EvetYükselince satmak için mi
Merhaba canım hoşgeldinMerhabalar uzun bir aradan sonra umarim herkes iyidir.oglum 11aylik oldu artik dogum gunune gun sayiyoruz resmen..
Ben ise basladim.
Allah izin verirse artik buraya bildirime devam.edecegim.
Bu sure zarfinda ogluma karttan gram altin alimina devam ettim.
Takilan altinlari ellemedim. Ileride onun icin kulanmayi istiyoruz yine.
Bir yatirima girdik temelden onun odemelerini yapiyoruz.cok sukur Rabbim utandirmadan sonunu da goruruz.
hosbuldumm..,amin insaallah cok tesekkur ederim.Merhaba canım hoşgeldin
Kuzucuk da maşaallah büyümüş ne güzel.
Onun için yaptığın birikimler de bereketli olsun.
Yatırımınız da hayırlı olsun.
DonukPudra hoşgeldin. Maşallah Kocaman olmuş kuzucuk. Bereketli olsun altınları paraları
M maviduvar1
teşekkürler ilginiz için.. yeni yıla güzel bi birikimle girmek isterim. Şimdiki hedefim en azından 2017 ye iki bilezik yapmak (20 şer grm) veya iki bilezik parası biriktirmek:) ayy bu sayfa sayesinde farkına vardım birikimin.. daha 4 gün oldu buraya üye olalı şimdiden çok şeyin farkına vardım. Meğerse ne kadar da gereksiz harcamalar yapıyor muşum.. kumbarama da her akşam iş dönüşü birşeyler atıyorum ve eşimin bozukluklarını alıyorum :)
ben de ilk hedefimi yerine getirsem daha çok hevesleneceğimi düşünüyorum.hatta bu ayın sonunda kumbaramı açıp onunla bi de çeyrek alsam keyfime değecek olmazNe güzel Hedeflerin var canim ne güzel
Bende 2016ya girerken Hedeflerimi belirmemiştim ilk 6ayımı tutturdum
Ikinci 6 ayıma girdim
Hem kredilerim hem kredi kartı borçlarımızı düzene koydum.
Aylık birikim de yaptım bir de Kumbaram var çook şükür
Bende bu gün yürüyüş yaptım.Aslında şu işi bir düzene sokup hergün yada gün aşırı yürüyebilsem iyi olacak.Efenim çıktım dolaştım biraz
Kütüphaneye gidip gazete okudum. Okudugum bi kitabı iade ettim.
Para harcamadım.
Darısı yarına
Ben bu kış düzene sokabilirsem haftada 3 gün yürümek istiyorum.Ben haftaiçi ancak 17:30- 18 gibi evde olabildigim icin yalnızca haftasonu yapabiliyorum yürüyüşü.
Hayır canım. Yalnızca tatillerde Türkiye'ye gidiyorum.eglencelizambak turkıyeye mı yerleştın canım?
Herşey yolunda şükür canımanladım canım nsaılsın pekı? hayat nasıl?
cok guclu bı annesın cok kısıye ornek olabılecek bır anne...
ınsallah hayatının gerı kalanında cok mutlu olursun canım
Hoşgeldin canım... Zaten hepimiz öyle başladık... Az çok ne geçtiyse diyerek.. :)Sayenizde bende başladım kumbaramız henüz olmadığı için ben kavanozu boyadım ve açılmaz duruma getirdim yaklaşık 1 haftadır hergün elime geçen 1 lira 2 lira ne varsa bozukları koyuyorum aza az çoğa çok bir yeri kapatır elbet uzun vadede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?