- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
sıvı en güzeli bence. ısrarla yazıp sıvı aldırcam size:))benim makinem finishi eritmiyor fairy ile adam akıllı yıkıyor sadece.
b12 takviyesi al canım, hafıza zayıfsa b12 eksik olabilir, bi ara fırsat bulursan kanda baktırıveröyle canım kolay gelsin valla hepimize kadın olmak zor
ben dün piknik filan dedim ya kuzum ondan şey edemedim bugün de sabah duşta geldi aklıma ama çıkana kadar unuttum hafızam çok kötü ama gidince bakıp kısacağım kesinlikle
oh süper ihtiyaç dışı bişey almak yok !tünaydın canım..çarşıyı gezdim.
çift kişilk lastikli çarşaf aldım ihtiyacım vardı, 15 tl, 2 adet yastık kılıfı 5 tl
yoğurt,yumurta,vb 19 tl
toplamda 39 tl harcayıp geldim..ihtiyaç dışı bir şey almadım...
aynen cimrilikten çıkmış onlar,katılıyorum canım..ama izlemesi komik oluyor
ben de sıvı denemek istiyorum ama indirim oluyor yine tablet alıyorumben bulaşık det. sıvı alıyorum
finish var , bide pril. ikisi de güzel. erimeme derdi yok hem de baya gidiyoroh süper ihtiyaç dışı bişey almak yok !
ben de sıvı denemek istiyorum ama indirim oluyor yine tablet alıyorum
sıvıda hangi markayı kullanıyorsunuz peki
yok ihiyaç dışı almıyorum valla, hatta ihtiyaçları bile erteliyorum.bayram çok masraflı geçti, bu ay bari toparlayayım dedimoh süper ihtiyaç dışı bişey almak yok !
ben de sıvı denemek istiyorum ama indirim oluyor yine tablet alıyorum
sıvıda hangi markayı kullanıyorsunuz peki
ne var yemekte bugün?açlıktan meyveye sardım. yemeği ocağa geç koydum
benim bu ay toparlacak öncelikli şeyim elektrik faturası..yok ihiyaç dışı almıyorum valla, hatta ihtiyaçları bile erteliyorum.bayram çok masraflı geçti, bu ay bari toparlayayım dedim
barbunya. geçen yapacaktım bugüne kaldıne var yemekte bugün?
evet 220 idi di mi? çok fazla geldi, ama bu ay toparlarsın 100 e düşer o klima vantilatör açmazsanbenim bu ay toparlacak öncelikli şeyim elektrik faturası..
çok severim.eline sağlık cnmbarbunya. geçen yapacaktım bugüne kaldı
yok klima hiç açmıyorum artık. vantilatör de arada.evet 220 idi di mi? çok fazla geldi, ama bu ay toparlarsın 100 e düşer o klima vantilatör açmazsan
geçen sene aralıkta 56 tl imiş benim faturam, o kadar düşük nasıl olmuş hala anlamadımyok klima hiç açmıyorum artık. vantilatör de arada.
aralık diyorsun ama, normal değil mi? neyle ısınıyorsunuz siz doğalgaz mıgeçen sene aralıkta 56 tl imiş benim faturam, o kadar düşük nasıl olmuş hala anlamadım
doğalgaz ama çoğunlukla açmıyoruz bile çok soğuk olmuyor ev, yalıtımı iyi çok şükür...aralık diyorsun ama, normal değil mi? neyle ısınıyorsunuz siz doğalgaz mı
sıvı en güzeli bence. ısrarla yazıp sıvı aldırcam size:))
Demir eksikliği var bende kuzm ondan oluyor sanırım yab12 takviyesi al canım, hafıza zayıfsa b12 eksik olabilir, bi ara fırsat bulursan kanda baktırıver
yoğunluktan da aklından gidiyor insanın bazen, haklısın canım
ee yine aralıkta ne yapıyorsam onu yapıyorum klima açmazsam aynı, o halde 56 ya düşmesi gerekmez mi..56 görmeyeli o kadar çok oluyor kiaralık diyorsun ama, normal değil mi? neyle ısınıyorsunuz siz doğalgaz mı
anladım canım, demir unutkanlık yapıyor muymuş ki? demir iğneleri var galiba di mi? dolar inşallah demir depoların canm...sıvı da aldım kuzum hem de 2 tane biri finish biri pril yıkamadılar zalımlar
Demir eksikliği var bende kuzm ondan oluyor sanırım yao da yükselmiyor yıllardır anemi var bende. Yoğunluk desen biberi tuzu
Tabiki de zam gelmiştiree yine aralıkta ne yapıyorsam onu yapıyorum klima açmazsam aynı, o halde 56 ya düşmesi gerekmez mi..56 görmeyeli o kadar çok oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?