maşallah zana zelalkedün akşam haftasonu yaptığım hamburger köftelerini çıkardım.. bol patates kızarttım yanına kola.. ev hamburgeri oldu ama güzel bi fastfood oldu eşim çok beğendi.. sonra o maça gitti ben de dizim başlamadan bu akşam için biraz kuru dolma yapayım dedim. biraz da salamura asma yaprağı çıkardım. ufak bi tencereye en dibe bi sıra sarma üstüne de dolmaları dizdim koydum dolaba.. iş çıkışı eve gidince hemen ocağa veririm. yanına cacık, turşu biraz da salata yaptımmı tamamdır..
kızlar inanın sizleri keşfettiğimden beri birikim dışında hayatım ne de düzene girdi çok şükür. eskiden dışarda yemek yeme işini acayip abartırdım.. şimdi çok şükür evde bereketli bi hayata alıştım.. ev düzeni temizliği de düzene girdi.. öyle yeni evlendiğimde eve bütün kaliteli temizlik malzemelerini doldurmak marifet değilmiştam gün ve haftanın 6 günü çalışmam eskisi kadar bedenimi de kafamı da yormuyor. çünkü biliyorum ki hem evim temiz hem yapacağım yemeğim planlı.. bunlara katkıda bulunun hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarum
canım ben iki hafta kadar önce kurumuş somun ekmeğini robotta çekmiştim galete unu olarak kullanmak için. atmıştım dondurucuya. haftasonu kıyma aldı eşim bi kilo ondan hem yemeklik poşetler ayırdım hem köfte için o sebeble kıymayı göz kararı kullandım ama tahminime göre 300-350 gr kadardı. içine dondurucudaki galeteyi koydum, bi yumurta kırdım. küçük bi soğan ve bir diş sarmısakta tupperın doğrayıcısından geçirdim (bu arada şef var tupperın bende, elim ayağım oldu çok kullanıyorum) içine yeteri kadar tuz, karabiber pulbiber koydum. ha bide maydanozu da köftede çok seviyorum biraz maydanozda doğradım ince ince.. bunları bi güzel karıştırdım. ve büyükçe yani genişçe yuvarlak hazırladım. dışardan çiğköfte alıyorum arada onların bazen şeffaf kapları oluyor bazen de köpükten beyaz kapları onları atmıyorum. köfteleri ona koyup dondurucuya attım. umarım işine yarar canım..maşallah zana zelalke
hamburger koftesını nasıl yapıyorsun? tarıfini verır mısın
canım ben iki hafta kadar önce kurumuş somun ekmeğini robotta çekmiştim galete unu olarak kullanmak için. atmıştım dondurucuya. haftasonu kıyma aldı eşim bi kilo ondan hem yemeklik poşetler ayırdım hem köfte için o sebeble kıymayı göz kararı kullandım ama tahminime göre 300-350 gr kadardı. içine dondurucudaki galeteyi koydum, bi yumurta kırdım. küçük bi soğan ve bir diş sarmısakta tupperın doğrayıcısından geçirdim (bu arada şef var tupperın bende, elim ayağım oldu çok kullanıyorum) içine yeteri kadar tuz, karabiber pulbiber koydum. ha bide maydanozu da köftede çok seviyorum biraz maydanozda doğradım ince ince.. bunları bi güzel karıştırdım. ve büyükçe yani genişçe yuvarlak hazırladım. dışardan çiğköfte alıyorum arada onların bazen şeffaf kapları oluyor bazen de köpükten beyaz kapları onları atmıyorum. köfteleri ona koyup dondurucuya attım. umarım işine yarar canım..
afiyet olsuntarifinizi bende not aldım, ellerinize sağlık
normal kofte gıbı yapıyorsun yanı degıl mı? bende ekmek içini oyle saklıyorum cok ıyı oluyor atmamıs oluyoruz bende yapiim yarın alırsam ıyı olur kıyma. peki hamburger ekmegı mı alıyorsun yoksa onu da mı kendın pişiriyorsun? netteki tarıflerde kendısı pişirenler vardacanım ben iki hafta kadar önce kurumuş somun ekmeğini robotta çekmiştim galete unu olarak kullanmak için. atmıştım dondurucuya. haftasonu kıyma aldı eşim bi kilo ondan hem yemeklik poşetler ayırdım hem köfte için o sebeble kıymayı göz kararı kullandım ama tahminime göre 300-350 gr kadardı. içine dondurucudaki galeteyi koydum, bi yumurta kırdım. küçük bi soğan ve bir diş sarmısakta tupperın doğrayıcısından geçirdim (bu arada şef var tupperın bende, elim ayağım oldu çok kullanıyorum) içine yeteri kadar tuz, karabiber pulbiber koydum. ha bide maydanozu da köftede çok seviyorum biraz maydanozda doğradım ince ince.. bunları bi güzel karıştırdım. ve büyükçe yani genişçe yuvarlak hazırladım. dışardan çiğköfte alıyorum arada onların bazen şeffaf kapları oluyor bazen de köpükten beyaz kapları onları atmıyorum. köfteleri ona koyup dondurucuya attım. umarım işine yarar canım..
Herkese iyi Akşamlar bugün çeyrek altın aldım 236 lira olmuş. 1 ay önce 210 liraya almıştım.
bereketli olsun. 236 iyiymiş. bugün ben kuyumcumu aradım 242 dediHerkese iyi Akşamlar bugün çeyrek altın aldım 236 lira olmuş. 1 ay önce 210 liraya almıştım.
canım normal köfte gibi evet. bide ilk evde hamburger denemem olduğu için hamburger ekmeğini aldım. sonrakilerde inşallah kendim yapmayı deneyeceğim.normal kofte gıbı yapıyorsun yanı degıl mı? bende ekmek içini oyle saklıyorum cok ıyı oluyor atmamıs oluyoruz bende yapiim yarın alırsam ıyı olur kıyma. peki hamburger ekmegı mı alıyorsun yoksa onu da mı kendın pişiriyorsun? netteki tarıflerde kendısı pişirenler varda
canım sanırım artık kpss.yı dusunmuyorsun degıl mı? dusunmemekte ıyı yapıyosun bak alımlar muhendıslıkten cok zorlastı ogretmenlıktede hıc alınmadı en sonkı alımlarda ıyıce onumuzu tıkadılar
Ben dün iki adet gram altın aldım iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum böyle huylarım yoktu benimMerhaba hanımlar
Altın düşse de alsak
Bereketli olsunBen dün iki adet gram altın aldım iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum böyle huylarım yoktu benim
Sağolun teşekkür ederimBereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?