BİRİKİMCİ HATUNLAR

anladım canım, demir unutkanlık yapıyor muymuş ki? demir iğneleri var galiba di mi? dolar inşallah demir depoların canm...
Yapıyor kuzum unutkanlık kellik kafayla ilgili her türlü olumsuzluk yapıyor allahtan saçta henüz sıkıntım yok daha kötüleşirse öyle yaptırırım canım iğneyi de hiç sevmem

ee yine aralıkta ne yapıyorsam onu yapıyorum klima açmazsam aynı, o halde 56 ya düşmesi gerekmez mi..56 görmeyeli o kadar çok oluyor ki
bak bakim kw başına kaç paraymış o zaman, şimdi kaç para? yani yoksa doğru diyorsun, aradaki fark klima sadece. ama elektrik özelleşti özelleşeli 100ün altında fatura yok gerçekten

Yapıyor kuzum unutkanlık kellik kafayla ilgili her türlü olumsuzluk yapıyor allahtan saçta henüz sıkıntım yok daha kötüleşirse öyle yaptırırım canım iğneyi de hiç sevmem
aman Allah korusun, kötüleşmesin de sen de iğne yaptırma :)
Dur kuzum daha aralık gelmedi hatta bu ay fatura da gelmedi bakalım nasıl gelecek

bak bakim kw başına kaç paraymış o zaman, şimdi kaç para? yani yoksa doğru diyorsun, aradaki fark klima sadece. ama elektrik özelleşti özelleşeli 100ün altında fatura yok gerçekten

evet bi bekleyelim bakalım önümüzdeki ay neler olacak

günaydın birikimci hatunlar, dün çok güzel biryazı okudum özetini sizinle paylaşmak isterim:

yazıda diyor ki, birikim artıkça harcama motivasyonu bununla orantılı olarak düşüyor..
düşünsenize 1 yıllık maaşınızı ay ay değilde, yılbaşında toplu olarak verseler, o toplu para elinizde olunca çok daha fazla tasarruf eder, para eksilmesin diye gereksiz harcamalardan kaçınırsınız.bu sebeple sistem para harcamayı daha fazla teşvik etme ve birikimi engelleme maksatlı işler ve maaş, aylık olarak verilir. ayda artırdığınız 100-200 vs paranın birikmeyeceğini, ya da dişe gelir bir birikim olmayacağını düşündüğü için zihnimiz harcamaya yönelir..
o yüzden birikim yapmak isteyenler başlangıçta çok sabırlı olmalılıar, 5-6 ay sonra birikim alışkanlığı , birikim arttıkça iyice oturacak ve harcama motivasyonunuz düşecektir...

bana çok mantıklı geldi, hemen topiğimize kondurayım didim :)))))

süpermiş, irmiğin fiyatı ayrıca şahane :)))) 0.85 kuruş fiyat basmaya uğraşmayıp bedava verselermiş :))))
aynen canımn a101 indirim yapmış evde de yoktu şekerpare revani filan yapıyorum arada lazım oluyor attım köşeye :)
çok doğru o para elimize toplu geçse sene boyunca başka hiç para almayacağımız için gereksiz hiçbişey almazdık ama şimdi biliyoruz her ay maaş yatacak öbür ay toparlarız diyerek harcanıyor

aynen öyle canım, bi düşündüm de, keşke yılbaşında toplu alsaymışık, şimdiye köşeyi dönmüş olurduk :))))

irmiği ben de çok seviyorum, sütlü irmik tatlısı çok sık yaparım, gidince alayım bir paket,listeme ekledim

süpermiş, irmiğin fiyatı ayrıca şahane :)))) 0.85 kuruş fiyat basmaya uğraşmayıp bedava verselermiş :))))

günaydın en birikimci hatun , nasılsın bakiiimmm
günaydın günaydınn:) ben mi en birikimci estağfurullah o senin birikimciliğin:))
iyiyim sen nasılsın canımcımm

günaydın günaydınn:) ben mi en birikimci estağfurullah o senin birikimciliğin:))
iyiyim sen nasılsın canımcımm
gazlıyorum seni, gaza gel daha fazla tasarruf et, birikimin artsın diye :))))
iyiyim cnm ya, noolsun , kalktık ev işleri, yine hesaplamalar falan..nereden tasarruf etsem peşindeyim bugün de...

gazlıyorum seni, gaza gel daha fazla tasarruf et, birikimin artsın diye :))))
iyiyim cnm ya, noolsun , kalktık ev işleri, yine hesaplamalar falan..nereden tasarruf etsem peşindeyim bugün de...
oyy düşüncene sağlık arkidişim:))
kolay gelsin balım. evden çıkmayacaksan o bile tasarruf. evde otur oturduğun yerde klima da yok. al yelpazeni film izle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…