Annemle babamı sevindirmek benim hoşuma gidiyoreline geçen her kuruşla anne babana sigara almaya devam et sen konu sahibi napıcaksın ki birikimi
sigara içerek mi seviniyorlar yok artıkkk.Bir de madem anne babana paranı vermekten memnunsun niye iki de bir aynı mevzuda konu açıp burda şikayetleniyorsun ciddi psikolojik sorun bu benceAnnemle babamı sevindirmek benim hoşuma gidiyor
Siz kac yaşındasınızsigara içerek mi seviniyorlar yok artıkkk.Bir de madem anne babana paranı vermekten memnunsun niye iki de bir aynı mevzuda konu açıp burda şikayetleniyorsun ciddi psikolojik sorun bu bence
yaşımla yazdığım ne alaka 38 yaşındayım bu aradaSiz kac yaşındasınız
Yok sizin başınıza böyle şeyler geldi mi cocukluğunuzda merak ediyorum bana gördüklerinizi yaşadıklarınızı özet gecer misiniz rica etsemyaşımla yazdığım ne alaka 38 yaşındayım bu arada
değer kaybetmeyen telefon var mı ki merak ettim bak şimdiSevgili konu sahibi kullandigin telefon ne marka? Deger kaybeder cinsten birsey mi?
Değer kaybeder cins derken anlayamadım.. SonySevgili konu sahibi kullandigin telefon ne marka? Deger kaybeder cinsten birsey mi?
yazarsam ikna olacakmısınız pekiYok sizin başınıza böyle şeyler geldi mi cocukluğunuzda merak ediyorum bana gördüklerinizi yaşadıklarınızı özet gecer misiniz rica etsem
Yok aslinda gidipte kontorlu telefonuna iphone 6 mi almis onu merak ettim ama tepki cekmeden yaklasmaak isteyince oyle bir soru cikti..kaldiki iphone cok fazla degerini yitirmiyor cidden..değer kaybetmeyen telefon var mı ki merak ettim bak şimdi
Bana umut olacaksayazarsam ikna olacakmısınız peki
Anladim. Musrif insanlar gibi 3000 liralik telefon almamissin.Değer kaybeder cins derken anlayamadım.. Sony
Cok teşekkür ederim dikkate alıcamCanım 30 yaş sonrası birine altın birikimi öneririm ben.
Bazı arkadaşlar gibi senin yaşındaki birine sadece eğitim adına yatırım yapmanı öneririm.
Bu yaşta ne yaptıysan o, inan yıllar geçtikçe zor gelecek.
Cesaretin olmayacak, yeniden öğrenci olmak ders çalışmak büyüyecek gözünde.
Ama iyi bir iş, iyi bir maaş sahibi olmak için altın değil güzel bir cv gerekecek sana.
Yeteneklerin doğrultusunda kurslarla kendini geliştir derim.
Aylık 150 tl yi iyi bir kursa bağla sonunda iş bulmana yardımcı olan kurslar var hatta.
Bence en doğrusu bu.
Benimde hoşuma gidiyor,yetiştirilme şeklinden belkide...onlar benden açıkça birşey istemiyolarAnnemle babamı sevindirmek benim hoşuma gidiyor
Bende bu şekilde düşünüyorum ama böyle giderse bizim zararımıza olurmuş öyle diyorlar.. Belki yaptığımız iyiliğimizin karşılığını alırız ne bilimBenimde hoşuma gidiyor,yetiştirilme şeklinden belkide...onlar benden açıkça birşey istemiyolar
Ama onlar için bişey yaptığımda mutlu olduklarını görmek benim hoşuma gidiyo
Ve hatta
Kardeşimin borcu var,epeyy sıkışmış durumda ama benimde birikim yapmam gerek,çeyiz fln almam gerek
Bi yandan,içimden kardeşime yardım etmek geliyoken
Öteki yandan kendime kötülük mü yapmış olurum diye düşünüyorum
Her ay bir çeyrek alamasan bile mutlaka gram altın al onu da mı yapamadın banka hesabın varsa ana hesabına ek bir hesap açıp orada birikim yapabilirsin ne koşul olursa olsun o hesaba dokunma derim birde naçizane tavsiyem 50 tl bile olsa her ay at kenara yıllar sonra bir bakmışsın bereketlenmiş paran. Nasıl olsa az alıyorum birikmez deme az olmadan çok hiç bir zaman olmuyor19 yaşındayım 1300 maaş alıyorum durumumuz iyi değil. Ailemede katkım olsun istiyorum birikimde yapmak istiyorum böyle birikim yapıpta iyi yerlere gelen var mı beni umutlandırır mısınız cünkü hayattan beklentim kalmadı umudumda yok
Teşekkür ederim. Cok doğruHer ay bir çeyrek alamasan bile mutlaka gram altın al onu da mı yapamadın banka hesabın varsa ana hesabına ek bir hesap açıp orada birikim yapabilirsin ne koşul olursa olsun o hesaba dokunma derim birde naçizane tavsiyem 50 tl bile olsa her ay at kenara yıllar sonra bir bakmışsın bereketlenmiş paran. Nasıl olsa az alıyorum birikmez deme az olmadan çok hiç bir zaman olmuyor
Bence alırız,güzel düşünen güzel şeylerle karşılaşırBende bu şekilde düşünüyorum ama böyle giderse bizim zararımıza olurmuş öyle diyorlar.. Belki yaptığımız iyiliğimizin karşılığını alırız ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?