BİRİKİMCİ HATUNLAR

bi de kızlar beni çok mutlu eden bi haberim daha var. okuyanlar bilir bi ev vardı bitmediği için kredi çıkmadı. vazgeçtik. benim içimde kalmıştı hatta. dün eşim cıktı emlakcı bi arkadaşıyla görüştü. o beğendiğim evin sitesinde bitmiş blokta 7. kat bi ev vardı elinde. plan aynı ama çok daha avantajlı eskisinden. avantajları da hem 7. kat olması hem güneye bakması ve önü açık olması. hem bitmiş olması bu sayede kolaylıkla kredi çekebilecez hem de en geç 4. ayda taşınacaz. ( bitmiş derken evin parkeleri asma tavanları boyası bitmiş. dolaplarında sadece kapağı kalmış detayları takılmış. sadece elektrik bağlantıları kalmış) veee diğeri 118 bindi bu 125 bin dedi. fiyatı da avantajlı çünkü diğeri bitene bi yıl geçermiş en az bunu da yeni söylediler bizim oturduğumuz eve vereceğimiz kira zaten bu farklı geçerdi. çok şükür yaaa.

Merhaba..
Geçen ay 20 si gibi kumbaraya başlamıştım. Dün dayanamadım açtım 90 tl çıktı :) Üstünü tamamladım ve 1 gr 22 ayar altın altım. 137,5 tl.
Fakat aklıma takılan bişey var, internet fiyatı üzerine illa kar koyuluyor dimi, hep yüksek fiyat söyleniyor, bende çok takılmıyorum, çünkü doğrusunu bilmiyorum. Şu an baktığım sitelerde 133 civarı.
Kumbaraya devam, gitgide daha çok para biriktirebilmek hedefim.
Düğün takılarım duruyor, bebek veya düğüne lazım oldukça ordan kullanıyoruz ben her fırsatta üstüne ekliyorum.
Ev için kullanacağız Allahın izni ile. Her kuruşu kar biliyorum, harcamadığım ziyan etmediğim her şeyi kar biliyorum.

Evet canım... Çunku dükkan kirası, vergisi, yanında çalıştırdığı eleman filan masrafları oluyor... O yüzden biraz fark koyuyorlar

Evet canım... Çunku dükkan kirası, vergisi, yanında çalıştırdığı eleman filan masrafları oluyor... O yüzden biraz fark koyuyorlar

Ben uzun vadede dusundugum icin hic takilmadim sormak istedim simdi icim daha da rahat etti. Ben ztn kucuk bi yerdeyim parayi tutsam daha cok zarar Edicem merkeze gidip alana kdr.
Ufak kucuk demeden her kurusu toplayip birikim yapicam. Kararliyim.
Olabildigince az kredi cekip ev almak istiyorum.

Para harcamaya tam gaz devam
2 evim olacak zaten dedim e bide ufakta olsa arabam var diye koyverdim kendimi harcamaya gezmeye
Galiba bi patlama yaşıyorum
Bu ay sonu ingiltereye gidiyordum şimdi bide oradan ispanya'ya da gitmeye karar verdik arkadaşla
barcelona icin verdigin fikir ve tavsiyeler için tekrar çok teşekkür ederim
M maviduvar1
Kötü örnek maksatlı kamu spotu olďum galiba (bkz yapılmaması gerekenler )

Faizsiz bes de var giriş yaptırırken belirtmeniz lazım
Teşekkürler canım ben paramı bes e bağlayıp lazım olduğunda kesinti yapılarak çekilmek zorunda kalınması
Ya da kesinti yaptırmamak için yıllarca beklemek
Ben bunları istemiyorum.

Çok şükür her ay belirlediğim limiti düzenli olarak birikime atabiliyorum ve de çeşitli yatırım araçlarıyla değerlendirebiliyorum.

günaydın kızlar.. ev için dün 2000 kapora verdik. bugün kredi başvuru olayları olacak.. rabbime çok şükür.. bu arada ev 125 bin demiştim yaa sağolsunlar 121.500 tl ye düştüler pazarlık sonucu. planlarımız yine aynı 60 bin kredi çekecez. arabamızı satışa çıkardık o da min 38 bine gider. iki bilezik de 8 bin eder. babamlardan borç aldığımız dolarları bozdursak 26 bin de o eder. toplam kredi ile beraber 132 bin. 10 bin kadar paramız kalacak bi kısmı tapu masrafına gidecek olursa en kötü ihtimak 5 bin elimizde kalır. artık ürtüne birikim yapıp ufak bi arac alırız bi kaç ay sonra inşallah.
krediyi de 8 seneye çekmeyi düşünüyoruz ayda 930 tl ödeyecek şekilde..

Gelemiyorum bu aralar kızlar
Hepimiz için iyi bir hafta olur umarım yazacak çok şeyim var ama bir daha gelince artık minik kızım sürekli zarar peşinde hep karışıtıp dağıtıyor peşinden sürekli gezmek lazım o yüzden çok gelemiyorum

Öpüyorum hepinizi

Selamlar
Dondurucudan kabak , domates , sarımsak, hindi cikarıp karıştırıp pişirdim akşama. Değerlenmiş oldular :)
Yarınada yeşil mercimekli bulgur pilavı yapacağım . Yanına biraz et yaparım. Ayran olur . Hergün ne pişirsem diye dusunmekten hoşlanmıyorum.
Bugün 0 harcama :)

Merhaba kızlar
Bugün şampuan aldım. 15 tl
Küpe aldım 7.5 tl
Otopark parası verdim 3 tl.
Cüzdanımdaki bozuklukları kumbaraya atacağım az sonra.
Döviz ve altın azıcık düşse de alsam diye bakıyorum. Hafta sonuna doğru düşüş oluyor bazen diye ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…