Maşallah oğluna meyraozrengin, maşallah canım hala liste işine devam ediyorsun... bravo sana... :) kirli çıkılardan hatırlıyorum da, her ay birikim listesi yapardık o zamanlarda... :)
ben ara ara kopuyorum buralardan, dönünce baya şey değişmiş oluyor... :) sanalda olsa, işlediği haramı göğsünü gere gere deşifre eden insanlara da, kendini hiç bir konuda geliştirememiş, cahil insanlara da tahammülüm yok..... ama bu topikler sayesinde tanıdığım, gerçekten çok değerli arkadaşlar da var.... o nedenle, gidiyor ve dönüyorum... :) tamamen kopamıyorum... :)
az önce küçük oğlumun öğretmeni aradı, tebrik etti.... ram ların devlet okullarında, zeka seviyesi yüksek, farklı düşünme, algılama becerileri olan çocuklarla ilgili bir çalışması vardı... bir kaç hafta önce bir teste tabi tutmuşlardı çocukları... her sınıftan bir ya da iki öğrenci gönderildi okuldan...oğlum okulda birinci olmuş, bu kadarını beklemiyorduk...özel eğitim verecekler, tüzder tarzı, atöyle çalışmaları yaptıracaklar...
Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı eylesin.... sıkıntılarıyla üzüldüğümüz değil de, başarılarıyla övündüğümüz bireyler olsunlar inşallah....
ya ben şimdi bu 2300 tl birikimi tl olarak mı bıraksam bilezik mi yapsam. bana öneriniz var mı. altın da yüksek, ne yapsam bilemedim
Maşallah oğluna meyra
MaşaAllah barekellah kuzucuğaozrengin, maşallah canım hala liste işine devam ediyorsun... bravo sana... :) kirli çıkılardan hatırlıyorum da, her ay birikim listesi yapardık o zamanlarda... :)
ben ara ara kopuyorum buralardan, dönünce baya şey değişmiş oluyor... :) sanalda olsa, işlediği haramı göğsünü gere gere deşifre eden insanlara da, kendini hiç bir konuda geliştirememiş, cahil insanlara da tahammülüm yok..... ama bu topikler sayesinde tanıdığım, gerçekten çok değerli arkadaşlar da var.... o nedenle, gidiyor ve dönüyorum... :) tamamen kopamıyorum... :)
az önce küçük oğlumun öğretmeni aradı, tebrik etti.... ram ların devlet okullarında, zeka seviyesi yüksek, farklı düşünme, algılama becerileri olan çocuklarla ilgili bir çalışması vardı... bir kaç hafta önce bir teste tabi tutmuşlardı çocukları... her sınıftan bir ya da iki öğrenci gönderildi okuldan...oğlum okulda birinci olmuş, bu kadarını beklemiyorduk...özel eğitim verecekler, tüzder tarzı, atöyle çalışmaları yaptıracaklar...
Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı eylesin.... sıkıntılarıyla üzüldüğümüz değil de, başarılarıyla övündüğümüz bireyler olsunlar inşallah....
MaşaAllah barekellah kuzucuğa
Tebrik ederim, sizi de böyle başarılı çocukların arkasında sağlam bir aile olduğu bellidir.Daha büyük başarılarını da duymak nasip olur inşallah.ozrengin, maşallah canım hala liste işine devam ediyorsun... bravo sana... :) kirli çıkılardan hatırlıyorum da, her ay birikim listesi yapardık o zamanlarda... :)
Süper birikim bebetaş. Darısı başıma.Merhabalar hanımlar
Bu ay ben 600 usd,
600 tl nakit biriktirdim
100 bese yatırdım. Aralıkta bu kadar koyamayacağım muhtemelen. Ocakta inşallah
ya ben şimdi bu 2300 tl birikimi tl olarak mı bıraksam bilezik mi yapsam. bana öneriniz var mı. altın da yüksek, ne yapsam bilemedim
@meyraa maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?