- 20 Temmuz 2015
- 1.846
- 5.122
- 358
- 30
Cnm benim sade maaş 2011 TL ama sağlık sağlık çalışanlarına ayriyeten sabit döner ,performans, ve riskli birim ücretleri yatıyor. . Toplamda 3500 ü buluyor benim maaşımbenım de 150 tl zam gelmiş
bende 7/3.üm
temmuz ayına bakmanıza gerek yokkı 2016 aralık ıle 2016 temmuz aynı zaten
aralıga bakmanızda aynı seyı ıfade etmıyor mu?
Kostebekpasta aylık maaşın kac tl ?
bılıyorum bunu sormak ayıp olabılır ama benım arkadasın kardesı hemsıre olmak ıstıyor
maaşlar konusunda gecen gun konuşmuştuk kaç lıra oluyor falan dıye? ona soyleyecegım
yalnız benım arkadasın kardeşi lısans okuyacak lisansla aranızda cok fark oluyor mu?
Ben maaşdan ayrı olarak ücret de alıyorum. Mayıs ayında vergiye girmeye başlıyorum . Aylık gelirim 10 bin lirayı buluyor genelde. Allah bereket versin inşallahSizin maaşınız 10.000 mi ?
Eğer değilse benim artışta yanlışlık olmalı
Ne iş yapıyorsunuz?Ben maaşdan ayrı olarak ücret de alıyorum. Mayıs ayında vergiye girmeye başlıyorum . Aylık gelirim 10 bin lirayı buluyor genelde. Allah bereket versin inşallah
%3 ama benim temmuz maaşım 3011 tl idi
Şu anki 3186
%3 ten fazla bence hesaplama yöntemleri farklı diye düşünüyorum
Asgariye geçim indirimi çocuk parası filan da alıyorum
Ben maaşdan ayrı olarak ücret de alıyorum. Mayıs ayında vergiye girmeye başlıyorum . Aylık gelirim 10 bin lirayı buluyor genelde. Allah bereket versin inşallah
Canım ne ne üzerinden nasıl hesaplanmış bilmiyorum.
Canım ne ne üzerinden nasıl hesaplanmış bilmiyorum.
İnternette maaş hesaplama diye güzel bir program var ben hep ekders ya da maaşımı oradan hesaplarım kuruşu kuruşuna aynı çıkar.
Sen bir de oradan hesaplat bakalım
Aynen canım bahsettiğim program buBahsettiğiniz program bu mu ?
Bir de bu yıl 100 tl bes maaştan kesiliyor mu
Yani şuan yatan maaşlar da kesildi mi ?
Aynen canım bahsettiğim program bu
Bes kesintisi nisan ayından itibaren başlayacak.
İlk işim iptal ettirmek olacak
tesekkurler canımCnm benim sade maaş 2011 TL ama sağlık sağlık çalışanlarına ayriyeten sabit döner ,performans, ve riskli birim ücretleri yatıyor. . Toplamda 3500 ü buluyor benim maaşım
Bildiğim kadarıyla öyle bir zorunluluk yok2 ay bekleme zorunluluğu var değil mi? Ben de hemen iptal ertirmek istiyorum da.
Canım bes i araştırdım illaki faizli bir sistem o nedenle bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?