- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
gelse gelse ne kadar gelir..yani o halde 65 falan olsun..100 ün altı fatura görmeyeli sanki bi asır oldu..bana mı öyle geliyor kiTabiki de zam gelmiştir
Yapıyor kuzum unutkanlık kellik kafayla ilgili her türlü olumsuzluk yapıyor allahtan saçta henüz sıkıntım yokanladım canım, demir unutkanlık yapıyor muymuş ki? demir iğneleri var galiba di mi? dolar inşallah demir depoların canm...
Dur kuzum daha aralık gelmedi hatta bu ay fatura da gelmedi bakalım nasıl gelecekgelse gelse ne kadar gelir..yani o halde 65 falan olsun..100 ün altı fatura görmeyeli sanki bi asır oldu..bana mı öyle geliyor ki
bak bakim kw başına kaç paraymış o zaman, şimdi kaç para? yani yoksa doğru diyorsun, aradaki fark klima sadece. ama elektrik özelleşti özelleşeli 100ün altında fatura yok gerçektenee yine aralıkta ne yapıyorsam onu yapıyorum klima açmazsam aynı, o halde 56 ya düşmesi gerekmez mi..56 görmeyeli o kadar çok oluyor ki
aman Allah korusun, kötüleşmesin de sen de iğne yaptırma :)Yapıyor kuzum unutkanlık kellik kafayla ilgili her türlü olumsuzluk yapıyor allahtan saçta henüz sıkıntım yokdaha kötüleşirse öyle yaptırırım canım iğneyi de hiç sevmem
Dur kuzum daha aralık gelmedi hatta bu ay fatura da gelmedi bakalım nasıl gelecek
bak bakim kw başına kaç paraymış o zaman, şimdi kaç para? yani yoksa doğru diyorsun, aradaki fark klima sadece. ama elektrik özelleşti özelleşeli 100ün altında fatura yok gerçekten
kaydıra kaydıra basmışlar hep ne nedir belli değil canım..boşverdim..damla cikolata bide o zamanlar dağıtım bedeli diye bi kalem yoktu sanırım. ona da bakar mısın canım?
süpermiş, irmiğin fiyatı ayrıca şahane :)))) 0.85 kuruş fiyat basmaya uğraşmayıp bedava verselermiş :))))İyi akşamlar hanımlar eve gelirken a101e uğradım
15li yumurta (5.95tl) ve irmik (0.85) tl aldım
günaydın en birikimci hatun , nasılsın bakiiimmmgünaydınlaar
günaydın canım, hadi bakalım yeni tasarrufun hayırlı olsun :)))) inşallah işe yarar, ben de kıl gibi su ile işimi görmeye çalışıyorum günlerdir :))))Günaydın tatlışlar :) ben bugün unutmadan vanaları kıstım su faturasına meydan okuyorum
aynen canımn a101 indirim yapmış evde de yoktu şekerpare revani filan yapıyorum arada lazım oluyor attım köşeye :)süpermiş, irmiğin fiyatı ayrıca şahane :)))) 0.85 kuruş fiyat basmaya uğraşmayıp bedava verselermiş :))))
çok doğru o para elimize toplu geçse sene boyunca başka hiç para almayacağımız için gereksiz hiçbişey almazdık ama şimdi biliyoruz her ay maaş yatacak öbür ay toparlarız diyerek harcanıyorgünaydın birikimci hatunlar, dün çok güzel biryazı okudum özetini sizinle paylaşmak isterim:
yazıda diyor ki, birikim artıkça harcama motivasyonu bununla orantılı olarak düşüyor..
düşünsenize 1 yıllık maaşınızı ay ay değilde, yılbaşında toplu olarak verseler, o toplu para elinizde olunca çok daha fazla tasarruf eder, para eksilmesin diye gereksiz harcamalardan kaçınırsınız.bu sebeple sistem para harcamayı daha fazla teşvik etme ve birikimi engelleme maksatlı işler ve maaş, aylık olarak verilir. ayda artırdığınız 100-200 vs paranın birikmeyeceğini, ya da dişe gelir bir birikim olmayacağını düşündüğü için zihnimiz harcamaya yönelir..
o yüzden birikim yapmak isteyenler başlangıçta çok sabırlı olmalılıar, 5-6 ay sonra birikim alışkanlığı , birikim arttıkça iyice oturacak ve harcama motivasyonunuz düşecektir...
aynen öyle canım, bi düşündüm de, keşke yılbaşında toplu alsaymışık, şimdiye köşeyi dönmüş olurduk :))))aynen canımn a101 indirim yapmış evde de yoktu şekerpare revani filan yapıyorum arada lazım oluyor attım köşeye :)
çok doğru o para elimize toplu geçse sene boyunca başka hiç para almayacağımız için gereksiz hiçbişey almazdık ama şimdi biliyoruz her ay maaş yatacak öbür ay toparlarız diyerek harcanıyor
günaydın günaydınn:) ben mi en birikimci estağfurullah o senin birikimciliğin:))süpermiş, irmiğin fiyatı ayrıca şahane :)))) 0.85 kuruş fiyat basmaya uğraşmayıp bedava verselermiş :))))
günaydın en birikimci hatun , nasılsın bakiiimmm
gazlıyorum seni, gaza gel daha fazla tasarruf et, birikimin artsın diye :))))günaydın günaydınn:) ben mi en birikimci estağfurullah o senin birikimciliğin:))
iyiyim sen nasılsın canımcımm
oyy düşüncene sağlık arkidişim:))gazlıyorum seni, gaza gel daha fazla tasarruf et, birikimin artsın diye :))))
iyiyim cnm ya, noolsun , kalktık ev işleri, yine hesaplamalar falan..nereden tasarruf etsem peşindeyim bugün de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?