BİRİKİMCİ HATUNLAR

Arkadaşlar ayın 20 sinde elime geçeçek 1500 tl ile ne almamı önerirsiniz. Altın mı döviz mi?? yoksa tl olarak mı kalsın.. Tecrubeli hanımlar bana fikir verirseniz çok makbule geçer..

Çok şükür kredi kartımı da ödedim.
Kredi kartımda 3 taksitim kaldı Kasım Aralık Ocak için 92.12 tl şer olmak üzere.
O da Mayıs ayında arabanın kaskosu ve zorunlu trafik sigortası için yapılan taksitlerdendi.

Bugün hem çok yorduydum hem çok harcadım
Pazara gittim, Bebek görmeye hediye aldım. Oğluşla yemek yedik. Kaş bıyık aldırdım.
Aylık Market alışverişine çıktık mı bu ay başka harcamayız. Yani inşallah
Money carddan aradılar bugün. Karta 10 lira hediye yüklemişler. İyi dedim harcarız artık.

Bugünde yine markete gittim
Şampuan aldım 6 tane .çok indirim vardı.
Saç boyası aldım 4 tane.
Balık , salata malz ...derken baya bi alışveriş yaptım.
Canım ürünler genelde raf ömrü az kaldığı için indirime giriyor.Sadece 2 tane alsaydın.Neyse almışsın aklında bulunsun.

Canım ürünler genelde raf ömrü az kaldığı için indirime giriyor.Sadece 2 tane alsaydın.Neyse almışsın aklında bulunsun.
Yok baktım tarihlerine
Çoğu 2019'a kadar yazıyor.
Bi de annemler yanıma gelince valizlerine koyuyorum bol bol
Deodorant ,saç boyası , şampuan ... onlarada bi katkım olsun istiyorum. Yinede sağol uyardığın için

O hediye veya para puanları helal-harama dikkat edip yoksul olmayanların harcamayıp yoksullara vermesi gerektiğini biliyorum , bankalar faizle çalışıyor ya , o para da faizden gelen para olduğu için ..
Namaz kıldığınızı bildiğim için söylemek istedim , tercih sizin ..

Merhabalar uzun bir aradan sonra umarim herkes iyidir.oglum 11aylik oldu artik dogum gunune gun sayiyoruz resmen..
Ben ise basladim.
Allah izin verirse artik buraya bildirime devam.edecegim.
Bu sure zarfinda ogluma karttan gram altin alimina devam ettim.
Takilan altinlari ellemedim. Ileride onun icin kulanmayi istiyoruz yine.
Bir yatirima girdik temelden onun odemelerini yapiyoruz.cok sukur Rabbim utandirmadan sonunu da goruruz.

Masallah ne kadar buyumus

Arkadaşlar ayın 20 sinde elime geçeçek 1500 tl ile ne almamı önerirsiniz. Altın mı döviz mi?? yoksa tl olarak mı kalsın.. Tecrubeli hanımlar bana fikir verirseniz çok makbule geçer.. bunu dün yazmıştım ama okunmadı sanırım. bana fikir verin lütfen

Altin alirdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…