BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selamlar
Alışveriş yaptım eve. Mevsim meyveleri aldım . En ucuzu onlar
Domates en az seviyede alıyorum . Salatalık almıyorum cacık için .yazın dondurucuya koymuştum onu kullaniyoruz.
Anneme biraz para gönderdim. Ihtiyacı olan bi aile var ona verecek.
Bereketli olsun hepimizin parası

Dondurucuya at canım
kocaman bi kavanoz almıştım sanırım 2900 gr dı. 3 kiloya yakın. dün kızların önerisiyle eve gider gitmez yarısından fazlasını agzı kapalı bi saklama kapına alıp dondurucuya attım geri kalanı daha hafif ve küçük bi kaba koydum üstüne yağ doldurup dolaba attı günlük kullanmak için. hepinize teşekkürler

Benim salcam da köyden geldi üzerine bi tane salamura asma yaprağı koydum dolabımin alt kısmında muhafaza ediyorum hiç bişey olmuyor

Merhaba hanımlar
mutlu huzurlu sabahlar
Ben de maaşıma baktım temmuz ayı ile ocak ayı arasında 175 tl fark var.Allah bereket versin.

benım de 150 tl zam gelmiş
bende 7/3.üm
temmuz ayına bakmanıza gerek yokkı 2016 aralık ıle 2016 temmuz aynı zaten
aralıga bakmanızda aynı seyı ıfade etmıyor mu?

Kostebekpasta aylık maaşın kac tl ?
bılıyorum bunu sormak ayıp olabılır ama benım arkadasın kardesı hemsıre olmak ıstıyor
maaşlar konusunda gecen gun konuşmuştuk kaç lıra oluyor falan dıye? ona soyleyecegım
yalnız benım arkadasın kardeşi lısans okuyacak lisansla aranızda cok fark oluyor mu?

Yılın sonayları vergiye girdiği için maaşlar düşüyor
O yüzden temmuz maaşına bakınca doğru oluyor

Ben 7/1 im benim hesapta yanlışlık mı var ki 85 artmış , az değil mi ?

Amin
Rabbim herkesin kesesine bereket versin

Maaşlara zam % 3 mü uygulandı ?
%3 ama benim temmuz maaşım 3011 tl idi
Şu anki 3186
%3 ten fazla bence hesaplama yöntemleri farklı diye düşünüyorum
Asgariye geçim indirimi çocuk parası filan da alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…