- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
kız valla alışverişte hep aklıma gelecen artık:)) su içerken aslan geliyomu diye her an tetikte olan ceylan misali:))alış veriş esnasında arkanızdan usulca sokulup alma diye haykırabilirim, tetikte olunnn :))))
evett alacam ben, üstünü de altınlarlan bezetecemmm, gözler üzerimde olsun accukkkhhh :)))aaahaaa çok iyi ya süppeerr:)))
korkun benden, ürkek bi ceylan gibi alış veriş yapın bundan sonra :))))))kız valla alışverişte hep aklıma gelecen artık:)) su içerken aslan geliyomu diye her an tetikte olan ceylan misali:))
tabi ya her daim şık olmak lazım.evett alacam ben, üstünü de altınlarlan bezetecemmm, gözler üzerimde olsun accukkkhhh :)))
eşime diyorum """vasiyetimdir ölür kalırsam altınlarımla gömün beni """
o da tutankamon musun sen, altınla falan gömemem, soyguncular üşüşür mezarına diyor :)
hahahahaha,tabi ya her daim şık olmak lazım.
tutankamon:)) valla "tutan" come on' sun orası kesin :)) ayy iyice şeyini çıkardık:))
de haydi gittim ben çile bülbülüm çile napçen:)hahahahaha,
iki deliü bi araya gelip topiği seyran eyledik..git gayri, accık iş yap...ben de gideyim balkon sileyim..ev kadınlarının çilesi, sil,süpür,pişir, taşır :))))
yapcek bişiy yohturde haydi gittim ben çile bülbülüm çile napçen:)
taam komtanım:))yapcek bişiy yohtur:))) az deterjan harca,suyu idareli kullan, teftişe gelecem bak
tünaydıın nerelere gittin neler aldın bakalım çarşıda pazarda durumlar nasıl?tünaydın birikimci hatunlar,
çarşı pazar gezip azıcık para harcayıp geldim.
herkesler iyi mi?
ben de öyleyim çalışana söylüyorum bu indrimde neden etiketi değiştirmediniz diye aaa haberim yok ki diyoben de aynıyım, her şeyin fiyatını biliyorum , gidince artışları hemen farkediyorum..geçen a101 çalışanına fiyatlar artmış dedim, garip garip baktı benim haberim yok, arkadaşlar değiştirmiş etiketleri diyor...ben ondan iyi biliyorum gelen zammı
ben izliyorum ama onlarınki hastalık tasarruf filan değil saplantışu cimri videoları var internette gezen, denk gelmişsinizdir, topiklerde bayağı mevzusu geçiyor..
dün bir tane adam izliyorum 1 hafta sifon çekmiyormuş su gitmesin diye
bir tanesi de ev kiralayacak polis raporlarından cinayet işlenmiş ya da hırsız girmiş güvenli olmayan evleri bulup emlakçıya bunu söyleyip indirim koparmaya çalışıyordu..adamların kafa farklı işliyor
uygun mu oluyor ben tablet fiyatlarını pek bilmiyorumbizim buradaki a101de finish bulaşık mak. tableti 101li 21 liraya düşmüştü
evde vardı tabiki stokluk aldım arkadaşla yarı yarıya paylaştık tanesi 20 kuruşa geldi
evet baya uyguna geliyor benim aldığım en uygun tabletti tanesi 20 kuruştanuygun mu oluyor ben tablet fiyatlarını pek bilmiyorum
zeytinyağında ne alıyorsun peki, ben kilosu 20 tl den uygunsa almaya çalışıyorum örnein 5 lt si 75 - 80 e düşüyor bazen. ve komili, yudum gibi iyi markalar alıyorum başka almıyorum. gittigidiyorda avilo marka gördüm soğuk sıkım onu mu alsam diye düşünüyorum 5 lt si bazen baya düşüyor fiyat larak.evet baya uyguna geliyor benim aldığım en uygun tabletti tanesi 20 kuruştan
işte çeşit çeşit oluyor 40lısı 35liraya da var 50lisi 45 liraya da var
çokmuş kız oturduğum yerden ben de yesem bitiririm de başka abur cuburlar yiyorum o aralrda1 kavanozu 1 ayda yiyorsan yine iyi. benim 1 haftada bitiyor:))
heves etmiştim ama almicam vazgeçtim:)
iyiyz tatlım seni merak ediyordum hoşgeldin.tünaydın birikimci hatunlar,
herkesler iyi mi?
yok canım çıkmadım, ihtiyaçları alıp döndüm..gezdim geldim..
insanlar deli gibi alıyorlar..yeter diye bağırasım geldi birara..hepsine saldırıp poşetşlerini parça pinçik edip almayın artık yazıktır paranıza demek istedim :)))))
eşinin yorumu da çok iyievett alacam ben, üstünü de altınlarlan bezetecemmm, gözler üzerimde olsun accukkkhhh :)))
o da tutankamon musun sen, altınla falan gömemem, soyguncular üşüşür mezarına diyor :)
çokmuş kız oturduğum yerden ben de yesem bitiririm de başka abur cuburlar yiyorum o aralrda1 kavanozu 1 ayda yiyorsan yine iyi. benim 1 haftada bitiyor:))
heves etmiştim ama almicam vazgeçtim:)
iyiyz tatlım seni merak ediyordum hoşgeldin.tünaydın birikimci hatunlar,
herkesler iyi mi?
yok canım çıkmadım, ihtiyaçları alıp döndüm..gezdim geldim..
insanlar deli gibi alıyorlar..yeter diye bağırasım geldi birara..hepsine saldırıp poşetşlerini parça pinçik edip almayın artık yazıktır paranıza demek istedim :)))))
eşinin yorumu da çok iyievett alacam ben, üstünü de altınlarlan bezetecemmm, gözler üzerimde olsun accukkkhhh :)))
ben kristal alıyorum en çok onu sevdik değiştirmiyorum biz çok zeytinyağı tüketiyoruz onun da 5 litresi 90la 120 lira arasında değişiyorzeytinyağında ne alıyorsun peki, ben kilosu 20 tl den uygunsa almaya çalışıyorum örnein 5 lt si 75 - 80 e düşüyor bazen. ve komili, yudum gibi iyi markalar alıyorum başka almıyorum. gittigidiyorda avilo marka gördüm soğuk sıkım onu mu alsam diye düşünüyorum 5 lt si bazen baya düşüyor fiyat larak.
tünaydıın nerelere gittin neler aldın bakalım çarşıda pazarda durumlar nasıl?
ben de öyleyim çalışana söylüyorum bu indrimde neden etiketi değiştirmediniz diye aaa haberim yok ki diyo
ben izliyorum ama onlarınki hastalık tasarruf filan değil saplantı
pek öğrenilecek bişey olmuyor abarttıkları için sadece şov
geldim canım,çokmuş kız oturduğum yerden ben de yesem bitiririm de başka abur cuburlar yiyorum o aralrda
iyiyz tatlım seni merak ediyordum hoşgeldin.
iyi güldüm yazışmalarınıza ya
eşinin yorumu da çok iyi
ben bulaşık det. sıvı alıyorumbizim buradaki a101de finish bulaşık mak. tableti 101li 21 liraya düşmüştü
evde vardı tabiki stokluk aldım arkadaşla yarı yarıya paylaştık tanesi 20 kuruşa geldi
öyle canım kolay gelsin valla hepimize kadın olmak zorgeldim canım,
iş hiç bitmiyor, dışardan geldim şimdi sıra ev işlerinde...
sen nasılsın..dün akşam baktın mı musluk vanalarına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?