BİRİKİMCİ HATUNLAR

yaa inşallah canım çok önemli söylediklerin dün arkadaşımız yarın bize oturmaya gelin demiş aslında onlarla görüşmek istemiyoruz ama bu işle ilgili birşey öğrenirim diye gelirizz belki dedik ya . yarın bi gidip bakıcaz nasıl başvuru yapılıyor vs gibisinden cv doldurdum eşim bugün çıktı aldı iş yerinden onu vericez çok istiyorum olsun diye

dediğin gibi bi çay içimi de olsa gidip bi bilgi alın..o hastaneyi de internetten araştır bence gitmeden..çok da keyifli olur hastane ortamı, inşallah olur işin canım...tüm tanıdıkları da sokun devreye...

dediğin gibi bi çay içimi de olsa gidip bi bilgi alın..o hastaneyi de internetten araştır bence gitmeden..çok da keyifli olur hastane ortamı, inşallah olur işin canım...tüm tanıdıkları da sokun devreye...
aynen canım eşim geç gelecek onlarında haberi var bakalım gidip gitmeyeceğimize hayırlısı

su faturası gelmiş 35 lira
ne yaptım ettiysem 35ten aşağı düşmüyor demekki bizim limitimiz bu daha düşmeyecek napalım
2 aydır su faturası gelmiyor bize ama gelse kesin yüksek gelecek görmek istemiyorum rakamı

günaydın birikimci hatunlarr,
tuce_tuce bugün dualarım seninle Allahım hayırlı kapılar açsın , iş görüşmen olumlu sonuçlansın ve bir an önce başla inşallah...

neler yaptınız kızlar dünden bu yana? var mı birikim? kumbara vs?
bu ay ilk defa kumbara yaptım , heyecanlıyım...
ben bu tez canlılıkla o kumbarayaı aralık sonuna kadar patlatmadan durabilir miyim acep?

su faturası gelmiş 35 lira
ne yaptım ettiysem 35ten aşağı düşmüyor demekki bizim limitimiz bu daha düşmeyecek napalım
olabilir, alt limit 35 demekki sizin..bende de öyle en az 35 gördüm sanırım -yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar, ama kışın ne olur bilemem..geçen sene tasarruf yapmıyordum, yazın da aşırı fazla duş alındı, en az 35 gördüm..kışın bu kadar olmayacaktır..merakla bekliyorum kışı...

bugün alış veriş günüm, markete gidip eksiklerimi almam gerek..sabah saatlerini tercih ediyorum, kalabalık olmadan..farkettim ki kalabalıkken markette daha abuk sabuk alış veriş yapıyorum, sürü psikolojisine giriyorum , insanların indirimli diye kapıştıkları şeylerden ihtiyacım olmasa da ben de almış oluyorum..pazarda da öyle, neresi kalablıksa hemen oraya gidip ne alıyorlarsa demek ki iyi ve demek ki çok ucuz diye kapışıyorum ben de...o sebeple bomboşken gidip, rahat rahat listeme uyum sağlıyorum..

listem hazır, çıkmadan önce sıkıca karnımı doyurmalıyım...
market alış- verişine hazırım kızlarrr

günaydın canımm:)
ooo kumbara yapılmış hayırlı olsun gani gani dolsun inşallah bereketiyle. ama açma lütfen belirlediğin süreye kadar.
liste de hazırlanmış, hadi gazan mübarek olsun.
ben de gidecem birazdan:)

yaptım sonunda kumbarayı, inşallah zorunlu kalıp açmam canım, çok saolll, darısı başına, bol bol birikimlerin olsun inşallah..

sen de markete mi?

evet ama gıda değil. üst katında giyim reyonu var, yine ordan bişey almam lazım. 12 liradan 3 tane alsam 36 lira gidecek.
o halde sakın planını bozma ve 36 harca gel arkadaşım, alış veriş tuzağına düşme ne olur..yenilme zaaflarına..kumbaranı düşün, paracıklarının dolup taştığını hayal et...kendini son model arabada gör, hayalini kur...

tamam markete girdiğim gibi üst kata çıkıyorum ve aşağı inip doooğru kasaya

günaydın hanımlar alışverişe gideceklere iyi alışverişler şimdiden aman fiyatlara dikkat gereksiz şey almak yok
biz de bugün biraz gezeriz ama bişey almam belki sinema filan olabildiğince az harcama yapmaya çalışacağım
dün muslukları alttan biraz kıstım hangi arkadaş hatırlamıyorum ama bu siteden öğrenmiştim bakalım önümüzdeki ay ne gelecek fatura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…