- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
ben salata ,kuzu ciğer ve ayran yaptımakşam ne yemek yapacam bilmiyorum..
Geçmiş olsunİyi akşamlar güzel bayanlar. Bugün göz doktoruna gittim ilaca 15 lira ödedim. Kardeşim ve babamla öğlen yemeği yedik ilk defa ben ödedim 48 lira tuttu. Bu günde böyle geçti.
Günaydın hanimlar bi selam vereyim dedim. Malum bi bebek ve okul kendime bile fırsatım olmuyor. Sürekli yorgunum
Ama tasarrufu bırakmadım tabi ki. Tum borclarimizi kapattik sadece ev kredisi oduyoruz 2300lira. Ve 2aydir 1500lira koyuyoruz kenara. Bu hafta da tekrar yapilandirmak için başvuru yaptık 3900 odeyecez ve 4yilda bitcek borcumuz. İnşallah altindan kalkabiliriz.
Merhaba hanımlar
Altın düşse de alsak
Bereketli olsun
iyi akşamlar hanımlar uzun zmana oldu girmeyeli ne zamndir merak ediyordum,neler yapiyorsunuz . Ben kız bebeğim ve ergen vede teogcu oglumla uğraşıyorum. Gecen yildan yaptigim birikimleri,korkudan altina yatiramadik,ve,zararliyiz tabi . Hep o dnmlerde,sizi,merak ettim umarım kazanciniz bol olmuştur.Merhabalar
Dün bol harcamalı bi gündü
Bugün hiç harcama yapmadım
Tekrar hoşgeldiniyi akşamlar hanımlar uzun zmana oldu girmeyeli ne zamndir merak ediyordum,neler yapiyorsunuz . Ben kız bebeğim ve ergen vede teogcu oglumla uğraşıyorum. Gecen yildan yaptigim birikimleri,korkudan altina yatiramadik,ve,zararliyiz tabi . Hep o dnmlerde,sizi,merak ettim umarım kazanciniz bol olmuştur.
Bu sayfada olan,arkadaşları etiketledim diğer sayfalara bakamadim . Herkes iyidir umarım math27. Sen nelr yapiyorsun bebegin nasıl. Gordugum,kadariyla ucretsiz izne ayrilmamsissin,kim bakiyor,bebeğine. Oglum 1. Teog dan 4,mat yanlis yapyi ozel derste,aliyoruz . Bi,sorufa carpma islemini yanlis yapmis yeni farkettim anne sonuca sabredemedim,alternatifleri denemdim demisti :) . Sayi dogrulu sorudada takilinca stres yaptim,diger ikisini o yuzden yanlis,yaptim,dedi. Ne yapmak lazim sence tavsiyleerin varmi . Stres ve yanlis okuma ile ilgili . Gelir gelmez sorularimi siraladim :)
Hoşbulduk canım :)Hoşgeldin aramıza.
Tekrar hoşgeldinSelam kızlar umarım herkes iyidir
Ne zamandır konuya uğrayamıyorum birikim miriküm hak getire çünküeve yerleştiğimden beri yaptığım en iyi şey dışarıdan yemeği büyük oranda bırakmak ve ev yemeği yapmak oldu. İşe de evden götürüyorum, işyerindekiler çok garip ya çoğu öğlen yemek yemiyor, ben de artık nadiren dışarıdan söylüyorum. Eskiden 200-300 tl olan yemek masrafım 30-40 tl falan artık. Mutfak masraflarını da azalttım baya, babamdan öğreniyorum hangi market iyidir oraya gidiyorum :))
Bu ay kozmetik, kıyafet ve çantaya 500 tlye yakın harcadım ama ihtiyaç olup da bir süredir ertelediğim şeylerdi. Kozmetikte kıyafette lüzumsuz alışveriş yapmam aldıklarımı bitirene/eskitene kadar kullanırım o yüzden müsriflik hissi yok içimde ama çok para ya hayat ne kadar pahalıBi de güneş kremimi aldım mı tamamdır birkaç ay gider bunlar bana.
Sizler nasılsınız kızlar?
Hoşbuldum nasılsın zambak görüşmeyeli :)Tekrar hoşgeldin
Ben 2 aydır çok harcıyorum. Patlama oldu galiba. Yinede azim ettim birikime devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?