yaa inşallah canım çok önemli söylediklerin dün arkadaşımız yarın bize oturmaya gelin demiş aslında onlarla görüşmek istemiyoruz ama bu işle ilgili birşey öğrenirim diye gelirizz belki dedik ya . yarın bi gidip bakıcaz nasıl başvuru yapılıyor vs gibisinden cv doldurdum eşim bugün çıktı aldı iş yerinden onu vericez çok istiyorum olsun diyerahat tut kendini, sıkıntı yapma hiçbir şeyi, dualarım seninle,inşallah yarın başvurunuz kabul olur başlarsınız bir an önce..Rabbim kimseyi aç,açıkta,işsiz, sevgisiz,kimsesiz bırakmasın..hepimizin gönlüne göre versin...
sen de kendine stres yapma ki, yarın görüşmen güzel geçsin..
güzel haberlerini bekleyeceğim...
amin canım inş yarın görüşürüz öptüm çokşimdi çıkayım artık, eşim gelecek..bu akşam da senin için dua edecem canım...sen de bol bol dua et Rabbim hayırlısını versin inşallah
dediğin gibi bi çay içimi de olsa gidip bi bilgi alın..o hastaneyi de internetten araştır bence gitmeden..çok da keyifli olur hastane ortamı, inşallah olur işin canım...tüm tanıdıkları da sokun devreye...yaa inşallah canım çok önemli söylediklerin dün arkadaşımız yarın bize oturmaya gelin demiş aslında onlarla görüşmek istemiyoruz ama bu işle ilgili birşey öğrenirim diye gelirizz belki dedik ya . yarın bi gidip bakıcaz nasıl başvuru yapılıyor vs gibisinden cv doldurdum eşim bugün çıktı aldı iş yerinden onu vericez çok istiyorum olsun diye
ben de çok öptüm canım, rahat tut kendini dediğim gibi..hayırlısı ise olacaktır zaten..amin canım inş yarın görüşürüz öptüm çok
aynen canım eşim geç gelecek onlarında haberi var bakalım gidip gitmeyeceğimize hayırlısıdediğin gibi bi çay içimi de olsa gidip bi bilgi alın..o hastaneyi de internetten araştır bence gitmeden..çok da keyifli olur hastane ortamı, inşallah olur işin canım...tüm tanıdıkları da sokun devreye...
her şeyin hayırlısı, inşallah çok güzel haberlerle gel, yarın görüşürüz canımaynen canım eşim geç gelecek onlarında haberi var bakalım gidip gitmeyeceğimize hayırlısı
2 aydır su faturası gelmiyor bize ama gelse kesin yüksek gelecek görmek istemiyorum rakamısu faturası gelmiş 35 lira
ne yaptım ettiysem 35ten aşağı düşmüyor demekki bizim limitimiz bu daha düşmeyecek napalım
olabilir, alt limit 35 demekki sizin..bende de öyle en az 35 gördüm sanırım -yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar, ama kışın ne olur bilemem..geçen sene tasarruf yapmıyordum, yazın da aşırı fazla duş alındı, en az 35 gördüm..kışın bu kadar olmayacaktır..merakla bekliyorum kışı...su faturası gelmiş 35 lira
ne yaptım ettiysem 35ten aşağı düşmüyor demekki bizim limitimiz bu daha düşmeyecek napalım
günaydın canımm:)bugün alış veriş günüm, markete gidip eksiklerimi almam gerek..sabah saatlerini tercih ediyorum, kalabalık olmadan..farkettim ki kalabalıkken markette daha abuk sabuk alış veriş yapıyorum, sürü psikolojisine giriyorum , insanların indirimli diye kapıştıkları şeylerden ihtiyacım olmasa da ben de almış oluyorum..pazarda da öyle, neresi kalablıksa hemen oraya gidip ne alıyorlarsa demek ki iyi ve demek ki çok ucuz diye kapışıyorum ben de...o sebeple bomboşken gidip, rahat rahat listeme uyum sağlıyorum..
listem hazır, çıkmadan önce sıkıca karnımı doyurmalıyım...
market alış- verişine hazırım kızlarrr
yaptım sonunda kumbarayı, inşallah zorunlu kalıp açmam canım, çok saolll, darısı başına, bol bol birikimlerin olsun inşallah..günaydın canımm:)
ooo kumbara yapılmış hayırlı olsun gani gani dolsun inşallah bereketiyle. ama açma lütfen belirlediğin süreye kadar.
liste de hazırlanmış, hadi gazan mübarek olsun.
ben de gidecem birazdan:)
evet ama gıda değil. üst katında giyim reyonu var, yine ordan bişey almam lazım. 12 liradan 3 tane alsam 36 lira gidecek.yaptım sonunda kumbarayı, inşallah zorunlu kalıp açmam canım, çok saolll, darısı başına, bol bol birikimlerin olsun inşallah..
sen de markete mi?
o halde sakın planını bozma ve 36 harca gel arkadaşım, alış veriş tuzağına düşme ne olur..yenilme zaaflarına..kumbaranı düşün, paracıklarının dolup taştığını hayal et...kendini son model arabada gör, hayalini kur...evet ama gıda değil. üst katında giyim reyonu var, yine ordan bişey almam lazım. 12 liradan 3 tane alsam 36 lira gidecek.
tamam markete girdiğim gibi üst kata çıkıyorum ve aşağı inip doooğru kasayao halde sakın planını bozma ve 36 harca gel arkadaşım, alış veriş tuzağına düşme ne olur..yenilme zaaflarına..kumbaranı düşün, paracıklarının dolup taştığını hayal et...kendini son model arabada gör, hayalini kur...
tamamdır, harikasın, tebrik ederim şimdiden...tamam markete girdiğim gibi üst kata çıkıyorum ve aşağı inip doooğru kasaya
market dönüşü görüşürüz canikom:) sen 50 lira, ben 36 lira harcayarak geri dönecez.tamamdır, harikasın, tebrik ederim şimdiden...
oldu bu iş, o halde behlül kaçar...dönüşte buradayımmarket dönüşü görüşürüz canikom:) sen 50 lira, ben 36 lira harcayarak geri dönecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?