BİRİKİMCİ HATUNLAR

Cnm benim sade maaş 2011 TL ama sağlık sağlık çalışanlarına ayriyeten sabit döner ,performans, ve riskli birim ücretleri yatıyor. . Toplamda 3500 ü buluyor benim maaşım

Sizin maaşınız 10.000 mi ?

Eğer değilse benim artışta yanlışlık olmalı
Ben maaşdan ayrı olarak ücret de alıyorum. Mayıs ayında vergiye girmeye başlıyorum . Aylık gelirim 10 bin lirayı buluyor genelde. Allah bereket versin inşallah

%3 ama benim temmuz maaşım 3011 tl idi
Şu anki 3186
%3 ten fazla bence hesaplama yöntemleri farklı diye düşünüyorum
Asgariye geçim indirimi çocuk parası filan da alıyorum

Ben de bir çocuk için 46 küsür alıyordum
Ocakta 48 küsür olmuş ..
Asgari geçim indirimi 153 ( bu kalemi herkes almıyor mu zaten )

maaşıma 85 tl az gibi geldi , mutemete sorsam mı

Son düzenleme:
Varyemez
3.011 in %3 ü 90 tl değil mi ? Brüt üzerinden mi hesaplanmış acaba ?
Canım ne ne üzerinden nasıl hesaplanmış bilmiyorum.
İnternette maaş hesaplama diye güzel bir program var ben hep ekders ya da maaşımı oradan hesaplarım kuruşu kuruşuna aynı çıkar.
Sen bir de oradan hesaplat bakalım

Günaydın
Bu hafta büyük kuzuya cep telefonu aldım. Habire bişey lazım oldu.
bugün 0 harcama yapmak istiyorum.
Evde kalıcam bakalım
Dondurucudan domates, taze soğan çıkarayımda güzel bi yemek yapayım.
Ucuzken almıştım.
Meyvede koymuştum yazın . Çıkarıyorum dondurucudan çilek , nar tanesi ve üzüm . Kuplara koyuyorum
3 saate çözülüyor
Üzerine ev yoğurdu koyuyorum . Çok az şekerle karıştırıyorum . Mis gibi meyveli yoğurt oluyor .tavsiye ederim
Çocuklar bayılıyor

Bahsettiğiniz program bu mu ?

Bir de bu yıl 100 tl bes maaştan kesiliyor mu
Yani şuan yatan maaşlar da kesildi mi ?

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle...

tr_lelli canım iyi olmana çok sevindim.
kızlar cumartesi en son yazmıştım iş çıkışı eve gittim sağolsun eşim hem pazar hem market alışverişi yapmıştı. onları küçük küçük pşetleyip attım dondurucuya.. kıymadan da yemeklik ayırdım 3 poşet. 2 poşette da mantı yaptım. bikaç yemeklik de köfte yaptım hem küçük hem de hamburger için büyük boyutlarda. bunların hepsi dondurucuda hazır. dün de yazdan attığım vişne ve siyah eriklerden biraz çıkardım komposto yaptım. haftasonum evde geçti mutfak ve temizlikle. o kadar işim vardı ki sıkılmaya fırsatım olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…