- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Geçmiş olsun.hayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
geçmiş olsun canımhayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
Çok geçmiş olsun. Acil şifalarhayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
hayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
Çok geçmiş olsunhayırlı cumalar.. dün bütün gün hastanedeydim. kızkardeşim ameliyat oldu. şuan iyi çok şükür. baya harcama yaptım ama hiç gözüme gelmedi tabiki. arada çıkan ekstra durumlar olacaktır..
gunaydinlar. sebze meyve alışverişi yapmamiz lazim bugun ama esim pazara gitmeyi istemediginden market market gezicez artik.bi de camasir suyu alicazzelalke geçmiş olsun canım.
Günaydın kızlar, bugün nerelere harcama yapacaksınıız, çok harcamayınn sakınnn :)
Günaydın. Bugün harcama yapmayacağım ama kendime çanta almam lazım. Hem uygun hem güzel bir şey arıyorum ama yok sanırımzelalke geçmiş olsun canım.
Günaydın kızlar, bugün nerelere harcama yapacaksınıız, çok harcamayınn sakınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?