BİRİKİMCİ HATUNLAR

Güle güle kullansınlar eglencelizambak
Tatilin nasıl geçti. Beğendin mi sevdin mi. Anlatsana biraz
Çok sevdim :)
Londra araştırma işi arkadaşımda , bercelona araştırma işi bendeydi.
Paristen tgv 'yle gittik londra'ya .
Hava soguktu . Gezdik . Nehir kenarı felan çok güzeldi .
Genel olarak buralardan pek fark göremedim.
Sonra uçakla barcelonaya geçtik.
Tam benlikti .havalimanına inmeden sıra dağları gördüm .ben bi mutlu bi mutlu akdeniz insanı olarak .
Havalimanindan çıktık aerobus 'lere bindik . Çok pratik ve ucuzdu 11,20 € gidiş dönüş tek kişi .
Hemen plaça catalunia'ya attık kendimizi :)
Oradan otele gittik . Universite meydanına yakındı ( metro duragının dibi ) sun otel . Çok begendim .bi daha gitsem yine orada kalırım .fiyatlar bize genel olarak çok uygun geldi . Buradan ucuzdu herşey .park güell , la sagra de famille , las ramblas , gaudi'nin yaptıgı apartmanların orayada gittik , sahil derken muhteşem geçti.
Hava 14 -16 dereceydi .hırkayla gezdim. Bizim için resmen yaz havası. Kızlar hep şortla geziyordu .modaymış
Kızkıza gittik. Ne bi yan bakan ne ufacık rahatsizlik veren olmadı. Gece 12'ye kadar sokaklardaydık .
Kızını okumaya göndermek isteyen varsa kesinlikle rahatca yaşar orada.
Herkes çok sosyaldi . Sokaklar insan kaynıyor.
Biz Tr'ye benzettik . Taksiler , marketlerin hep açık olması ...
Burada 20:00'de herkes çekilir evine.
Sonraki hedef roma . Bakalım kısmet

ayyy ne de güzel anlattın:) sevindim adına..

Günaydın kızlar
eglencelizambak çok sevindim canım senin adına. Ne güzel vakit geçirmişsin. Çok da güzel anlatmışsın
Roma da Harika. Bayılacaksın oraya
Teşekkürler canım
Az ingilizceden dolayı naparım diye korkuyordum :)
Fransızcayla baya hallettik işimizi.
Roma ne zaman kısmet olur bilmiyorum ama kesinlikle gidecegim. Bi tanıdık orada trenlerin hepsinin bir arada oldugu , merkez noktası olan bi yer var gidersen oraya git dedi ( otel mevkii olarak )
Arkadaş bulursam hiç kaçırmam giderim.

Selamlar kızlar
Maaş yattı
500 € hemen birikim hesabıma aktardım . Anneme hırka almak istiyorum bugün bi kaç tane .

Evet canım orada tek bir tren istasyonu var. Tremini idi galiba adı. Bizim otelimiz de o mevkide idi.
Eşim tekrar gitmeyi çok istiyor Romaya

Selam kızlar,

eglencelizambak ayy ne güzel anlattın, ne güzel kız kıza iyi vakit geçirmişsiniz. Mutlu oluyorum böyle şeyler okuyunca.

Bu hafta evde tencere yemeği yapamadım pek, işler yoğundu fırında pişen kolay şeyler (hazır köfte balık vb) yaptım öyle yapınca evde bereket kalmıyor masraflı da oluyor, kendime ödev verdim bu hafta ıspanak alacağım pazardan, sonra bezelye mantar karnabahar falan da var onları yapacağım. Bir de bu ay çok alışveriş yaptım bu demektir ki mart ayını oruçlu geçireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…