hoş geldin:)ayy ben geldim kızlar sabahtan beri telefondayım annem arkadaşım teyzem eşim sırayla konuştuk
teşekkür canım plan yapmaya çalışıyorum ne yemek yapsam falan filan gibi annemlerehoş geldin:)
ne zman geliyorlar? menünde fırında tavuk da olsun bence, pratik olur:)teşekkür canım plan yapmaya çalışıyorum ne yemek yapsam falan filan gibi annemlere
cumartesi sabah inecekler canım heyecan bastı bana şimdiden cumartesi sabah kahvaltı ile başlanır. öğlene çay demleyip kek zeytinyağlı biber olması kurabiye yapacağım. akşamada mercimek çorbası güveç pirinç pilavı salata yapayım . pazar günü de öğlene annemle kısır yapsak akşama mangala gitsek diye düşündüm. pazartesiyede allah büyük yane zman geliyorlar? menünde fırında tavuk da olsun bence, pratik olur:)
gayet güzel menü. yani pztesiyi de sonra düşünürsün artıkcumartesi sabah inecekler canım heyecan bastı bana şimdiden cumartesi sabah kahvaltı ile başlanır. öğlene çay demleyip kek zeytinyağlı biber olması kurabiye yapacağım. akşamada mercimek çorbası güveç pirinç pilavı salata yapayım . pazar günü de öğlene annemle kısır yapsak akşama mangala gitsek diye düşündüm. pazartesiyede allah büyük ya
ilk tavuk yaparım dedim sonra mangalda yapacağız bir daha tavuk yenmez sanki diye düşündümgayet güzel menü. yani pztesiyi de sonra düşünürsün artık
hımm evet 2.kez olmazilk tavuk yaparım dedim sonra mangalda yapacağız bir daha tavuk yenmez sanki diye düşündüm
sigara böreği sarayım meyve çekirdek filan iştehımm evet 2.kez olmaz
Özlem denizmenin sadece bes tavsiyesine katılmıyorum. Bende çok saçma buluyorum devletin kasasını doldurmak için yapılan zorunlu bir sistem ben hemen çıktım zaten.özlem denizmen hep bes yapın diyor ben 1 yıldır bes yatırmama rağmen mantıklı bulmuyorum açıkçası bilemedim ya.
türkiyede kişi başına birikim çok az olduğu için bireysel birikim artırma amacı ile devletin teşviği, yastık altında biriken altınları bozup bankaya yatırmamızı teşvik etmek için de yine aynı şeklide altın hesaplarını teşvik ediyorlar amaç ekonomiye nakit girişi olsun kenarda beklemesin sıcak paralar. bence bes şöyle mantıklı, aynen devletin düşündüğü gibi biriktiremeyen varsa maaşından artıramıyorsa, bes e girip otomatik şekilde biriktirebilir. ben 2012 yılında bes e girdim aylık 200 tl ödüyorum şimdi sanki o para durduk yere biri çıkarıp vermiş gibi seviniyorum gördükçe çünkü direk maaşımdan kesiliyor geldiğini gittiğini görmüyorum bile. 200 tl de çok harcamalarımı kısıtlamıyor.Özlem denizmenin sadece bes tavsiyesine katılmıyorum. Bende çok saçma buluyorum devletin kasasını doldurmak için yapılan zorunlu bir sistem ben hemen çıktım zaten.
merhaba hanımlar markete uğradım gelirken
her zaman aldığım zeytin indirimdeydi evde var ama aldım yine de stokluk
bikaç ıvır zıvır ve ayran aldım 17 lira ödedim
sürekli gittiğim yer olduğundan ürünlerin fiyatını biliyorum bikaçına yine zam gelmiş kimisine 2 lira kimine 25 kuruş
2 hafta önce 9 liraya aldığım ton balığı 14 olmuş
bizim maaşlar bu hızla yükselmiyo hiç
aynen benim evde alanım da olduğundan stokta sıkıntı yaşamıyorumaslında kullandığımız herşeyin listesin yapıp indirimde gördükçe almak lazım mesela çay ve tuvalet kağıdı çok gidiyo bizde onları stoklamam lazım. bir de çamaşır deterjanı.
sebze meyve alışverişini nasıl yapıyorsun ona çok gidiyor bende.
günaydın çok teşekkür ederim canımgünaydın kızlar :)
chericherilady canım kesinlikle çok güzel yöntemlerin böyle başlıyor tasarruflar ben şeye sinir oluyorum böyle tasarruf yaparken birden hiç beklemediğimiz yerden bir ödeme çıkıyor ya emekler boşa gidiyormuşcasına bi yıkılıyorum sonra hop hemen ayağa kalkıyorum tasarruf bir ilkedir sonuçta
aynen canım ben de sinirlendikçe daha çok olmaya başlıyor hatta para filan düşürmeye başladık ben kızdıkça resmengünaydın çok teşekkür ederim canım
ona ben de çok sinirleniyordum hatta bundan 4-5 ay önce hiç beklemediğimiz ödemeler arızalar vs çıktı baya bi birikimimiz gitti bikaç yere bir anda
ben sinirlendikçe daha çok sorun çıktı hatta
dedim bunlar olacak sinirlenip söylenip daha da negatif şeyleri çekmeyeyim üstümüze en azından tasarruf yapıyorum daha çok tasarruf yapıp dikkat ederim dedim kendimi sakinleştirdim
hiii onlar bana yasak ben diyetteyimaynen canım ben de sinirlendikçe daha çok olmaya başlıyor hatta para filan düşürmeye başladık ben kızdıkça resmen
tasarruf yapmasak daha da sıkışırdık demek ki diyerek yola devam :) nutella seviyorsanız bimde indirimde canım onu söyleyeyim ben de.
ay ben çok fenayım 1 ayda 1 kavanoz yiyorum kahvaltıda yemeğin üstüne ve canım çekincehiii onlar bana yasak ben diyetteyim
bir ara nutellaya taktım 1 ayda 3-4 kilo aldım sırf nutelladan
bağımlılık yapıyor çok kötü
şimdi onları verdim daha yemem çok zararlı sen de alma ya da çok yeme yazık vücuduna
aa tamam emziriyorsan vücut yakar zaten enerji lazım sanaay ben çok fenayım 1 ayda 1 kavanoz yiyorum kahvaltıda yemeğin üstüne ve canım çekince
ben kilo almıyorum küçük bebeğim var ya aksine her geçen gün zayıflıyorumsağlıklı şeylere ek olarak bunları da yiyorum maalsf tatlım bırakıcam inşallah emzirmeyi bırakınca
haklısın aslında onu da çok seviyorum ondan da yiyorumaa tamam emziriyorsan vücut yakar zaten enerji lazım sana
belki yerine tahin pekmez koyarak bırakabilirsin o da iyi enerji verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?