Biri bana akıl versin nolur anlayamıyorum yaşadığım şeyi

Arkadasim onune bak derim kimse icin uzulmeye degmiyr. Bu arada gecmisim derkrn onu rahatsz edecek nitelik te mi

Bu ne arkadaşım ya Allah aşkına kusura bakmayın da ne bu bağımlılık ne bu gururunu ayaklar altına almalar aslında aranızda ne ilişki var ne aşk var farkında değil misin çocuk sana ne yazıyor ne görüşmek istiyor kendisi isteyerek yaptığı hiç birşey yok size karşı hep siz yazmışsınız face den, siz aramışsınız bir de sizi aramayan sormayan adamı evinize kabul etmişsiniz eh bu da erkek eve geldiyse beklentisi olduğundan gelmiş ve sadece günlük gecelik ilişki yaşamak istemiş bu yani. Sen çağırıyorsun geliyor birşeyler yaşanıyor ve gidiyor ne seviyorum diyor size ne başka bişey ve siz bu adama ödün veriyorsunuz gerçekten enteresan nişanlısından ayrıılıyor yine sizi aramıyor araya inanları sokup dönsün kabülüm diyorsunuz acaba sizi sevmeyen bir adamla olmak size ne kazandırıyor bundan sonra bari aramayın görüşmeyin önünde sonunda bu adam evlenecek gidecek öyle kalacaksınız o zamanda ayrılsınlar diye mi bekleyeceksin ya da evli adamı mı çağıracaksın nedir yani.

Tabiki emin diilim ama bana çok kızdığını düşündm hep,aradğmda bana kızarak noldu en son sen bana küfrediyodun dedi.küfretmedm ewt çok sinirlendm ama küfretmdm sinirle yazdm bisürü şey o aralar.sonra ani kararla biryle görüştğnü duydm.aptallığmdan bans kızdı nasıl olsa ayrılır dedim,ayrılnca da dedğin gibi safça ümitlendm yine .ewt beni iyi yönetmiş ipleri eline aldı kozu vardı çünki,keyfine göre yönlendrdi.Allah görüyo niyetimi onunkini de.rabbim yardm etsin

İnşallah dediğiniz gibi olur yazmak yemin ederim çok rahatlattı beni,ne çok doluymuşum,sabrınıza da ayrı ayrı tşk ederim hiç yorum bile gelmz diye düşündüm yazının uzunluğunu farkedince,normalde güçlü biriydim herkesin bi sınavı oluyo bu konu da benim sınavım oldu geçemedim ama geçicem bundan sonra

Sonu kötü bitio ne demek.. elin adamını eve nie çağırırsn be cnm. Gitsn bırak mantk evliliği yap bu dengeszle olmaz. . Adam kullanmış daha ne olsn. Okudum da canım çıktı çok uzun olmss

İnanın bana kötü niyetli olduğunu düşünsem hiçbişeklde ben adım atmazdm,kendi kendimi benim adım atmam lazım diye diye gazladm,şimdi benm görevim diye bişey kalmadı kendime böle bi sopa yiyerek kanıtlamş oldm,sizlerin sözleri de kazıyo şuan,inş en kısa zamanda benim için en doğru kişi çıksın karşıma

Sonu kötü bitio ne demek.. elin adamını eve nie çağırırsn be cnm. Gitsn bırak mantk evliliği yap bu dengeszle olmaz. . Adam kullanmış daha ne olsn. Okudum da canım çıktı çok uzun olmss
Kusuruma bakmayn uzun ve karmançorman oldu Allah kimseye göstermesin böle bişeyi,ama mantık evliliği konusu şuan için doğru olmaz belki zamanla

Arkadasim onune bak derim kimse icin uzulmeye degmiyr. Bu arada gecmisim derkrn onu rahatsz edecek nitelik te mi
Evet hayatbuya geçmiş pek de her erkeğin tmm olur diyeceği bişey değil,ondan önceki ilişkimde geçmiş gelecek hiçbişey adamn umrunda değildi her tavrına aşığım derdi,ben bitürlü sevemedim onu.belkide ah aldm bilmiyorum,ama erkekler bu konuda haklılar güvenmek sonsuz güvenmek istiyorlar,nişanlandığı kişi bu konularda sonsuz güveneceği kendi halinde birydi onu en çok da buyüzden seçtiğinden eminim.ama sonra pis kişiliği dürttü demekki kızdan da bi bahaneyle ayrıldı.onun gelecekteki ilşkilerinden de şüphelym ya ağzına edecek benden çok daha iradeli biri,yada gidp paldırküldür evlenecek,artık umrmda değil Allahımdan buldun rabbim görsün bana akıl versin sabır cesaret ve iradeye çok ihtiyacm var

adamin arafta kaldigi dönemlerde adamin gönlünü hos tutmussun güzelim
bildigin baya baya kullanilmissin!
adam geçmisinin kabarik oldugunu biliyor, tabiri caizse listede birde benim tuzum bulunsun gibilerinden takilmis iste seninle!
neden kolay kizi oynadin, o kadar naza da bosuna çekmissin kendini, adam kapina gelince bütün yelkenlerini indirmissin!
zaten teslim olmak içinde adamin kapina gelmesini beklemissin!
sorarim simdi sana bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? sen kendine yazik etmissin!
simdi aklini basina topla, isine ver kendini, dikkatini dagitacak baska seylerle ugras!
bu kadar ugrunda roman anlatacak kadarda sevmeyin böylelerini!! adam degil bunlar!

Kene gibi yapismissiniz adama, ben bunaldim, zaten sonunu okumadim daha, bi rahat birakin yahu... Hicmi kadinlik gururunuz yok... Insan istenmedigi yerde durmazmis ama siz masallah zorla kabul ettirceksiniz kendinizi... Bi durun, bi napiYom ben deyin... Her geldiginde kendinizi sunup size baglanacaginizi düsünmek cok sacma ve cocukca, bu sizi dahada degersiz yapar... Adam iyi dayanmis vallah, ben olsam ülkeyi terkederdim sizin gibi biri yüzünden...

cANIM BAK geçmişte yanlışlar yapmış olabilirsin. Hatasız kul olmaz bu gerçek söz sevgili Mevlana ne demiş Gel ne olursan ol gel demiş. tövbeni et Rabbime yönel af dile ve hayatına çıkacak olanı gözüne gönlüne hayatına hayırlı olmasını dile. Bana inan ki Rabbime yöneldiğin vakit hayatın bambaşka olacak. Daha bunu yapmak için fırstın var ne olursun bunu geri çevirme. Ve sevdiğinde üzgünüm ki kullanıyor seni çok yanlış ama nolur kullandırma gitme peşinden

Tmm geçmiş geçti gitti,bunu o hepinizden daha iyi biliyodur eminim ama bu yanına kalmicak,Allah var ah alan ah çeker,ben suçumu biliyorum emin olun,hatalarımı da,o bütün bunları bildiği için yapmicaktı, sevgi değil benimki okadar haklısın ki,bsğımlılık da değil,kendime bişeyleri kanıtlamak,çok güzel oldu yaşadığım şey,ciddiyetsiz hayatıma ciddiyet kattı tşk etmem lazım bu adama belkide , kendime getrdi beni, yaşıma geçirdiğim yıllara da üzülmüyorum,çok daha kötü şeyler yaşayanlar var,bu arada kendi kendime de akıl vermeye başladım,sevdim ben burayı terapi gibi oluyo,toparlanıcam çok daha güçlü olacağımdan eminim,öldürmediyse başka çaresi yok güçlendirecek,bundan sonrakiler korksun benden

bu konudan dolayı bi,şey yazmak istiyorum bana saçma gelen;her detayı yazma sebebin ne?iğne iplik masaj bilmem ne yani komik geldi bana

Ağzına yüreğine binlerce kez sağlık! Tövbe ettim ben ondan önce bunu o da biliyo,bende çok günah işledim demişti.Allah herkesi korusun yanlışa düşmekten.emin olun asla gitmem ben,uğraşmam bukadar şeyden sonra kendime yuh artık dicem,kendimi kaybetmek en kötüsü olur en çok da bu yüzden yapmam,boş kalmicamdan eminim etrafım geniş ama ne istediğimi bilmiyorum,ölesine de takılmak istemiyorum kimseyle,evlilik de ciddi bi konu,kolumdan çekip yürü evleniyorz dicek biri lazım o da zor,hayrlısını dilemekten başka dicek yok.

Valla istese geçmişin ne olursa olsun vazgecmezdi artık kandırma kendini hayatina devam et

geçmişinde ne oldu?

Ya güzelim sen neden yaptın bunları çokmu yalnızdın anlamadımki resmen kendini küçük düşürmüşsün adam nişanlısından ayrılmış başkası ile haber göndermişin kabulüm diye seni istemiyor kabulün olsa ne olcak
Çok kızdım sana ben kimseye geçmişini anlatma biraz dik ol olnurlu davran bak memursun sanırım ne güzel kendi ayakalrının üstünde duruyorsun elbet çıkar karşına birisi

bak canım her insan illa günah işler hata eder kimse dört dörtlük değildir. ne yap biliyor musun kafanı dinle hayatında biri olmak zorunda da değil ha illa olacaksa şöyle dua et Allahım hayırlı insanı karşıma çıkar diye. nolur o adama mesaj atma bak yarın bir gün evlenir yanlış yollara girersinz bırak onu düşünme sen onla dünyaya gelmedin ki ailen çevrenle vakit geçir. bende yeni sayılır sevdğim nişanlımdan ayrıldım bir aya yaklaştı sadece dua ediytrum hayırlısı diye nolur sende yalnız kalmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…