BİRİKİMCİ HATUNLAR

hayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
Geçmiş olsun.
Bu gibi ani durumlar için herkesin kenarda parası olmalı mantığındayım hep. Bizde olmayınca kimsede olmuyor

Merhabalar
Dün makyaj malzemelerimden biten 3 parça ürünü aldım. Eksiklerimi indirimdeyken alıyorum.
Bugün harcama yapmak istemiyorum.
Yemege kuru fasülye pilav ve ayran var

hayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..

Geçmiş olsun
Allah şifalar versin

zelalke geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar, bugün nerelere harcama yapacaksınıız, çok harcamayınn sakınnn :)
gunaydinlar. sebze meyve alışverişi yapmamiz lazim bugun ama esim pazara gitmeyi istemediginden market market gezicez artik.bi de camasir suyu alicaz

ben iş çıkışı hastaneye gidecem kızkardeşimin yanına. sonra vaktim kalsa pazar var oraya uğrarım. meyve almam lazım, karnabahar, domates salatalık, yeşillik, yani ne alacam daha tam bilmiyorum baktıkça aklıma gelir. pazara çıkacak vaktim olmuyor genelde o sebepten pek tecrubeli değilim pazar konusunda. ama pazara gitmeyi çok severim keşke hep gidebilsem. işten çıkınca pazar kalkmış oluyor burda.. dün eve çıkmadan bim e uğradım ACE çamaşırsuyu+cif diye bi ürün gelmişti uygun geldi, 1 adet 2,95 tlden 3 tane aldım stokladım.. yılbaşından sonra zam gelir herşeye şimdi indirimden bulduklarımı stok yapmaya çalışıyorum..

Günaydın kızlar
Dün Aktara 60 TL verdim. Şampuan vs aldım
Oğlana test kitabı 93 TL
Marketten aylık alışveriş 318 TL.

Perşembe'ye kadar 100 TL kaldı. Ufak tefek dışında harcamamız olmaz sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…