BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba kızlar
Bu aralar döviz ve altın hiç alınacak gibi değil.
Cuma günü 2 gr altın ( oğlum için) ve 100 Euro ( seyahat için ) aldım. Her ay bunkarı alırken pek kur takip etmiyorum.
Onun dışında azıcık paramız var. Tl olarak duruyor. Bu şekilde de eriyip gidiyor.
Döviz ve altın almak için beklediğiniz ya da şunun altına inmezse almam dediğiniz rakamlar var mı bayanlar

iyiyim sagol
Merak etme taksitlerin bitince iyi bir birikim yaparsın
Şaka maka ama insanın acil durum parası olması lzm kıyıda köşede

Bereketli olsun
Tl'yi kumbaraya atabilirsin

Bereketli olsun inşallah canım
Sence bu seviyelerde mi gezecek hep döviz ve altın ?
Okuduğum yorumlarda alta doğru da üste doğru da beklenti var.

Dolarda uzun vadede 3.40 3.30 altta
Üstte 3.90 ve üzeri
Altında uzun vadede altta 130 ve aşağısı
Üstte 150 154 ve yukarısı bekleniyor

Okuduğum yorumlarda alta doğru da üste doğru da beklenti var.

Dolarda uzun vadede 3.40 3.30 altta
Üstte 3.90 ve üzeri
Altında uzun vadede altta 130 ve aşağısı
Üstte 150 154 ve yukarısı bekleniyor
O kadar düşer mi ya.
Altının 130 altına düşmesi bana hayal gibi geliyor.

merhaba hanımlar
bugün merkez bankası faiz kararı bekleniyor.
bir miktar dolar aldım
dün aldıklarımın ortalamasını düşürmüş oldum
eğer dolar daha da düşerse asıl yüklü alımı o zamana saklıyorum
ytd

Merhaba sizin nezdinizde diğer arkadaşlara da sormak istiyorum? Çimstone kullanıyorsanız artıları,eksileri nelerdir? Yardımcı olabilirseniz çoook memnun olurum

selam hanımlar. nasıl gidiyo birikimler.
bizim o kadar belirsiz geçiyor ki ekonomi durumumuz. bugün arabayı aldılar. bi yandanda bankadan haber bekliyoruz kredi çıksa da o parayı da eklesek, bi de babamlardan aldığımız dövizleri de en son bozdurup ekleyeceğiz. yani girdi çıktıları bi tamamlasak elimizde ne kalacak bilsek önümüzü görürüz ama..tapuya da ödeme yapılacak ve ne kadar tapu masrafı onu da bilmiyoruz. öylece kafamızdakiler üç dört parça halinde bekliyoruz...

dün işten çıkmadan arkadaşım aradı. eşi de eşimin arkadaşı. yemeğe gelin iş çıkışı balık yaptırıyorum diye. oraya yemeğe gittik. giderken çiğköfte aldım 12 tl. tatlı aldım 4 tl. bi de kendim içim küçük top top olan damla peynirlerden aldım 11 tl. 27 tl harcamış oldum.
cüzdanımdaki bozukluklarla ayın 1 ine yetiştirsem çok iyi olacak. büyükleri gizli birikimde tutmaya çalışıyorum. şuan nakit 650 tl ve 50 dolar var. kumbaramı saymıyorum o dolsun bakalım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…