BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba hanımlar
Altın düşse de alsak

Merhabalar
Dün bol harcamalı bi gündü
Bugün hiç harcama yapmadım
iyi akşamlar hanımlar uzun zmana oldu girmeyeli ne zamndir merak ediyordum,neler yapiyorsunuz . Ben kız bebeğim ve ergen vede teogcu oglumla uğraşıyorum. Gecen yildan yaptigim birikimleri,korkudan altina yatiramadik,ve,zararliyiz tabi . Hep o dnmlerde,sizi,merak ettim umarım kazanciniz bol olmuştur.
Bu sayfada olan,arkadaşları etiketledim diğer sayfalara bakamadim . Herkes iyidir umarım math27. Sen nelr yapiyorsun bebegin nasıl. Gordugum,kadariyla ucretsiz izne ayrilmamsissin,kim bakiyor,bebeğine. Oglum 1. Teog dan 4,mat yanlis yapyi ozel derste,aliyoruz . Bi,sorufa carpma islemini yanlis yapmis yeni farkettim anne sonuca sabredemedim,alternatifleri denemdim demisti :) . Sayi dogrulu sorudada takilinca stres yaptim,diger ikisini o yuzden yanlis,yaptim,dedi. Ne yapmak lazim sence tavsiyleerin varmi . Stres ve yanlis okuma ile ilgili . Gelir gelmez sorularimi siraladim :)

Tekrar hoşgeldin
birikime devam ettim ben

Selam kızlar umarım herkes iyidir

Ne zamandır konuya uğrayamıyorum birikim miriküm hak getire çünkü eve yerleştiğimden beri yaptığım en iyi şey dışarıdan yemeği büyük oranda bırakmak ve ev yemeği yapmak oldu. İşe de evden götürüyorum, işyerindekiler çok garip ya çoğu öğlen yemek yemiyor, ben de artık nadiren dışarıdan söylüyorum. Eskiden 200-300 tl olan yemek masrafım 30-40 tl falan artık. Mutfak masraflarını da azalttım baya, babamdan öğreniyorum hangi market iyidir oraya gidiyorum :))

Bu ay kozmetik, kıyafet ve çantaya 500 tlye yakın harcadım ama ihtiyaç olup da bir süredir ertelediğim şeylerdi. Kozmetikte kıyafette lüzumsuz alışveriş yapmam aldıklarımı bitirene/eskitene kadar kullanırım o yüzden müsriflik hissi yok içimde ama çok para ya hayat ne kadar pahalı Bi de güneş kremimi aldım mı tamamdır birkaç ay gider bunlar bana.

Sizler nasılsınız kızlar?

Hoşgeldin aramıza.
Hoşbulduk canım :)

Ne zamandır gelemiyordum artık daha sık okuyacağım buraları inşallah

Ne güzel sıfır harcama, ben kapı dışarı adım attım 80 tl harcamışım. Pazara gidip 20 tl levrek aldım, 35 tl eşarp aldım (eskiden ipek alırdım bakımına illallah ettim zaten pahalı tafta şallardan alıyorum artık), bimde 25 tllik alışveriş yaptım. Ufak ufak peynirler var bimde belki bilirsiniz, italyan hollanda menşeili falan çok seviyorum onları üç çeşit aldım yine

Tekrar hoşgeldin
Ben 2 aydır çok harcıyorum. Patlama oldu galiba. Yinede azim ettim birikime devam

Tekrar hoşgeldin
Ben 2 aydır çok harcıyorum. Patlama oldu galiba. Yinede azim ettim birikime devam
Hoşbuldum nasılsın zambak görüşmeyeli :)

Ya gerçekten öyle canım bir de yaptıklarım lüzumsuz harcamalar da değil inan, ama gelirimiz eriyor neyse allah sonumuzu hayretsin ben de birikime ağırlık vereceğim eşya taksitlerim azalıyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…