BİRİKİMCİ HATUNLAR

Benim geceler gündüzler birbirinde olduğu için günün aydınlığını hissedemiyorum bile ..

Su grubuysa öyledirler , ben de yüzmeye doyamam hiç , hatta oğlum boğa olmasına rağmen bu konuda bana çekmiş ..

Yazbaşında yüzme kursuna yazdırdım ama otelde birlikte yüzmeye alışkın olduğundan e bir de özgür ruh olduğu için oyuna çevirdi , öyle olunca da götüremedim ..

İnşaAllah bu yaz denize de yüzmeye de iyice doyar lar ..

Bugün 130 € bi aileye yardım verdim
200€ da ek hesabıma attım
Tatil için otel rezervasyonu yaptıktan sonra para kalırsa birikim hesabıma atıcam
Dün pizza yaptık
Bugün balık var
Evde ailem oldugu için biraz fazla olacak bu ay giderlerim
Allahım yanımdan eksik etmesin ailemi

Sexingthecherry , vişnenin cinsiyeti hanımcım nerelerdesiniiiz? Ne zamandır bildirim yapmamışınız ayol, bdvye kaptırıp birikimi unutmayıın sonra? :)
geldim canim sagol hatirladigin icin para konusunda pek bir ilerleme ya da gerileme yok bu aralar. elimden geldigince harcamaları kisiyorum zaten, ayin 15inde kenara attigim 300 lira disinda borç odemekten yatirima fırsat kalmıyor. son 4 ay kaldi kredinin bitmesine. o zamana kadar tek derdim eksiye dusmemek.
Okuyorum sizin yazdiklarinizi ama köşeden koseden

Selam arkadaşlar çok yazamazsam da takipteyim sizleri.Bugün 1081 tl ye altin aldim sabah 128 tlden aksam bozdursam 15 tl kar elde edecektim bozdurmadim.Vadeliyi iyiki bozmusum 1 ayda 13 15 tl anca geliyor altin isi daha iyi.Yarin duruma göre bozup al sat yapabilirim

hayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…