BİRİKİMCİ HATUNLAR

İşten gelince yemek hazırlaması hala yoruyor beni, biraz fazla yapayım iki gün yeriz diyorum sonsuz mideli kardeşim yine yiyor yine yiyor çocukta doyma hissi yok resmen, ye kuzum ye deyip geçiyorum artık :)) işe de evden götürüyorum normalde önden ayırıyorum ama kıyamayıp onu da önüne koyuyorum artık hahah. Annem kızıyor bana iki kaşık yemek yapıyorsun diye çok yemek yapmayı beceremiyorum resmen, ısıtılmış yemek yemeyi sevmediğimden aslında. Bizimkiler yanıma geldiğinde benden mutlusu yok, işten gelince hazır sofraya oturmak ne güzel şey ya

Dün işten gelip mantar soteyle tavuk suyuna pilav yaptım, dondurucuda balık kroket vardı onu tavada çevirdim, dünden çorba ve rulo pasta vardı, baya verimli çalıştım akşam :) her gün farklı çeşit yemek yapmak istiyorum ama yok valla pilim bitiyor. Akşamdan da yapamıyorum o yorgunlukla, şurada kısa süredir düzenli bir ev hayatım var zamanla alışacağım artık.

Tavuk suyuyla tavuk parçaları var dolapta akşam şehriye çorbası yapayım diyorum. Yanına da kıymalı makarna salata yeter bu akşamlık

Ben para harcamaya kıyamazken apartman aidatı nın yanında ek aidat çıktı 140 lira aidat, mutfak tüpü ve piknik tüpü bitti 100 lirada kredi kartından çektirdik. Eşimin tel.ekranı çatladı tamiri için ne diyecekler bilmiyorum bu hafta bitsin istiyorum. Bilgisayar yavaşladı format atılması gerek... Bunun gibi şeyler

Zaten insanın canını sıkan da bu beklenmeyen giderler. Kenarda köşede biraz bulundurmak lazım

Allah kolaylık versin canım

Aynen öyle, tel. tamiri 375 dedi bakalım bizi daha neler bekliyor. Allah sağlık versin gerisi ödenir diyorum.

Bilgisayarımı kardeşimin sayesinde uzaktan erişim ile inşallah ayarladık. Yardım eden herkesten ve sizlerden allah razı olsun

Canım ben 10000 dolarlık alım için para ayırdım
Ve 10 a böldüm
Bunu da x 2x 3x 4x şeklinde yani 1000 2000 3000 4000 dolar şeklinde yapıyorum

Yani yaklaşık 40.000 tl ile al-sat yapıyorsunuz
Kârı da ona göre oluyor tabi

Ben al-sat işine hiç giremedim , bir girsem 5-10 ben de kazansam ne iyi olur .

kızlar selam.. ya pril tablet almıştım indirimden. klasik serisinden. bu akşam ilk defa kullandım. makinanın altında erimemiş halde birazı kalmıştı.. 100 lük paket aldım hemde.. ne yapayım kızlar.. yarım kullansam mı acaba yoksa hiç kullanmasam mı.. bi sürü tablet yazık yaaa nasıl değerlendireyim lütfen bana fikir verin..

Günaydın canım, tablet haznesine koymadan doğrudan makinaya koymayı dene eğer öyle yapmıyorsan. Çok sert değilse parçalayıp kullanabilirsin erimesi daha kolay olur. En kötü annen kayınvaliden falan paylaşıp bitirin başka türlü bitmez yani 100 tablet.

Fairy platinium kapsül kullanıyorum ben tavsiye ederim. Yakınlarda migros varsa 81lisini 40 tlye satıyorlardı bakabilirsin, evde 1 senelik zula yapmasam alacaktım

Canım 4 e bölerek kullanabilirsin
Ben yıllardır tabletleri o şekilde kullandım
Şimdi mintax marka toz deterjan kullanıyorum 3.15 tl idi 1 ay yetiyor

Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Ev kredisini tamamen kapatmak için iki ay beklememiz gerekiyor. Ben de eşime elimizdekini yatıralım iki ay sonra da kalanı yatıralım diyorum. Eşim bekleyelim tamamen kapatalım taraftarı. Açıkçası merak ettim. Hangisi daha karlı olur? Çünkü şuan verdiğimiz 2350tl nin sadece 700 TL si ana paradan eksiliyor gerisi faize gidiyor.

canım ben zaten tableti direkt makina altına atıyorum. hazneye koymuyorum. fairy platinium çok iyi evet ama sanki kimyasal içeri çok fazlaymış gibi geliyor. tabi deneye deneye emin olacak markalardan.teşekkürler.

Canım 4 e bölerek kullanabilirsin
Ben yıllardır tabletleri o şekilde kullandım
Şimdi mintax marka toz deterjan kullanıyorum 3.15 tl idi 1 ay yetiyor
Varyemez evet senin bölerek kullandığını biliyorum. aslında benim de içimden o geçti. hatta aklıma sen geldin. ben ikiye bölerek kullanayım en iyisi. öyle de 100 lük tabletten 200 tablet elde ederek kullanırım.. inşallah on zaman hepsi erimiş olur.deneyeceğim. teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…