- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
yaz boyu yüzme havuzuna gittiler, tatilde bir hafta, on gün kadar denize girdiler... doymuyor yüzmeye beyefendiler... :)
kışın yüzme havuzu için vakit olmuyor... hafta içi tam gün okula, cumartesi tüzder e gidiyorlar... bir pazarları var, onu da ailece birlikte geçiriyoruz, gezme vs.
günaydın bu arada... :)
Canım aldıklarını ne kadardan aldığını nasıl aklında tutuyorsun?Merhaba hanımlar mutlu huzurlu bir gün dileğiyle
Altın düştükçe kademeli alım yapıyorum
Bereketli olsunMerhaba hanımlar mutlu huzurlu bir gün dileğiyle
Altın düştükçe kademeli alım yapıyorum
geldim canim sagol hatirladigin icinSexingthecherry , vişnenin cinsiyeti hanımcım nerelerdesiniiiz? Ne zamandır bildirim yapmamışınız ayol, bdvye kaptırıp birikimi unutmayıın sonra? :)
Defter tutuyorumCanım aldıklarını ne kadardan aldığını nasıl aklında tutuyorsun?
Yani sürekli değişiyor, ben kar ya da zarar ettiğimi anlayamıyorum.
Iyi yapmissin canim stok alisverisi mi yaptinEvin eksik ihtiyaç listesini hazırladım kocamın avcuna tutuşturdum
Yaklaşık 140 tutmuş
Böylece para benden çıkmamış oldu
Param kartımda bana kaldı 
Ortaya karışıktı canımIyi yapmissin canim stok alisverisi mi yaptin
Bende bulgur,sut,sehriye falan stokladim fasulye,nohut falan kaldi
hayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
çok geçmil olsun ciddi bişey yoktur umarımhayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?