BİRİKİMCİ HATUNLAR

bende severim aslında ama taşıması zor oluyo eşimle gitsek bir markete gidiyorum ne uygun ne uygun değil bakmadan alıp çıkıyoruz mecbur o yüzden Migros sanal marketten alıyorum ama onlar pek uygun değil.

bende severim aslında ama taşıması zor oluyo eşimle gitsek bir markete gidiyorum ne uygun ne uygun değil bakmadan alıp çıkıyoruz mecbur o yüzden Migros sanal marketten alıyorum ama onlar pek uygun değil.
evet pek uygun değil
ben ihtiyaç oldukça alıyorum stoklu gittiğimden birden herşey hemencecik bitmiyor
yolumun üzerinde de çok market var baka baka gidiyorum 1 parça ordan 2 parça burdan şeklinde

S Senbirsen indirimden temizlik malzemeleri,çay yağ gibi şeyleri stoklarsan uzun vadede rahat edersin. Bakıcınız da var istediğiniz yemeği yapıyorsa haftalık liste hazırlayıp hafta sonu 1 saat pazar alışverişi yapabilirsin ona göre hem bebeğin taze yemiş olur hem siz uygun alışveriş yapmış olursunuz.biz bazen h.içi iş çıkışı gidiyoruz o daha da uygun oluyor fiyatlar çok düşüyor tavsiye ederim.

:))) ayrıca 101 yolu demiş 100 madde var.
dikkate bak. Bence sinirliporsuk da 1 ini beğenmeyip yazmamış olabilir

anam geldi kahvaltıya gııı :))
AA ne güzel afiyet bal şeker olsun bol muhabbetleriniz olsun inşallah :)) selam söyle

evet çarşıya da çıktım. süt ve yoğurt aldım, bide şu elektrik su faturalarını ödedim 300 lira.
Geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle yüksek faturalar göstermesin yazdıysa bozsun :) yoğurdu da kendin mayalarsan benden yıldızlı pekiyi sana :))

kızlar market alışverişini internetten yapan var mı mesela öyle toplu alsam daha ucuza gelir mi. marketsepeti.com var veya gittigidiyordan alsam bazı şeyleri?

yok canım ben gezip kıyaslayıp görerek almayı seviyorum, son kullanma tarihlerine falan bakıp en uzun sürelisini alıyorum mesela, aynı rafta aynı marka farklı tarihli ürünler oluyor...

:))) ayrıca 101 yolu demiş 100 madde var.

birini de sen ekle şekerim, ben 100 madde yazmışım zati

dikkate bak. Bence sinirliporsuk da 1 ini beğenmeyip yazmamış olabilir

aynen öyle oldu bravo canım, 101. maddede link vermiş burayı takip edin demiş, gerek görmedim

yoğurdu bi ara kendim mayalıyordum, üşeniyorum bu aralar :/
olur söylerim:))

abo yerim senin linkini, ellerine sağlık kardişimm :)

kızlar bütün yaz yapmadığım şeyi sonbahar gelince yaptım, duşta elektrikli şofbeni değil de güneş enerjisini kullandım... çok tatlıyım dimi.
yalnız su ayarı çok yordu beni, musluğu milim oynatıyorum kaynardan buz gibiye geçiyor. onu ayarlayana kadar da elektrikten tasarruf ederken su harcamış oldum. yalnız suyu ayarlamaktan usanıp duşu kısa kestim. bu da beni kara geçirmiş oldu.
ayy elektrik ve suyla başım dertte

kıyamam sanaaa, alışırsın bir kaç kullanımda tatlım

Ona akşam bakıcm tatlım öğlen kızımı uyutup yemek yiyorum aklıma bile gelmedi valla

aaa anladım canım gidince bakayım deyince sen, öğle arasında bakacaksın sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…