Birikim yapmak

ncvsllb

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
126
11
13
19 yaşındayım 1300 maaş alıyorum durumumuz iyi değil. Ailemede katkım olsun istiyorum birikimde yapmak istiyorum böyle birikim yapıpta iyi yerlere gelen var mı beni umutlandırır mısınız cünkü hayattan beklentim kalmadı umudumda yok

Aynen, her ay çok şıkışsanda bir tane çeğrek altın al

Eğitim durumunuz nedir bilemem ama biraz daha iyisi için kendinize dr yatırım yapabilirsiniz. Dil gibi
Lise mezunuyum güzel sanatlara hazırlanmak istedim kursa gidiyordum masraflarım olmaya başladı bu yüzden işe başlamıştım zaten ama ailemden paramı alırken dilleri al desede iclerii gözleri öyle anlatmadı bana bu yüzden kursu bıraktım. Sözde onlara inat yaptım bakalım bebim kötülüğüme olucak gibi ama

Her ay bir ceyrek al cunku altin bozdurmak daha zor gelir para olunca hemen harcanir.geri kalanlada ailene yardim edersin yine

Ne altini ya? Kendinizi gelistirmek adina kendinize yatirim yapin.

Maaş aldığınız bankadan altın hesabı açtırıp her ay maaş alır almaz 1 gr altın alın. Böylece hem düzenli birikiminiz olur hem de sanki 100 tl eksik maaş alıyormuş gibi davranır ona göre harcarsınız. 1 gr altın şu an 114-116 tl civarı.

Önceki konuna baktım.Kendine zaten sadece 300 tl ayırıyormuşsun.O para sana anca yeter.
Belki ailene sadece maaşının yarısını verebilirsin.Parayı sen mi veriyorsun onlar mı zorla alıyorlar ?

Önceki konuna baktım.Kendine zaten sadece 300 tl ayırıyormuşsun.O para sana anca yeter.
Belki ailene sadece maaşının yarısını verebilirsin.Parayı sen mi veriyorsun onlar mı zorla alıyorlar ?
Ben veriyorum zorla almıyorlar ama artık ben fazla bi masrafım cıktığında onların icini okuyorum hissediyorum onlardan azalıcak gibi bi durum oluyo uyduruyo olamam bunu hissettiriyorlarbana :/

eline geçen her kuruşla anne babana sigara almaya devam et sen konu sahibi napıcaksın ki birikimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…