İnternet Bankacılığını kullanıyorumcanım sterlin alam olayı nasıl oluyo acaba.. banka hesabı üserinden mi alım satım yapıyorsun. Ben hiç denemedim de biraz bilgi verebilir misin
Kademeli alım yapıyorum
Canım ürünler genelde raf ömrü az kaldığı için indirime giriyor.Sadece 2 tane alsaydın.Neyse almışsın aklında bulunsun.Bugünde yine markete gittim
Şampuan aldım 6 tane .çok indirim vardı.
Saç boyası aldım 4 tane.
Balık , salata malz ...derken baya bi alışveriş yaptım.
Yok baktım tarihlerineCanım ürünler genelde raf ömrü az kaldığı için indirime giriyor.Sadece 2 tane alsaydın.Neyse almışsın aklında bulunsun.
Ricaederim.Yok baktım tarihlerine
Çoğu 2019'a kadar yazıyor.
Bi de annemler yanıma gelince valizlerine koyuyorum bol bol
Deodorant ,saç boyası , şampuan ... onlarada bi katkım olsun istiyorum. Yinede sağol uyardığın için
Kademeli sterlin almaya devam
Kuzucukların paralarını da kademeli sterline geçiriyorum.
Bugün hem çok yorduydum hem çok harcadım
Pazara gittim, Bebek görmeye hediye aldım. Oğluşla yemek yedik. Kaş bıyık aldırdım.
Aylık Market alışverişine çıktık mı bu ay başka harcamayız. Yani inşallah
Money carddan aradılar bugün. Karta 10 lira hediye yüklemişler. İyi dedim harcarız artık.
Merhabalar uzun bir aradan sonra umarim herkes iyidir.oglum 11aylik oldu artik dogum gunune gun sayiyoruz resmen..
Ben ise basladim.
Allah izin verirse artik buraya bildirime devam.edecegim.
Bu sure zarfinda ogluma karttan gram altin alimina devam ettim.
Takilan altinlari ellemedim. Ileride onun icin kulanmayi istiyoruz yine.
Bir yatirima girdik temelden onun odemelerini yapiyoruz.cok sukur Rabbim utandirmadan sonunu da goruruz.
Altin alirdim ben olsamArkadaşlar ayın 20 sinde elime geçeçek 1500 tl ile ne almamı önerirsiniz. Altın mı döviz mi?? yoksa tl olarak mı kalsın.. Tecrubeli hanımlar bana fikir verirseniz çok makbule geçer.. bunu dün yazmıştım ama okunmadı sanırım. bana fikir verin lütfen
Evet . Kucukken zaman gecmiyor derdim.7.ayindan sonra sanki su gibi gecti zaman.Masallah ne kadar buyumus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?