana

Eşiniz de annesi de çok merhametsizmiş.
Hiç birine kulak asmayın.
Başınız sağolsun.

Olay bu şekilde geliştiyse size haksızlık yapılmış.

Ama anahtari alıp hiç bir şey yapmasaydiniz olurdu. Birsey soylerse durumu biliyorsun derdiniz.

Başın sagolsun canım bu arada

Şimdi ne yapmak istiyorsun?

Sorunu göremedim.

Son düzenleme:
Bazı insanlar böyledir işte. Düşüncesiz, anlayışsız.. Allahım sabır versin size bence takmayin kafanıza.. Destek olacağına köstek olanları fazla umursamamak gerek..

Dusuk mu yaptin bebegin dogup mu oldu?her iki turlusu de zor ama vefat olayi olduysa kayinvaliden hepten sacmalamis.bazi insanlar dusuncesiz maalesef varsa yoksa kendi istekleri kendileri.basin sagolsun

Dusuk mu yaptin bebegin dogup mu oldu?her iki turlusu de zor ama vefat olayi olduysa kayinvaliden hepten sacmalamis.bazi insanlar dusuncesiz maalesef varsa yoksa kendi istekleri kendileri.basin sagolsun

Allah razı olsun canım dediğin gibi düşüncesiz insanlar insanı keendinden soğutuyor. bebeğim doğdu 1 ay yaşadı her ikiside zor kanamam da olmuştu 2. ayda o zamanda o korku yetiyor insana o yüzden evlat acısı ne olursa olsun zor rabbim sabrını versin.

başın sağ olsun cnm...
kv ve eşin düşüncesizlik etmişler..
ben olsam anahtarı alır ama hiç birşey yapmazdım..

başın sagolsun Allah sabır versin..düşünememiş senin kırılacağını herhalde

Hep böyle düşüncesiz miydi kayınvaliden? Eğer aranızda bir sorun olmadıysa daha önce yani iyi geçiniyorsanız belki kötü niyetle dememiştir sonunu düşünmeden söylemiştir. Eğer hep böyleyse takmamak gerek. Bir yaştan sonra insanları değiştiremezsin laf anlatamazsın. Üzüldüm, başın sağolsun

Her ikiside zordur tabii benimde cocuklarim var ve hamileyim ayni zamanda ama tekrarlayan dusukler yasayinca insan onun icin tabiki zor yikici ama karsi taraflar icin olagan bisey olabiliyor o acidan sormustum.bu durumda cok merhametsizmis kayinvaliden,esini annesiyle senin aranda birakma.sabret gun gelir devran doner uzme kendini

başın sağolsun kardeşim, Rabbim sabırlar versin, insşallah başka sağlıklı evlatlar versin, yüzünü güldürsün.

sen yapacağını yapmışsın, kendini güzelce ifade etmişsin, yanlış yapan kayınvaliden, ama eşinle bu konu yüzünden tarttışmaya kavga etmeye gerek yok, eşine acını ve kayınvalidene kırgınlığını anlatacak sözler söyle ama suçlayarak değil, kafasındaki veya duruşunu değiştiremeyeceksin belki ama üzülme. insanlar çok yanlış yapıyor malesef

inşallah dediğin gibi olur Allahından bulsun

Empatiden yoksun anlayışsız insanlar maalesef..Kimseyle uğraşmayın zaten,kendileri bilir..Kv çok da kurnaz.. Oğullarına ağlama olayını da pek bilirler.. Boş verin onu siz eşinize bakın.. O size anlayışlı olmalı,destek olmalı...

Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

hala annesini düşündüğüne inanamıyorum onada çok kızgınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…