bende severim aslında ama taşıması zor oluyo eşimle gitsek bir markete gidiyorum ne uygun ne uygun değil bakmadan alıp çıkıyoruz mecbur o yüzden Migros sanal marketten alıyorum ama onlar pek uygun değil.fiyat karşılaştırması yapmanız lazım araştırmanız lazım
eğer 10a aldığınızı 12den satıyorsa her üründe üstüne ekliyorsa olmaz ama aynıysa fiyatlar neden olmasın
ama ben market gezmeyi sevdiğim için internetten alışveriş yapamıyorum illa görerek almam lazım
evet pek uygun değilbende severim aslında ama taşıması zor oluyo eşimle gitsek bir markete gidiyorum ne uygun ne uygun değil bakmadan alıp çıkıyoruz mecbur o yüzden Migros sanal marketten alıyorum ama onlar pek uygun değil.
:))) ayrıca 101 yolu demiş 100 madde var.Günaydın kızlar :)damla cikolata canım eline sağlık tek maddesini yanlış buldum az suyu elektrikli ısıtıcıda değil Ocak'ta kaynatıyoruz elektrikli ısıtıcı cıs ee pis
anam geldi kahvaltıya gııı :))
evet çarşıya da çıktım. süt ve yoğurt aldım, bide şu elektrik su faturalarını ödedim 300 lira.tamm canım pek harcanmadan döner umarım
:))) ayrıca 101 yolu demiş 100 madde var.
AA ne güzel afiyet bal şeker olsun bol muhabbetleriniz olsun inşallah :)) selam söyleanam geldi kahvaltıya gııı :))
Geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle yüksek faturalar göstermesin yazdıysa bozsun :) yoğurdu da kendin mayalarsan benden yıldızlı pekiyi sana :))evet çarşıya da çıktım. süt ve yoğurt aldım, bide şu elektrik su faturalarını ödedim 300 lira.
kızlar market alışverişini internetten yapan var mı mesela öyle toplu alsam daha ucuza gelir mi. marketsepeti.com var veya gittigidiyordan alsam bazı şeyleri?
:))) ayrıca 101 yolu demiş 100 madde var.
dikkate bak. Bence sinirliporsuk da 1 ini beğenmeyip yazmamış olabilir
yoğurdu bi ara kendim mayalıyordum, üşeniyorum bu aralar :/dikkate bak. Bence sinirliporsuk da 1 ini beğenmeyip yazmamış olabilir
AA ne güzel afiyet bal şeker olsun bol muhabbetleriniz olsun inşallah :)) selam söyle
Geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle yüksek faturalar göstermesin yazdıysa bozsun :) yoğurdu da kendin mayalarsan benden yıldızlı pekiyi sana :))
abo yerim senin linkini, ellerine sağlık kardişimm :)yok canım ben gezip kıyaslayıp görerek almayı seviyorum, son kullanma tarihlerine falan bakıp en uzun sürelisini alıyorum mesela, aynı rafta aynı marka farklı tarihli ürünler oluyor...
birini de sen ekle şekerim, ben 100 madde yazmışım zati
aynen öyle oldu bravo canım, 101. maddede link vermiş burayı takip edin demiş, gerek görmedim
hehehe, izleyin ha bu videoları vallahi çok faydalı oluyorabo yerim senin linkini, ellerine sağlık kardişimm :)
Üşenme kuzum elimizden geldiğince güzel yaşayalım hem sağlıklı hem varlıklıyoğurdu bi ara kendim mayalıyordum, üşeniyorum bu aralar :/
olur söylerim:))
Otobüsteyim işe geçince izleyeyim canım netim bitmesin dimi :))kızlar ev almak isteyenler bu videoyu izlesinler lütfen...çok faydalı...
bitmesin tabiii, nooldu vanaları bulabildin mi? meraktayımÜşenme kuzum elimizden geldiğince güzel yaşayalım hem sağlıklı hem varlıklı
Otobüsteyim işe geçince izleyeyim canım netim bitmesin dimi :))
Ona akşam bakıcm tatlım öğlen kızımı uyutup yemek yiyorum aklıma bile gelmedi vallabitmesin tabiii, nooldu vanaları bulabildin mi? meraktayım
yani hem sağlığa hem keseye yarar:) bu yoğurt bitsin söz kendim mayalicam.Üşenme kuzum elimizden geldiğince güzel yaşayalım hem sağlıklı hem varlıklı
Otobüsteyim işe geçince izleyeyim canım netim bitmesin dimi :))
kızlar bütün yaz yapmadığım şeyi sonbahar gelince yaptım, duşta elektrikli şofbeni değil de güneş enerjisini kullandım... çok tatlıyım dimi.
yalnız su ayarı çok yordu beni, musluğu milim oynatıyorum kaynardan buz gibiye geçiyor. onu ayarlayana kadar da elektrikten tasarruf ederken su harcamış oldum. yalnız suyu ayarlamaktan usuyup duşu kısa kestim. bu da beni kara geçirmiş oldu.
ayy elektrik ve suyla başım dertte
Ona akşam bakıcm tatlım öğlen kızımı uyutup yemek yiyorum aklıma bile gelmedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?