BİRİKİMCİ HATUNLAR

1 kavanozu 1 ayda yiyorsan yine iyi. benim 1 haftada bitiyor:))
heves etmiştim ama almicam vazgeçtim:)

ben de aynıyım, her şeyin fiyatını biliyorum , gidince artışları hemen farkediyorum..geçen a101 çalışanına fiyatlar artmış dedim, garip garip baktı benim haberim yok, arkadaşlar değiştirmiş etiketleri diyor...ben ondan iyi biliyorum gelen zammı

haklısın aslında onu da çok seviyorum ondan da yiyorum o zaman ben nutellayı azaltarak bırakayım yerine helva ve tahin pekmez koyayım ama şu 2 kavanozu yiyeyim önce olur mu

nutella mııı, pek tehlikeli, aman sakın,

bi reklam var ya aman sakın, yeme diye, kötü bir şey yiyeceğimde aklıma o reklam geliyor yeme, sakın, yasak diye uyarıyorum kendimi..

bilinçli tüketici

bi söz var çok hoşuma gidiyor: dilde 1 dakika, kalçada ömür boyu :)

tünaydın canım:)
iyiyiz sen nasılsın. hadi geçmiş olsun:) ihtiyaç dışuna çıkmamışsındır tabi ki, sormuyorum bile:)
yok canım çıkmadım, ihtiyaçları alıp döndüm..gezdim geldim..
insanlar deli gibi alıyorlar..yeter diye bağırasım geldi birara..hepsine saldırıp poşetşlerini parça pinçik edip almayın artık yazıktır paranıza demek istedim :)))))

bilinçli tüketici

bi söz var çok hoşuma gidiyor: dilde 1 dakika, kalçada ömür boyu :)
biliyorsun di mi o reklamı, çok da çıkıyor..memeleketimin köfteleri, lahmacunları,kızarmış tavukları diye, sonra da yeme,yasak, sakın :))))) taktım kafaya, nefret bir reklam...

ahaha kendi bitti şimdi toplum gönüllüsü oldu:))

biliyorsun di mi o reklamı, çok da çıkıyor..memeleketimin köfteleri, lahmacunları,kızarmış tavukları diye, sonra da yeme,yasak, sakın :))))) taktım kafaya, nefret bir reklam...
o çok gerizekalı bi reklam ya.. çok anlamsız. millet aç bunların yaptığına bak. ay yemeyiz köfte pikiii

ahaha kendi bitti şimdi toplum gönüllüsü oldu:))
yolacam hepsinin saçını başını, yanlarına gizliden sokulup ihtiyaç mı istek mi diye fısıldayasım geldi vallahi...bu ne yaa, milli servet çula çaputa gidiyor, günnahhh kardişim, yapmayınnn

yolacam hepsinin saçını başını, yanlarına gizliden sokulup ihtiyaç mı istek mi diye fısıldayasım geldi vallahi...bu ne yaa, milli servet çula çaputa gidiyor, günnahhh kardişim, yapmayınnn
ay manyak ahahaa:) seni bi halk kahramanı olarak canlandırdım gözümde. ALMAGIRL :))

şu cimri videoları var internette gezen, denk gelmişsinizdir, topiklerde bayağı mevzusu geçiyor..
dün bir tane adam izliyorum 1 hafta sifon çekmiyormuş su gitmesin diye
bir tanesi de ev kiralayacak polis raporlarından cinayet işlenmiş ya da hırsız girmiş güvenli olmayan evleri bulup emlakçıya bunu söyleyip indirim koparmaya çalışıyordu..adamların kafa farklı işliyor

inanmıyorum iğrençç.
öbürü de neymiş öyle, ilginç bi kafa gerçekten.
neler neler var ben de çok izledim. en ilginç bulduğum ise ölünce cenaze masrafı çok olmasın diye kocasıyla aynı mezara gömülmeyi talep eden kadındı.. öldükten sonrasını düşünecek kadar kafayı yemiş..

ahaaa...kefene cep düşünmemiş mi?

var ya bi kefen reklamı, """"son moda kefenler geldiii, mahşerde tüm gözler üstünüzde olsun""" diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…