BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba canım hoşgeldin
Kuzucuk da maşaallah büyümüş ne güzel.
Onun için yaptığın birikimler de bereketli olsun.
Yatırımınız da hayırlı olsun.

M maviduvar1
teşekkürler ilginiz için.. yeni yıla güzel bi birikimle girmek isterim. Şimdiki hedefim en azından 2017 ye iki bilezik yapmak (20 şer grm) veya iki bilezik parası biriktirmek:) ayy bu sayfa sayesinde farkına vardım birikimin.. daha 4 gün oldu buraya üye olalı şimdiden çok şeyin farkına vardım. Meğerse ne kadar da gereksiz harcamalar yapıyor muşum.. kumbarama da her akşam iş dönüşü birşeyler atıyorum ve eşimin bozukluklarını alıyorum :)

Ne güzel Hedeflerin var canim ne güzel
Bende 2016ya girerken Hedeflerimi belirmemiştim ilk 6ayımı tutturdum
Ikinci 6 ayıma girdim
Hem kredilerim hem kredi kartı borçlarımızı düzene koydum.
Aylık birikim de yaptım bir de Kumbaram var çook şükür

ben de ilk hedefimi yerine getirsem daha çok hevesleneceğimi düşünüyorum.hatta bu ayın sonunda kumbaramı açıp onunla bi de çeyrek alsam keyfime değecek olmaz

Çok sinirliyim
A101 'den kardeşimin bana aldığı sumak paketini açtım kullanmak için sumak yerine ona benzeyen başka bişey var. Rengi solgun, tadı saçmasapan bişey. ben akdenizliyim ve bizde çok tüketilir sumak. Kesinlikle bu sumak olamaz. Tatmak istedim yutamadım bile.
kendimde yine a101 den bir çok paket sumak almıştım onlarla karşılaştırdım aynı mağaza ve aynı marka ürün olmasına rağmen hem tat hem görünüş alakasız.

Efenim çıktım dolaştım biraz
Kütüphaneye gidip gazete okudum. Okudugum bi kitabı iade ettim.
Para harcamadım.
Darısı yarına
Bende bu gün yürüyüş yaptım.Aslında şu işi bir düzene sokup hergün yada gün aşırı yürüyebilsem iyi olacak.

Sayenizde bende başladım kumbaramız henüz olmadığı için ben kavanozu boyadım ve açılmaz duruma getirdim yaklaşık 1 haftadır hergün elime geçen 1 lira 2 lira ne varsa bozukları koyuyorum aza az çoğa çok bir yeri kapatır elbet uzun vadede.

anladım canım nsaılsın pekı? hayat nasıl?
cok guclu bı annesın cok kısıye ornek olabılecek bır anne...
ınsallah hayatının gerı kalanında cok mutlu olursun canım
Herşey yolunda şükür canım
Çocuklarıma nasıl daha iyi etkiler verebilirim , neler katabilirimin peşindeyim.büyük kuzumun dersleri çok iyi oldu. Evde huzur olunca tabi herşey daha güzel oldu. Seneye ortaokula başlayacak. Özel okula göndermeyi düşünüyorum .
Diger kuzum zaten prenses :)
Bende haftaiçi eğitim alıyorum. Uzun soluklu bir durum . Yaklaşık bir sene oldu devamıda gelir galiba.
Sende çok tatlı bi insansın .enerjin buradan hissediliyor. Tüm hayallerin gerçekleşsin seninde canım. Huzurun mutlulugun hiç eksik olmasın

Hoşgeldin canım... Zaten hepimiz öyle başladık... Az çok ne geçtiyse diyerek.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…