BİRİKİMCİ HATUNLAR

Dün geceden beri malum olaylardan dolayı içim sıkıntı. Ne ev işi yaptım ne de bişeylerle oyalandım. öyle bos bos oturdum saf gibiyim bugün.Az önce oğluma kıyamadım biraz gönlünü eyleyim dedim maç yaptık ama bu sıkıntı gececek gibi değil. Neyse... Dün eşim 100 tl kumbaraya 50 tl bana vermişti ama ben ona da kıyamadım kumbaraya attım. bu hafta 150 tl kumbaraya girdi Allah bereket versin...

Iyi hafta sonları kızlar. sizlere bir şey danışmak istiyorum. 15 haftalık hamileyim. artık birikim yapmak istiyorum. ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bankaların gram altın hesapları oluyormuş. Vadeli ve vadesiz olarak.. Benim de aklıma yattı. Altın, değer kaybettirmez. Eski usul yatırım yöntemi. Sizce bankaların vadeli yahutta vadesiz gram altın hesapları nasıl? Kullanan var mı? Öneriyor musunuz?

Selam,iyi akşamlar.
Bugün yeni açılan bir avmye gittim, 25 TL'ye bir elbise 35 TL'ye de bir şal aldım.
Şalım çok güzel oldu ama elbise göğüslerimden geçmedi dar oldu. Ne yapacağım ya pff. Hiç deneyemiyorum kıyafetleri AVM' de.

Şimdi ben lazere gidiyorum normalde, ama azalma olmadı açıkçası. Ben sıfırdan ağdaya mı başlayayım, yoksa başka bir yere mi gitsem. 6 seansım kaldı, hala dökülme yok. Hatta arttı ya. Genital+koltuk altı 750 liram boşa gitti. (((((((((((((((((((((((((((8

Q queenofhaters güle güle kullan. Neden avm de denemiyorsun.

Lazerde nasıl azalma olmadı. Lazerden Sonra tüyler çıkar ama sonra dökülür. Hiç mi dökülme olmadı. Kaç seans yapıldı peki.

Q queenofhaters güle güle kullan. Neden avm de denemiyorsun.

Lazerde nasıl azalma olmadı. Lazerden Sonra tüyler çıkar ama sonra dökülür. Hiç mi dökülme olmadı. Kaç seans yapıldı peki.
15 seans toplamda. 9una gittim, 6sı kaldı. Hiç de güzel değil. Dökülme olmadı. İnce bebek tüyleri denilen tüyler var ya resmen kalınlaştı yaa.

Avmde giyinip soyunmaktan çok rahatsız oluyorum. Bu lazeri napayım sence?

Hangi cihazla yapiliyor peki??
Lazer yapan merkez ne diyor bu duruma?
9 seans az degil sonuc almaya baslaman gerekirdi.

Q queenofhaters 9 seansta nasıl sonuç alamadın. Çok ilginç. Bu durumu oradakiler Ke konuşmalısın.
Benim bacak ve genştal bölgem 5 seansta bitti. 3-4 yıl oldu. Şimdi cihazlar daha gelişmiştir Eminim.
Tüm vücut bilmem kaç lira şeklinde kampanya yapanlara mı girtin.

Bende lazer yaptırdım koltuk altı ve bacak 8 seansta bitti.Bikini bölgesi malesef bitmedi.İyi bir yer bulursam devam etmek istiyorum.Çok büyük rahatlık..

Diode cihazı ile yapıyorlar, benim bitmek yerine o kadar çok çıktı ki. Üstelik 1 yıldır gidiyorum ortalama, ağda yasak jilet yasak. Bütün bir yılı öyle geçirdim ya. Doğru düzgün denize bile giremedim. Hiçbir şey de bitmedi. Hala biter biter 6 seansa diyorlar

Ben cihazları pek bilmiyorum. Hiç araştırma yapmadım. Yıllardır ağdaya gittiğim bir güzellik merkezi var. Bir gün koltuk altım için ağdaya gittiğimde gel lazer yapalım dedi. Olur dedim ve öyle başladı. Sonra özel bölgeye, sonra da bacaklara başladım.
Ama bu işte bir şey var. İlk seansta bile azalmalı.

Haftalık 400 bölmüyor muydunuz 100 nasıl kaldı ?

Ekstra masraflar çıkınca haftalık olayını yapamıyorum , yetmiyor bir türlü

Elbisenin önüne fermuar ya da düğme dikebilşrsiniz ya da yandan

Haftalık 400 bölmüyor muydunuz 100 nasıl kaldı ?

Ekstra masraflar çıkınca haftalık olayını yapamıyorum , yetmiyor bir türlü
Evet haftalık 400 ayırıyoruz. 100 kalan bendeki. Eşim de ne var. Onu bilmiyorum. Haftamız salı başlıyor. Çünkü Kasım 15 salı idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…