Birikim yapmak

Eğitim önemli ama. 25 yaşında üniye hazırlananlarda var. Benim yaşımda daha erken belki sıkıntılarımı gideririm öyle giderim üniye yoksa aklım evde kalacak

Eğitim önemli ama. 25 yaşında üniye hazırlananlarda var. Benim yaşımda daha erken belki sıkıntılarımı gideririm öyle giderim üniye yoksa aklım evde kalacak
Birikimi eğitimin içinde yapabilrsin canım.her ay gram veya çeyrek altın koysan kenara
Eğitimine yoğunlaştığında kullanırsın
Ayrıca ünideyken part time çalışma imkanları da oluyo,yaz tatilinde çalışıp biriktirip okul döneminde harcayabilirsin,bide burs buldun mu tamamdır
Ben öyle yapmıştım,ailemden bir veya iki kere para istemişimdir
25 yaşında üni bitirdiğini hayal et,Güzel bi kalbin var (anne baban için yazdıklarından ötürü bunu söylüyorum)
Daha güzelini hakediyosun bence

Açıktan bile olsa okumaya başlamalısın sıkıntılarının arasında 1.okul bitmiş yada mesafe katetmiş olursun 25 İkinciye başlarsın ama bu devirde okumadan iyi yerlere gelmen zor olur. İyi kazanabilirsin kendini geliştirirsin vb ama okumak her yerde 1 adım önde olmanı sağlar hem tecrübeli hem eğitimli olursun

Cok teşekkür ederim inşallah herşey güzel ve yazıldığı gibi kolay olır benim icin, hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…