Çok sevdim :)
ayyy ne de güzel anlattın:) sevindim adına..Çok sevdim :)
Londra araştırma işi arkadaşımda , bercelona araştırma işi bendeydi.
Paristen tgv 'yle gittik londra'ya .
Hava soguktu . Gezdik . Nehir kenarı felan çok güzeldi .
Genel olarak buralardan pek fark göremedim.
Sonra uçakla barcelonaya geçtik.
Tam benlikti .havalimanına inmeden sıra dağları gördüm .ben bi mutlu bi mutluakdeniz insanı olarak .
Havalimanindan çıktık aerobus 'lere bindik . Çok pratik ve ucuzdu 11,20 € gidiş dönüş tek kişi .
Hemen plaça catalunia'ya attık kendimizi :)
Oradan otele gittik . Universite meydanına yakındı ( metro duragının dibi ) sun otel . Çok begendim .bi daha gitsem yine orada kalırım .fiyatlar bize genel olarak çok uygun geldi . Buradan ucuzdu herşey .park güell , la sagra de famille , las ramblas , gaudi'nin yaptıgı apartmanların orayada gittik , sahil derken muhteşem geçti.
Hava 14 -16 dereceydi .hırkayla gezdim. Bizim için resmen yaz havası. Kızlar hep şortla geziyordu .modaymış
Kızkıza gittik. Ne bi yan bakan ne ufacık rahatsizlik veren olmadı. Gece 12'ye kadar sokaklardaydık .
Kızını okumaya göndermek isteyen varsa kesinlikle rahatca yaşar orada.
Herkes çok sosyaldi . Sokaklar insan kaynıyor.
Biz Tr'ye benzettik . Taksiler , marketlerin hep açık olması ...
Burada 20:00'de herkes çekilir evine.
Sonraki hedef roma . Bakalım kısmet
Teşekkür ederim :)ayyy ne de güzel anlattın:) sevindim adına..
Teşekkürler canımGünaydın kızlar
eglencelizambak çok sevindim canım senin adına. Ne güzel vakit geçirmişsin. Çok da güzel anlatmışsın
Roma da Harika. Bayılacaksın oraya
Evet canım orada tek bir tren istasyonu var. Tremini idi galiba adı. Bizim otelimiz de o mevkide idi.Teşekkürler canım
Az ingilizceden dolayı naparım diye korkuyordum :)
Fransızcayla baya hallettik işimizi.
Roma ne zaman kısmet olur bilmiyorum ama kesinlikle gidecegim. Bi tanıdık orada trenlerin hepsinin bir arada oldugu , merkez noktası olan bi yer var gidersen oraya git dedi ( otel mevkii olarak )
Arkadaş bulursam hiç kaçırmam giderim.
Hemen not aldımEvet canım orada tek bir tren istasyonu var. Tremini idi galiba adı. Bizim otelimiz de o mevkide idi.
Eşim tekrar gitmeyi çok istiyor Romaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?