- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
hadi git yemeğini ye, ben de bi duşa gireceğim, sıcakkkkçok acıktım oh may gad.
tamam 20 dakikaya buluşalım saatini ayarla kömköhadi git yemeğini ye, ben de bi duşa gireceğim, sıcakkkk
pikitamam 20 dakikaya buluşalım saatini ayarla kömkö
gerçekten çok tatlısın canımkızlar bütün yaz yapmadığım şeyi sonbahar gelince yaptım, duşta elektrikli şofbeni değil de güneş enerjisini kullandım... çok tatlıyım dimi.
yalnız su ayarı çok yordu beni, musluğu milim oynatıyorum kaynardan buz gibiye geçiyor. onu ayarlayana kadar da elektrikten tasarruf ederken su harcamış oldum. yalnız suyu ayarlamaktan usanıp duşu kısa kestim. bu da beni kara geçirmiş oldu.
ayy elektrik ve suyla başım dertte
anlaştık canım kavanozlara mayala mis gibi her bi kavanoz açılana kadar taptaze olsunyani hem sağlığa hem keseye yarar:) bu yoğurt bitsin söz kendim mayalicam.
tahmin ediyorum tatlım, Allah sağlık,sıhhat versin bebişinegerçekten çok tatlısın canım
su ayarı neden öyle ya ben asıl şofbende onu yaşıyordum enerjiyle süper yıkanırdık
anlaştık canım kavanozlara mayala mis gibi her bi kavanoz açılana kadar taptaze olsun
damla cikolata haklısın canım çok heyecanlıydım vanalar için ama kızım evde karşılayınca aklımı kaybediyorum sanırım düşündüğüm herşeyi unutuyorum
sağolasın canım :) biz bugün bi pikniğe gidelim diyoruz sadece içecek masrafımız olur sanırım bir de piknik yerine giriştahmin ediyorum tatlım, Allah sağlık,sıhhat versin bebişine
ohh ne güzel, ben yemek yapmadım eşim evde yemiyor akşamları bu ara kilo aldık biraz dikkat ediyoruz,benim çorbam var tavuklu şehriye çorba, salata ile yiyeceğimsağolasın canım :) biz bugün bi pikniğe gidelim diyoruz sadece içecek masrafımız olur sanırım bir de piknik yerine giriş
sizler akşama ne yemek yaptınız?
çok iyi canım zaten sıcaklarda yenmiyor pek. biz de hafta içi sakinken gidelim dedik kızım eğlensin diye. yoksa ben çorba ve salata ile gayet mutlu olurum hatta sadece tavuklu ya da tobalıklı salata da kafi olurohh ne güzel, ben yemek yapmadım eşim evde yemiyor akşamları bu ara kilo aldık biraz dikkat ediyoruz,benim çorbam var tavuklu şehriye çorba, salata ile yiyeceğim
ay çok üzgünüm ya 20 dakikayı baya aşmışım. bulaşık mak. yerleştirdimsaat 14:00 geldim benayiciklijelibom
hep tencereye mayalardım, kavanoz iyi fikir:)gerçekten çok tatlısın canım
su ayarı neden öyle ya ben asıl şofbende onu yaşıyordum enerjiyle süper yıkanırdık
anlaştık canım kavanozlara mayala mis gibi her bi kavanoz açılana kadar taptaze olsun
damla cikolata haklısın canım çok heyecanlıydım vanalar için ama kızım evde karşılayınca aklımı kaybediyorum sanırım düşündüğüm herşeyi unutuyorum
çok güzel oluyor canım ben öyle öğrendim öyle mayalıyorum 1 senedir :)hep tencereye mayalardım, kavanoz iyi fikir:)
iyi eğlenceler canım:)sağolasın canım :) biz bugün bi pikniğe gidelim diyoruz sadece içecek masrafımız olur sanırım bir de piknik yerine giriş
sizler akşama ne yemek yaptınız?
kolay gelsin canım çok severim pilav yanına cacıkla afiyet olsun inşallah :)iyi eğlenceler canım:)
ben barbunya yapacam
sağoll :)kolay gelsin canım çok severim pilav yanına cacıkla afiyet olsun inşallah :)
rica ederim canım ben de sık sık izliyorum, unuttuklarımı hatırlatıyor..damla cikolata canım özlem denizmenin videolarını çok izledim çok da faydalı oldu bana.. Kadın tasarrufu, nasıl birikim yapılacağını bütçe yapmayı vs çok öğrendim onun videolarından..
Teşekkür ederim tekrar hatırlattın
bence de bes saçmalık.özlem denizmen hep bes yapın diyor ben 1 yıldır bes yatırmama rağmen mantıklı bulmuyorum açıkçası bilemedim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?