- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
iyiyim sagolHoşbuldum nasılsın zambak görüşmeyeli :)
Ya gerçekten öyle canım bir de yaptıklarım lüzumsuz harcamalar da değil inan, ama gelirimiz eriyor neyse allah sonumuzu hayretsin ben de birikime ağırlık vereceğim eşya taksitlerim azalıyor nasılsa
Bereketli olsunMerhaba kızlar
Bu aralar döviz ve altın hiç alınacak gibi değil.
Cuma günü 2 gr altın ( oğlum için) ve 100 Euro ( seyahat için ) aldım. Her ay bunkarı alırken pek kur takip etmiyorum.
Onun dışında azıcık paramız var. Tl olarak duruyor. Bu şekilde de eriyip gidiyor.
Döviz ve altın almak için beklediğiniz ya da şunun altına inmezse almam dediğiniz rakamlar var mı bayanlar
Bereketli olsun inşallah canımKademeli dolar almaya başladım hayırlısı
Okuduğum yorumlarda alta doğru da üste doğru da beklenti var.Bereketli olsun inşallah canım
Sence bu seviyelerde mi gezecek hep döviz ve altın ?
O kadar düşer mi ya.Okuduğum yorumlarda alta doğru da üste doğru da beklenti var.
Dolarda uzun vadede 3.40 3.30 altta
Üstte 3.90 ve üzeri
Altında uzun vadede altta 130 ve aşağısı
Üstte 150 154 ve yukarısı bekleniyor
Bilemiyorum canım nasipse bekleyip göreceğizO kadar düşer mi ya.
Altının 130 altına düşmesi bana hayal gibi geliyor.
Yaklaşık 12 yıldır granit tezgah kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı ama şu an marangozumuz bile çimstone marka tavsiye ediyor
Yapay bir malzeme olduğu için acaba kullanışlı olur mu diye çok merak ediyorum etrafımda da kullanan pek yok genelinde granit var
Evet canım şıklığına çok şık ama işte kullanışlı mıdır , sıcak konmasın diyormuş firma sıcakta bozulma yapabilirmiş dedikleri için kullanımı açısından muallakta kaldım
tesşekkürler canım.. Allah eve ihtiyacı olan herkese nasip etsin.Günaydın kızlarrr
zelalke hayırlı olsun eviniz güzel günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?