- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
1 kavanozu 1 ayda yiyorsan yine iyi. benim 1 haftada bitiyor:))ay ben çok fenayım 1 ayda 1 kavanoz yiyorum kahvaltıda yemeğin üstüne ve canım çekince
ben kilo almıyorum küçük bebeğim var ya aksine her geçen gün zayıflıyorumsağlıklı şeylere ek olarak bunları da yiyorum maalsf tatlım bırakıcam inşallah emzirmeyi bırakınca
ben de aynıyım, her şeyin fiyatını biliyorum , gidince artışları hemen farkediyorum..geçen a101 çalışanına fiyatlar artmış dedim, garip garip baktı benim haberim yok, arkadaşlar değiştirmiş etiketleri diyor...ben ondan iyi biliyorum gelen zammımerhaba hanımlar markete uğradım gelirken
her zaman aldığım zeytin indirimdeydi evde var ama aldım yine de stokluk
bikaç ıvır zıvır ve ayran aldım 17 lira ödedim
sürekli gittiğim yer olduğundan ürünlerin fiyatını biliyorum bikaçına yine zam gelmiş kimisine 2 lira kimine 25 kuruş
2 hafta önce 9 liraya aldığım ton balığı 14 olmuş
bizim maaşlar bu hızla yükselmiyo hiç
haklısın aslında onu da çok seviyorum ondan da yiyorumo zaman ben nutellayı azaltarak bırakayım yerine helva ve tahin pekmez koyayım ama şu 2 kavanozu yiyeyim önce olur mu
tünaydın canım:)tünaydın birikimci hatunlar,
çarşı pazar gezip azıcık para harcayıp geldim.
herkesler iyi mi?
bilinçli tüketiciben de aynıyım, her şeyin fiyatını biliyorum , gidince artışları hemen farkediyorum..geçen a101 çalışanına fiyatlar artmış dedim, garip garip baktı benim haberim yok, arkadaşlar değiştirmiş etiketleri diyor...ben ondan iyi biliyorum gelen zammı
nutella mııı, pek tehlikeli, aman sakın,
bi reklam var ya aman sakın, yeme diye, kötü bir şey yiyeceğimde aklıma o reklam geliyor yeme, sakın, yasak diye uyarıyorum kendimi..
yok canım çıkmadım, ihtiyaçları alıp döndüm..gezdim geldim..tünaydın canım:)
iyiyiz sen nasılsın. hadi geçmiş olsun:) ihtiyaç dışuna çıkmamışsındır tabi ki, sormuyorum bile:)
biliyorsun di mi o reklamı, çok da çıkıyor..memeleketimin köfteleri, lahmacunları,kızarmış tavukları diye, sonra da yeme,yasak, sakın :))))) taktım kafaya, nefret bir reklam...bilinçli tüketici
bi söz var çok hoşuma gidiyor: dilde 1 dakika, kalçada ömür boyu :)
ahaha kendi bitti şimdi toplum gönüllüsü oldu:))yok canım çıkmadım, ihtiyaçları alıp döndüm..gezdim geldim..
insanlar deli gibi alıyorlar..yeter diye bağırasım geldi birara..hepsine saldırıp poşetşlerini parça pinçik edip almayın artık yazıktır paranıza demek istedim :)))))
o çok gerizekalı bi reklam ya.. çok anlamsız. millet aç bunların yaptığına bak. ay yemeyiz köfte pikiiibiliyorsun di mi o reklamı, çok da çıkıyor..memeleketimin köfteleri, lahmacunları,kızarmış tavukları diye, sonra da yeme,yasak, sakın :))))) taktım kafaya, nefret bir reklam...
yolacam hepsinin saçını başını, yanlarına gizliden sokulup ihtiyaç mı istek mi diye fısıldayasım geldi vallahi...bu ne yaa, milli servet çula çaputa gidiyor, günnahhh kardişim, yapmayınnnahaha kendi bitti şimdi toplum gönüllüsü oldu:))
ben de nefret ediyorum, ama bayağı içime işlemiş, elime ne alsam bir şey fısıldıyor kulağıma yeme, yassah, sakın diye :)))))o çok gerizekalı bi reklam ya.. çok anlamsız. millet aç bunların yaptığına bak. ay yemeyiz köfte pikiii
ay manyak ahahaa:) seni bi halk kahramanı olarak canlandırdım gözümde. ALMAGIRL :))yolacam hepsinin saçını başını, yanlarına gizliden sokulup ihtiyaç mı istek mi diye fısıldayasım geldi vallahi...bu ne yaa, milli servet çula çaputa gidiyor, günnahhh kardişim, yapmayınnn
yassah :))) iyi bari bi işe yaramış reklam en azından:)ben de nefret ediyorum, ama bayağı içime işlemiş, elime ne alsam bir şey fısıldıyor kulağıma yeme, yassah, sakın diye :)))))
ahahhhhaaaaa..almagirl üm artık ben....ay manyak ahahaa:) seni bi halk kahramanı olarak canlandırdım gözümde. ALMAGIRL :))
inanmıyorum iğrençç.şu cimri videoları var internette gezen, denk gelmişsinizdir, topiklerde bayağı mevzusu geçiyor..
dün bir tane adam izliyorum 1 hafta sifon çekmiyormuş su gitmesin diye
bir tanesi de ev kiralayacak polis raporlarından cinayet işlenmiş ya da hırsız girmiş güvenli olmayan evleri bulup emlakçıya bunu söyleyip indirim koparmaya çalışıyordu..adamların kafa farklı işliyor
ahahhhhaaaaa..almagirl üm artık ben....
şuursuz alışveriş yapanların düşmanıııı, bilinçli tüketici dostu ALMAGIRLLLLL
ahaaa...kefene cep düşünmemiş mi?inanmıyorum iğrençç.
öbürü de neymiş öyle, ilginç bi kafa gerçekten.
neler neler var ben de çok izledim. en ilginç bulduğum ise ölünce cenaze masrafı çok olmasın diye kocasıyla aynı mezara gömülmeyi talep eden kadındı.. öldükten sonrasını düşünecek kadar kafayı yemiş..
alış veriş esnasında arkanızdan usulca sokulup alma diye haykırabilirim, tetikte olunnn :))))başka şubemiz yohtur
aaahaaa çok iyi ya süppeerr:)))ahaaa...kefene cep düşünmemiş mi?
var ya bi kefen reklamı, """"son moda kefenler geldiii, mahşerde tüm gözler üstünüzde olsun""" diye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?