BİRİKİMCİ HATUNLAR

gerçekten çok tatlısın canım
su ayarı neden öyle ya ben asıl şofbende onu yaşıyordum enerjiyle süper yıkanırdık

yani hem sağlığa hem keseye yarar:) bu yoğurt bitsin söz kendim mayalicam.
anlaştık canım kavanozlara mayala mis gibi her bi kavanoz açılana kadar taptaze olsun
damla cikolata haklısın canım çok heyecanlıydım vanalar için ama kızım evde karşılayınca aklımı kaybediyorum sanırım düşündüğüm herşeyi unutuyorum

tahmin ediyorum tatlım, Allah sağlık,sıhhat versin bebişine

sağolasın canım :) biz bugün bi pikniğe gidelim diyoruz sadece içecek masrafımız olur sanırım bir de piknik yerine giriş
sizler akşama ne yemek yaptınız?
ohh ne güzel, ben yemek yapmadım eşim evde yemiyor akşamları bu ara kilo aldık biraz dikkat ediyoruz,benim çorbam var tavuklu şehriye çorba, salata ile yiyeceğim

ohh ne güzel, ben yemek yapmadım eşim evde yemiyor akşamları bu ara kilo aldık biraz dikkat ediyoruz,benim çorbam var tavuklu şehriye çorba, salata ile yiyeceğim
çok iyi canım zaten sıcaklarda yenmiyor pek. biz de hafta içi sakinken gidelim dedik kızım eğlensin diye. yoksa ben çorba ve salata ile gayet mutlu olurum hatta sadece tavuklu ya da tobalıklı salata da kafi olur

hep tencereye mayalardım, kavanoz iyi fikir:)

rica ederim canım ben de sık sık izliyorum, unuttuklarımı hatırlatıyor..

özlem denizmen hep bes yapın diyor ben 1 yıldır bes yatırmama rağmen mantıklı bulmuyorum açıkçası bilemedim ya.
bence de bes saçmalık.
emeklilik parası için iyi değil mi peki ama? Mesela ben ev hanımıyım, emekli olsam burdan nasıl olur ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…