- 15 Nisan 2012
- 73
- 13
- 28
- Konu Sahibi indecisive06
-
Valla inan ben de bilmiyorum bütün detayları yazmışım bunlar dikkatimi çekenlerdi çünki ilk başlarda bu tarz şeyleri yapmam demiştm bı yüzden ayrıldm zaten sonrada bunları yaptırnca aklımda kalmış döküldü hepsi,kafamın içi çorba gibi nolur rahatsz olan okumak istemeyen okumasın,sizin kafanızı da karıştrmayı istemem,ben işin içinden çıkamıyodm yorumlar yardm etti iyce kendime getrdi beni.yarımyamalak anlayanın yorumu bile yetiyo inan bana,kendime getirdiler saolsun herkesbu konudan dolayı bi,şey yazmak istiyorum bana saçma gelen;her detayı yazma sebebin ne?iğne iplik masaj bilmem ne yani komik geldi bana
rahatsız olmak değil yanlış anlama,bi sorunun varsa yardımcı olmak isteriz hepimiz,sadece çok ince detayları yazman tuhaf geldi hani hikaye yazar gibi olmuş,o an ayşegül uyurken adam düğmesinin kopmasını izliyordu gibi anlayabiliyor musun?Valla inan ben de bilmiyorum bütün detayları yazmışım bunlar dikkatimi çekenlerdi çünki ilk başlarda bu tarz şeyleri yapmam demiştm bı yüzden ayrıldm zaten sonrada bunları yaptırnca aklımda kalmış döküldü hepsi,kafamın içi çorba gibi nolur rahatsz olan okumak istemeyen okumasın,sizin kafanızı da karıştrmayı istemem,ben işin içinden çıkamıyodm yorumlar yardm etti iyce kendime getrdi beni.yarımyamalak anlayanın yorumu bile yetiyo inan bana,kendime getirdiler saolsun herkes
Hayatbuya senin için de dua edicem,sonsuz kez tşkler,ailem arkadaşlarım hep arkamda saolsnlar,çok ümitlenmişim ben kendi kendime,kendi yaptı,ordan burdan daldı hayatıma inanmaya çalıştım,salaklığıma doyayım artık ben doyayım.dua ediyorum sürekli,Allahıma inancımı da yitirirsem hepten yokolurum,senin ayrılığın daha çok yeni,bilmiyorum durumunuzu ama belli olmuyo hayatta hiçbişeye,Allah güç versin.evlenp pişman olarak evliliği sürdürmek zorunda kalmak daha kötü,gerçi bunu hep duyuyosundur,güçlü birine benziyosun en kısa zamanda üstesinden gelirsin ,geliriz inşbak canım her insan illa günah işler hata eder kimse dört dörtlük değildir. ne yap biliyor musun kafanı dinle hayatında biri olmak zorunda da değil ha illa olacaksa şöyle dua et Allahım hayırlı insanı karşıma çıkar diye. nolur o adama mesaj atma bak yarın bir gün evlenir yanlış yollara girersinz bırak onu düşünme sen onla dünyaya gelmedin ki ailen çevrenle vakit geçir. bende yeni sayılır sevdğim nişanlımdan ayrıldım bir aya yaklaştı sadece dua ediytrum hayırlısı diye nolur sende yalnız kalmamaya çalış
İnan güldüm uzun zaman sonra ilk kez yazdığın şey derdimi unutturdu,garip bi yazı olmuş kendimden iğrendim okurken bu ne silsem mi dedim,çok dolu bi anda hızlı hızlı yazdım çocuk masalı gibi bişey çıktı ortaya,Ayşegülün psikolojisine verin nolur,ve tşk ederim pofu ilgine de,yardım ediyosunz şuan zaten emin olun,anlayışınız için ne desem azrahatsız olmak değil yanlış anlama,bi sorunun varsa yardımcı olmak isteriz hepimiz,sadece çok ince detayları yazman tuhaf geldi hani hikaye yazar gibi olmuş,o an ayşegül uyurken adam düğmesinin kopmasını izliyordu gibi anlayabiliyor musun?
özet yazsan daha mantıklıydı demek istedim
Hayatbuya senin için de dua edicem,sonsuz kez tşkler,ailem arkadaşlarım hep arkamda saolsnlar,çok ümitlenmişim ben kendi kendime,kendi yaptı,ordan burdan daldı hayatıma inanmaya çalıştım,salaklığıma doyayım artık ben doyayım.dua ediyorum sürekli,Allahıma inancımı da yitirirsem hepten yokolurum,senin ayrılığın daha çok yeni,bilmiyorum durumunuzu ama belli olmuyo hayatta hiçbişeye,Allah güç versin.evlenp pişman olarak evliliği sürdürmek zorunda kalmak daha kötü,gerçi bunu hep duyuyosundur,güçlü birine benziyosun en kısa zamanda üstesinden gelirsin ,geliriz inş
rica ederim herkesin sorunları var sonuçta :) hayat ne olursa olsun bi erkek için bu denli takmaya değmez!benden demesiİnan güldüm uzun zaman sonra ilk kez yazdığın şey derdimi unutturdu,garip bi yazı olmuş kendimden iğrendim okurken bu ne silsem mi dedim,çok dolu bi anda hızlı hızlı yazdım çocuk masalı gibi bişey çıktı ortaya,Ayşegülün psikolojisine verin nolur,ve tşk ederim pofu ilgine de,yardım ediyosunz şuan zaten emin olun,anlayışınız için ne desem az
Kızmakta haklısınız ben içimden neler diyorum bi bilseniz,birilerinin olmamasından korkmuyorum inanın bana,benim derdim onu nasıl iyi biri diye kazıdım kafaya da yaptım bunları,kör olmuş gözler kulaklar sağır,Allah kimseye yaşatmasın,saol destek için de ayrıca.Ya güzelim sen neden yaptın bunları çokmu yalnızdın anlamadımki resmen kendini küçük düşürmüşsün adam nişanlısından ayrılmış başkası ile haber göndermişin kabulüm diye seni istemiyor kabulün olsa ne olcak
Çok kızdım sana ben kimseye geçmişini anlatma biraz dik ol olnurlu davran bak memursun sanırım ne güzel kendi ayakalrının üstünde duruyorsun elbet çıkar karşına birisi
Çok iyi anlıyorum üzüntünü,hiç sevmemiş mi beni düşüncesi yıkıyor insanı,hiçbişeyimz eksik diil çok şükür,cidden kendimden bu konuda eminim elimizi sallasak diil bi bakış atsak yeter etrafımızdakilere,bunu bekleyen çok ama niyetleri ne bilemem,ayrıldğın kişi annene saygıszlık yaptysa bu büyük bi sebep , ona sabretmeyen sana kapalı kapı ardında neler yapmaz,Allah korusun,şuan bsşkası olmaz düşüncesi yaşama,bu en şeytani his oluyo,bal gibi de oluyo başkası,biz kapı açmayı bilmiyorz inat ediyorz yok ben inat etmicem artık şans vermedim vercem bundan sonra ama az kafa dinlemek lazım dediğinz gibiah canım duan için sonsuz teşekkürler. benim ayrılma sebebim dört aylık nişanlılık süresince üç kez al yüzüğünü git demesi, bana salak vs. gibi hakaretler etmesi, ailemi saf dışı tutmaya çalışması ve en sonunda anneme yüksek sesle saygısızlık etmesi. bak canım bende nişanlım her yüzük attığında yalvardım tek bitmesin diye sonuç ne kendimi grurumu hiçe saydım o biz ayrıldıktan sonra hemen kız arayışlarına girişti kırdı beni. yani sana demem o ki güçlü dur o gücü Rabbinden al kimse vazgeçilmez değil inan ki bak yaşım 24 ama bu ayrılık bana öyle güç verdi ki tecrübe oldu bırak sen bayansın neyin eksik de onun peşinden bu kadar koşuyrsun dışarıda ondan dolu var emin ol. hayata karşı güçlü ol yoksa ezerler çok çok ta acı çekersin canım
Onlardaki mantigi anlamaya calisma. Zaten anlayabilseydik bu gun pek cok kadin sevilmeyip kocasindan hergun dayak yedigi halde sirf cocuklari icin kalmazdi o evde.Çok özür dilerim yazım hatalarım ve uzun karışık yazıdan dolayı,kafamın karışıklığı resmen ordan bile belli.gelip gelmemesi de bişey değiştrmicek bende,eskiyi düşünüp yediremicem kendime,ben sadece erkek mantığını anlayamamış biriym belki bından sonra çözerim inş sayenizde
Çok iyi anlıyorum üzüntünü,hiç sevmemiş mi beni düşüncesi yıkıyor insanı,hiçbişeyimz eksik diil çok şükür,cidden kendimden bu konuda eminim elimizi sallasak diil bi bakış atsak yeter etrafımızdakilere,bunu bekleyen çok ama niyetleri ne bilemem,ayrıldğın kişi annene saygıszlık yaptysa bu büyük bi sebep , ona sabretmeyen sana kapalı kapı ardında neler yapmaz,Allah korusun,şuan bsşkası olmaz düşüncesi yaşama,bu en şeytani his oluyo,bal gibi de oluyo başkası,biz kapı açmayı bilmiyorz inat ediyorz yok ben inat etmicem artık şans vermedim vercem bundan sonra ama az kafa dinlemek lazım dediğinz gibi
Çok doğru söylüyosun,erkeğin kötüsü zindan eder hayatı,kadının kötüsü de erkeğin hayatını,seçimler bize ait,kendi aklımıza göre geliyo başımıza gelenlerde,sevmemiş,hadi onu geçtim ulen bukadar da mı vicdansız olunur bal gibi biliyodu ondan ciddiyet beklediğimi her yaptığndan umutlandığımı,çağırdğmda defetmeyi de bilirdi bilerek yapmadı,keyfi için,işte canımı bu acıttı,ben bu acının cezasını ödeticem bişekilde,Allahım biliyo.erkeğe zevk almayı gitsin de birinin canını acıtarak yaşasın diye vermedi heralde.boşverdim ama yüzüne tüküreceğim gün gelsin diye dua edicem hepOnlardaki mantigi anlamaya calisma. Zaten anlayabilseydik bu gun pek cok kadin sevilmeyip kocasindan hergun dayak yedigi halde sirf cocuklari icin kalmazdi o evde.
Kadinlari anlamak zordur derler. Oysa zor olan erkekler. Bir suru fedakarlik yapar kadin sevdigine bir yudum sevgi icin. Adaminda kendini sevdigini zanneder. Bir gun bir baskasi cikar adamin karsisina. Onca yil yapilanlari erkek bir kalemde siler ve gider yeni asigina.... Anlamaya calisma. Sevmemis demekki de gec.... Bosver. Onunde kocaman yillar var. Hic degilse onlari ziyan etme.
Yüreğinize elinize sağlık,çok mantıklı doyurucu yorumlar bunlar,okadar iyi hissettrdinz ki..önce kişiliğimi tanımak isteyen biri,bu çok doğru.aşık oldum ben hemde kontrolü kaybedilen cinsten,en kötüsünden.pişman diilim yaşadıklarmdan,kendi seçimlerimdi çünki değiştiremem,olgunlaşmam lazım,ve beni tanıyan insanların üzülürüm diye söyleyemediklerini burdan sizlerden duymaya ihtiyacım vardı,küçük kızlar gibi kötü o,çok kötü biri,diye bağırasım var en derinlerime işlesin,hatalar yaptım öyle güzel özetlemişsnki akıl akıldan üstün diye burdayım.saol her kelimene sonsuz kez katılıyormSen aşık olmuşsun. Hayatta aşk kapımızı her an çalabilir. Seni de yersiz zamansız çalmış. O seni senin onu gördüğün gibi görmüyor. Onunla bir ilişkin olmaz, olsa da o ilişkiden bişey olmaz. Sen ara ara buluşmalarınıza romantik anlamlar yüklemişsin ama hiç o gözle bakmamış. Senin saflığına karşı o sana istediği zaman gelip gideceği basit kadın olarak bakmış. Bu kadar gururlu olup duygularınızı açmayana kadar bedeninizi açmasaydınız. Önce duygularınızla düşüncelerinizle açsaydınız karşınızdakine sonra ilişkinizi ilerletseydiniz. O zaman içinizdeki bizim gördüğümüz kalbi atan küçük masum kızı görebilseydi. Bu adamla hiç bir şey olmaz, olsa da biter. Önüne bak, hayatını seni sevecek o özel adama aç. Unut gitsin. Hırs yapıp dönüp bakma bile. Yaşınızda ne varmış onu hiç anlayamadım. Tam yaşınızdasınız yeter ki aklınızı başınıza alın. Dürüstlük güzel şeydir kaybetmeyin ama onun da yeri zamanı var, en başta bunları paylaşmayın suistimal edilirsiniz, ilişkinizde güven oluştuktan sonra o da ayarını kaçırmadan bu konulara girersiniz. Bırakın önce sizi tanısın tanımak isteyen.
Evet herşey yolunda gitse başka bi bahane bana burda derdimi yazdırcaktı belki de,çok haklısın.kazandığım yeni bi hayata odaklanmalıyım,hala o elimde çok şükür.saol hepimizn kalbine göre olsun herşeyKendini doldurma. Herşey yolunda başlayıp sürseydi bile olmayınca olmuyor. Sen kendi mutluluğuna huzuruna odaklan. O da ektiğini biçiyor anlaşılan. Kalbine göre olsun her şey.
Yasın ğeçiyo kıymetli vaktini ask arıyarak geçirme helede bunla heç..Kusuruma bakmayn uzun ve karmançorman oldu Allah kimseye göstermesin böle bişeyi,ama mantık evliliği konusu şuan için doğru olmaz belki zamanla
En güzelini düşünüyosun,boşvermek hem zor hem de en rahatlatan şey,tşk ederim tekrar,söylediklerinizi kazıdım beynime,bundan sonra her güzel şeyde sizlerin de emeği olcak,bunları unutmicam.üzülme yok ama sanki cezasını çektiğini bilmek duymak istiyorum gibi bi hırs var içimdeumrumda değil artık canım bulmuştur birini zaten.ki sevseydi bunları yapmazdı banalütfen sende artık kafa dinle ve önüne bak ama kullandırtma kendini ve üzme.. güzellikler senle olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?