BİRİKİMCİ HATUNLAR

Maşallah oğluna meyra

Son düzenleme:
ya ben şimdi bu 2300 tl birikimi tl olarak mı bıraksam bilezik mi yapsam. bana öneriniz var mı. altın da yüksek, ne yapsam bilemedim

kelin ilacı olsa, önce kendi başına sürer canım.... :)) benim de birikimimin tamamı tl. de şu an.... ev sattık, o da tl. de bekliyor... neden bilmem ama içimden hiç bir şey almak gelmiyor, şu aralar... :)

MaşaAllah barekellah kuzucuğa

Varyemez bildirim yaparken toplam birikimi mi söylüyoruz yoksa bu ay biriktirdiklerimizi mi?

Bu ay birikim yapamadım aksine 300 tl zuladan yedim
-300 diyebilirsiniz yani benim birikime

Tebrik ederim, sizi de böyle başarılı çocukların arkasında sağlam bir aile olduğu bellidir.Daha büyük başarılarını da duymak nasip olur inşallah.

günaydın hayırlı sabahlar

zelalke ben olsam bekletirdim tl'de...
altın olarak birsey almak acelen yoksa mantıklı değil bence..
piyasanın biraz durulması lazım..
yeniyıldan sonra belli eder kendini diye düşünüyorum

fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar..ben birikimi 2300 den 2500 e tamamlayıp sakladım. tl olarak kalsın bakalım yılbaşından sonra durumlar ne olacak. hem o zamana kadar kumbaram da artar. benim iki tane bileziğim kaldı zaten düğünden sonra hepsini araba için satmıştık. kalanların biri yan yana sıralı çeyrekli bilezik benim bilekler çok ince olduğu için 15 adet çeyrekten oluşuyor. annem düğünde takmıştı. kilit yeri de baya işlemeli ağır bi model. bi de kız kardeşim kaburga bilezik diyorlar onun en az sıralısı var ondan takmıştı. bu ikisini satmadım çok şükür. şimdi diyorum biraz daha birikim yapıp düz ve az enli olan bileziklerden yaptırayım.

uzun vadeli olacak zaten Allah kısmet ederse. olurda ilerde ev düşünürsek peşinat olur hem. kumbara da dolunca çeyrek ya da yarım yaparım artık neye uygun olursa o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…