Güle güle kullan canımGünaydın
Dün 1 ayakkabı aldım .indirimdeydi ve gerçekten ihtiyaçtı.
Bugün 0 harcama yapmak istiyorum
$.. 3,53
€.. 3,73
Bu ne güzel bir haberayyy çok şükür yaa ben bu işten bunaldıkça iyi haberler alıyorum maaşım iki hafta önce zamlanmıştı, şimdi tekrar çağırdılar beni iki hafta önce yapılan 250 tl zamma ekstra 250 tl daha zam yaptılar.. yaniii daha zamlı maaşı almadan bi zam daha oldu.. 2500 tl olan maaşım allaha şükürler olsun 3000 oldu.. rabbim herkese nasip etsin..
teşekkür ederim canım..Bu ne güzel bir haber
Allah bereket versin
Bereketli olsun canımevde birikime ayırdığımız paradan kaç gündür tırtıklıyoruz.. güya altın düşsün öyle altın alırız demiştik 2300 tl paranın 300 tl sini harcadık.. malum hastane git gel falan.. ama eşim aradı şimdi evde kalan 2000 i almış 2 tane tam bir tane çeyrek almış. telefonda diyorki biz altın düşmesini beklesek altın alacak parayı yeriz.. iyi yaptı yaa.. şuanda 2 tane tam 1 çeyrek altınımızla birikime başlamış bulunmaktayız..
çok teşekkür ederimBereketli olsun canım
Maaşına yapilan zam da hayırlı olsun . Bak birazcık sabırla herşey yoluna giriyor lakin çok aceleci davranabiliyoruz .
Bol bereketli birikimlerin olsun
evde birikime ayırdığımız paradan kaç gündür tırtıklıyoruz.. güya altın düşsün öyle altın alırız demiştik 2300 tl paranın 300 tl sini harcadık.. malum hastane git gel falan.. ama eşim aradı şimdi evde kalan 2000 i almış 2 tane tam bir tane çeyrek almış. telefonda diyorki biz altın düşmesini beklesek altın alacak parayı yeriz.. iyi yaptı yaa.. şuanda 2 tane tam 1 çeyrek altınımızla birikime başlamış bulunmaktayız..
Dolar 3.52 3.48 arası gitti ve geldizelalke hayırlı olsun Maaşın. Şirketin verdiklerini ilave edince maaşın 3500 TL gibi oluyor. Gayet güzel bence.
Bugün piyasaları pek takip edemedim. En son ne durumda idi döviz altın.
Keşke ben de alsaydım. Cesaret edemedim. Daha da düşerse diye.Dolar 3.52 3.48 arası gitti ve geldi
Altın alsat yapanlara fırsat verdi
Özellikle geçen hafta 126 civarına kadar gerileyen altını alanlar için
Tebrikler. Ne iş yapıyorsunuzayyy çok şükür yaa ben bu işten bunaldıkça iyi haberler alıyorum maaşım iki hafta önce zamlanmıştı, şimdi tekrar çağırdılar beni iki hafta önce yapılan 250 tl zamma ekstra 250 tl daha zam yaptılar.. yaniii daha zamlı maaşı almadan bi zam daha oldu.. 2500 tl olan maaşım allaha şükürler olsun 3000 oldu.. rabbim herkese nasip etsin..
Ne güzel iş. Süper ya bayıldım gerçektençok teşekkür ederimVaryemez evet yaa sabırlı olmak lazım. çok şükür şuan şartlarım beni olumsuz düşüncelerden uzaklaştırdı. şöyle bi özet geçersek:
bunları hesaplarsak ben işime sıkı sıkı sarılayım ve şükredeyim.
- maaşım 3000 tl
- öğle yemeği iş yerinde yenilir( yemekhanede bedava)
- telefonum ve hattım şirkete ait özel telefonum yok şirket nerdeyse limitsiz tlfn tarifesi koydu ki çalışanlar özel telefon kullanmak zorunda kalmasın. yani isteyen özel şirket telefonunu istediği şekilde kullanır.
- servisim de şirketten
Ben geçen hafta kademeli aldım ve hepsini bugün sattım .Keşke ben de alsaydım. Cesaret edemedim. Daha da düşerse diye.
Sağol canım
Sen bu konuda süpersin özrengin.Ben geçen hafta kademeli aldım ve hepsini bugün sattım .
Çocuklara da aldım onları da sattım .
Ben hiç cesaret edemiyorum. Zaten 3 kuruş pata var. Onu da heba etmekten korkuyorum. Yeniden almak için kaça düşmesini bekliyorsun.Ben geçen hafta kademeli aldım ve hepsini bugün sattım .
Çocuklara da aldım onları da sattım .
Sen bu konuda süpersin özrengin.
Teşekkürler canımBen hiç cesaret edemiyorum. Zaten 3 kuruş pata var. Onu da heba etmekten korkuyorum. Yeniden almak için kaça düşmesini bekliyorsun.
Bu konuda seni tebrik ediyorum
Gida mihendisiyim canım. Özelde çalışıyorum..Tebrikler. Ne iş yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?