tabiki de bize yazabilirsin dertler paylaşıldıkça azalıyor..
öncelikle hasta olupta kendiniz yerine başkasını düşünmeniz çok güzel
herkesin arayıp bulamadığını siz bulmuşsunuz ve bunu hastayım diye elinizin kenarıyla itmeyin lütfen
kimilerinin bir ömür arayıp bulamadığı mükemmel erkeğe sahipsiniz
aklınıza kötü şeyler getirip sakın bırakmayın
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimAz çok anlıyorum seni.
Sevgi sevgide huzur,güven zor bulunan değerler
Anlatılanlardan sevgilinizin bunlara sahip olduğunu anlıyorum.
Zamana bırakın herşeyi bir gün gelecek onun sevgisi sizin sevginizi o dediğiniz aşka dönüştüreceğini göreceksiniz.
Geçmiş yavaş yavaş sizi bırakacak.
Ama zaman lazım.
Sevgi ve mutluluk sizi hiç bırakmasın..
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah şifa versin. moralini bozma.. hem sana her zaman moral kaynağı olacak bir sevgilin var. Allah bir ömür boyu mutlu etsin 2 nizi birlikte..
Bu anlattığın durum var ya, bunun tersini yaşadım ben. Aynı senin sevgilin gibi sevdim. Bana aylar sonra, hala birini unutamadığını söyledi. Bana kalırsa unutamamasındaki sebep hala onu sevmesi değil başka bir sebepti. Ama işte böyle. Çok kötü bir durumdu benim için. Hala öyle. Ayrıldık. 1 Hafta oldu, onun o cümleleri aklımdan gitmiyor. Sürekli kulağımda. Ben onu bu kadar severken nasıl olurda o benden başkasını da düşünebilir diyorum. Hislerin hakkında karar ver canım. Ama ayrılmak istersen birgün, Gözünü seviyim, başkasını unutamadım hala onu seviyorum deme çocuğa. Sakın tamam mı? Onda böylesine iğrenç bir yara açmanı haketmez çünkü o da, benim gibi. Yapamıyorum de git. Başka da tek kelime etme nolur.....
İnsana hayatta güvenebileceği,sırtını dayayabileceği, birlikte ağlayıp gülebileceği eş lazım.İnan evlendikten sonra bunu daha iyi anlayacaksın.Anlayışsız saygısız insana aşık olsan ne olur olmasan ne olur değer bilmedikten sonra kendini kandırmacadır bence. Bak forumda dikkat ettiysen kadınların çoğu eşinin anlayışsızlığından saygısızlığından ilgisizliğinden muzdarip hatta aşklarının bile bittiğini söylüyorlar. Sen ilk sevgilini aklından tamamen çıkarsan ki çıkarmalısında sil baştan herşeye başlasan inanıyorumki şimdiki sevgiline aşık olursun. Hem aşk dediğin nedirki evlilik aşkla değil sevgi ve anlayışla yürür.
Kıyamam bence hiç öyle düşünme Allah bilir herşeyi hayat bitti dediğin yerde başlar ..Aklına kötü şeyler getirme okadar çok insan varki doktorun gün verdiği ama yıllarca yaşayıpda çocuk çoluk sahibi olduğu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?