BİRİKİMCİ HATUNLAR

oyy düşüncene sağlık arkidişim:))
kolay gelsin balım. evden çıkmayacaksan o bile tasarruf. evde otur oturduğun yerde klima da yok. al yelpazeni film izle:)
:)))) saol canımcım, bugün çıkmayı düşünmüyorum.
klima ay başından beri yok zaten..
var mı şu bakışmalı hint filmlerinden bir önerin :)))

günaydın canım, hadi bakalım yeni tasarrufun hayırlı olsun :)))) inşallah işe yarar, ben de kıl gibi su ile işimi görmeye çalışıyorum günlerdir :))))
ben o kadar kısmadığım halde ne kadar şar şar akıyormuş su diye hayret ettim bu arada annem ve eşim de yardım ettiler bulup ayarlamama duşu kısmadığım için sorun olmadı

dün gece rüyamda birsürü param vardı, sayıp sayıp ayırıyordum, buna altın, buna dolar,buna euro alayım diye hesap yapıp duruyordum..yakında kafayı sıyırmaktan korkuyorum :)
Ahahah dikkat et canm kendine akıl sağlığını korumak şart

evet ben de aynı şeyi düşündüm..duşu ben de kısmadım,zaten duşun vanasını da bulamadım :)))
sabah eşimi gönderdim hemen defterimin başına geçip hesap yapmaya başladım

:)))) saol canımcım, bugün çıkmayı düşünmüyorum.
klima ay başından beri yok zaten..
var mı şu bakışmalı hint filmlerinden bir önerin :)))
oo tabi.:) sabrınun sınırlarını zorlamak için birebir o filmler. saat 16.45 teydi sanırım, kanal 7de "kördüğüm" var.
yok netten izlicem diyorsan da bi bak bakalım:)

günaydın kızlar tv de ürün reklamlarından birinde sensörlü musluk başlığı gördüm. elnizi uzatınca akıyo çekince duruyor avm lerdeki wc lavaboları gibi . ne düşünüyorsunuz alsam mı işe yarar bişeyse. mutfakta çok su gidiyo bizde.

evet ben de aynı şeyi düşündüm..duşu ben de kısmadım,zaten duşun vanasını da bulamadım :)))
sabah eşimi gönderdim hemen defterimin başına geçip hesap yapmaya başladım
Ben de dün faturaları inceledim dağıtım bedeli bizim elektrikte hep var zaten hep sabancılardaydı. İşte fatura 80 ise en az 30 u dağıtım bedeli. Gittikçe artıyor ya da düşüyor. Bu arada ben hep uzun ekonomik programda çamaşır yıkıyordum işte 1 saatti süresi. Ama bu elektrikten tasarruf yaparken sudan yapmıyor mu acaba diye bu ay çok kirli olmayanları 15 dk lık programda yıkadım bakalım su faturasını azaltabilecek miyim. Ben de böyle hesaplar yapıyorum nerden kısabiliriz diye bakıyorum ama kısabileceğim çok bir kalem bulamadım. Sen neler yaptın hesaplarda?

günaydın hanımlar bugün benim için çok yoğun bir gün
arada bakmaya çalışacağım
akşamüstü pazara gideceğim ay harcamasız bir gün bile geçmiyor
günaydın canım kolay gelsin. harcama olur da önemli olan az harcayabilmek. benim de domates almam gerekiyor. bugün ekmeği kendim yapacam evde.

ay bu msjı da yeni gördüm.
demek o yüzden zenginler fakirlerden daha cimri:)

aaa senin msjını atlamışım canım günaydın:) hadi hayırlı uğurlu olsun tebrik koyuyorum sana:))
bakalım benim fatura kaç para gelecek bu ay. hadi yarışak:)
:)) günaydın canısı teşekkür ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ve varım diyorum yarışalım kız ama benim bu faturam 3 haftalık gelecek çünkü 1 haftasında tatildeydim

Musluğun eskidiyse değiştirebilirsin canım ama ben 2 sene önce 300 tl verdiğim musluğu bunun için değiştirmem mesela şuan

hee yok o zaman sayılmaz:) bidahaki aya o halde:)

oo tabi.:) sabrınun sınırlarını zorlamak için birebir o filmler. saat 16.45 teydi sanırım, kanal 7de "kördüğüm" var.
yok netten izlicem diyorsan da bi bak bakalım:)
:)))))) aman uzak durayım ben, zaten akıl sağlığım pek yerinde değil, iyice cozutmayayım :))))

çok çabuk bozuluyorlar diye biliyorum, evde sürekli kullanımda sıkıntı olabilir.düşünsene bulaşık yıkayacaksın habire akıp kapanıyor,sinir eder o beni...

ben koyu renklileri hep 15 dk yıkıyorum zaten, tek giyimde yıkandığı için kirli olmuyor, üstüne sinen koku varsa diye bir döndürmek maksat..bizde çocuk da olmadığı için lekelenme kirlenme olmuyor cnm

beyazları uzun ve oldukça sıcak programda yıkıyordum, onu da burada okudum artık şöyle yapıyorum, kısa program sıcak ayar yapıyorum, makina kaynar suyu alıp yıkamaya başlayınca kapatıyorum, 1 saat o kaynar su içinde çamaşırlar bekliyor, sonra kısa programda çalıştırıyorum.hem sakız gibi bembeyaz oluyorlar hem de 1 saat dönüp dıurmuyor çamaşırlar

damla cikolata 'un buraya yazdığı bi msjda musluklarınızı sensörlü kullanın yazıyordu. eğer musluğun eskiuse değiştirebilirsin bence. kaç paraymış?

ay bu msjı da yeni gördüm.
demek o yüzden zenginler fakirlerden daha cimri:)
aynen,aynen , tek sebebi o :)))) kıyamıyor adam para çok olunca harcamaya

hep öyle olmaz mı zaten para parça parça gelince bereketi yok deriz, ama farkında olmadan harcamış oluruz.

ne zaman bitiyor krediniz? şükür ki 2 maaşınız var da biri krediye gidiyor canım, öyle düşün. biz tek maaş olunca kredi çekemiyoruz mesela.

aa beyazlar için ne güzel bir çözüm.. bizim makina eski model, kısa programı yok ve beyazlar 3 saat sürüyor:/

aa beyazlar için ne güzel bir çözüm.. bizim makina eski model, kısa programı yok ve beyazlar 3 saat sürüyor:/
o halde 3 saatlik programa al, sıcak suda durdur, beklesin bi süre, sonra soğuk kısa programa ayarla bence..
3 saatte çamaşır de yıpranır cnm be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…