- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
zenginlerin ne işi var bu topiklerde varsa ve okuyorsa kışt diyorum kendilerinesöyleyin ne p... yesin bu kızzz...
ne,ne neee????
paran mı var derdin var azizimmmm :))))) dertler derya oldu yine...
ay bi zengin okuyorsa şu yazdıklarımı ne gülüyordur, pis fakir diye :))))
kış kış :)))zenginlerin ne işi var bu topiklerde varsa ve okuyorsa kışt diyorum kendilerine
hahaha, maalesef o benden her zaman daha zengindi..ya kocayı tavlamak için neler de yapmış bak sen bizim kıza :))
ne faizi tatlım yastık altı gibi düşün beni
300 tl den 60 tl si artıyor ya şimdi çeyrek alırken o 60 tl :))
düşmesini beklemesin tabi gitsin bir çeyrek daha alsın
ne gençlikmiş behahaha, maalesef o benden her zaman daha zengindi..
bi de evlenme teklifini reddetmiştim, ne evlenecez, takılıyoruz işte güzel güzel demiştim :))))
neyy yastık altı mııı, ben almiiim o zaman şekerimmm
ahaha:)) sen o ata'ları at, ben sana bilenzik alacam.
zenginlerin ne işi var bu topiklerde varsa ve okuyorsa kışt diyorum kendilerine
bakın şimdi şöyle bi durumumuz olsaydı:
kuyumcuya girecez ve şöyle dicez: "kardeş bana ordan 1 kilo karışık altın!"
ağzım sulandıbakın şimdi şöyle bi durumumuz olsaydı:
kuyumcuya girecez ve şöyle dicez: "kardeş bana ordan 1 kilo karışık altın!"
kıyamam ben sana ponçik :)ne gençlikmiş bebiz böyle yaşayamadık arkadaş.. biz ünide tanıştık ay çok seviyoruz evlenmeliyiz dedik iş telaşına girdik b.k var gibi
soğuk iç, daha faydalı..sıscak çay- kahve sağlığa zararlıymış, şimdi ben sana iban no veriyorum yaptığım bu sağlık danışmanlığı için 20 tl yatırıver bakiimkızlar 2 kere çayım soğudu sizin yüzünüzden. Çaydanlığın altını 2 kez açmak zorunda kaldım. tüp gazım gitti. iban no.mu veriyorum 10ar lira gönderin de haydi.
ahahaaa kız sen çok yaşa emi:))) şabanın filmine döndü:))soğuk iç, daha faydalı..sıscak çay- kahve sağlığa zararlıymış, şimdi ben sana iban no veriyorum yaptığım bu sağlık danışmanlığı için 20 tl yatırıver bakiim
canımsın :)) şimdi de ev kredisiydi bebişti derken off off benim elle tutulur yanım yok 40 ımdan sonra rahat ederim belkikıyamam ben sana ponçik :)
genciz şekerim henüz, daha yolun yarısı bile olmadı, şimdi yaşa sen de bebişko
ahahah göndeririz kız sen yeter ki sıcak sıcak iç çayınıkızlar 2 kere çayım soğudu sizin yüzünüzden. Çaydanlığın altını 2 kez açmak zorunda kaldım. tüp gazım gitti. iban no.mu veriyorum 10ar lira gönderin de haydi.
aynen ekmeğini camdan tavuğa bandırdığı film di mi :)))))ahahaaa kız sen çok yaşa emi:))) şabanın filmine döndü:))
evet ay çok güldürdün beni yaa:)) zeki arkidişim benim:))aynen ekmeğini camdan tavuğa bandırdığı film di mi :)))))
40 daha ne ki, olur elbet, sıkma canını bebiş...canımsın :)) şimdi de ev kredisiydi bebişti derken off off benim elle tutulur yanım yok 40 ımdan sonra rahat ederim belki
ahahah göndeririz kız sen yeter ki sıcak sıcak iç çayını
severim şaban filmlerini,ne zaman denk gelsem bir daha bir daha izlerim :))))aynen ekmeğini camdan tavuğa bandırdığı film di mi :)))))
şimdi cefasını çekiyorsun ama ilerde sefasını süreceksin:)canımsın :)) şimdi de ev kredisiydi bebişti derken off off benim elle tutulur yanım yok 40 ımdan sonra rahat ederim belki
ahahah göndeririz kız sen yeter ki sıcak sıcak iç çayını
benim de eşim bayılır. sayesinde repliklerini ezberledim:/severim şaban filmlerini,ne zaman denk gelsem bir daha bir daha izlerim :))))
biz de öyleyiz...hababam sınıfı özlellikle ilk 3 bölüm, davacı en sevdiklerimiz...benim de eşim bayılır. sayesinde repliklerini ezberledim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?