BİRİKİMCİ HATUNLAR

gerçekten ilk defa duydum bunu...
neyse yarın ola hayrola deyip gidip azıcık ev işi yapayım kızlar ben.
kahvaltı yapmadım henüz bayılacam açlıktan...önce kahvaltımı yapayım..öptüm sizi
afiyet olsun canım ben de biraz çalışayım :)) kolay gelsin sizlere öptüm şimdilik

Günaydın kızlar...
Sohbetiniz ne hoş ama ben işteyim..
damla cikolata cancazım benim fikrim de ikisinin tam ortası, Çeyrekler birilerine yakın zamanda yada ilerde takılacaksa çeyrek al.
Ama hiçbiri yakın yıllarda bozdurulmayacaksa ataya çevir.
Sevgiler kızlar...

KKKizlarsizebir fikir vereyim o zaman benim halam balkonuna domates biber ve cilek ekiyo saksilara... kendileri ev halki 6 kisiler ama gelen gideni de coktur es doat akraba.. gelene gidene balkona sokup en azindan cilek yedirttiriyo.. :) ama balkonunuz buyukse yapin fransiz balkonsa hic ugrasmayin. Eger bahceniz varsa bos birakmayin en azindan pazar alisverizinizde ektiginiz urunu almazsiniz

kolay gelsin canım:)

teşekkürler fikir için canım :))) çeyrek takacağım kimse yok, bir de ben birikimlerden takı yapmıorum, takmak gerekirse ayarlayıp alıyorum.çeyreklerin bozulma ya da takı durumu yok yani çok şükür :)) bi düşüneyim yarına kadar

kolay gelsin sana da, hayılrı işler olsun

canım topikleri karıştırdın sen :))))
biz ekip biçme konuşmuyorduk, bu diğer topiğin konusuydu galiba

ama fikir olarak yazdıysan o başka, çok teşekkür, ben hiç anlamam çiçek böcek işinden şimdilik tabi
daha sonra bahçeli eve geçince dikeceğim her şeyi inşallah

tam olarak da bu konuşulmuyodu zaten bi 10 sayfa kadar önce... işte tasarruf yöntemi olarak ne yapılabilir gibi bi laf geçince aklıma da gelince yazayım dedim hem fikir olur diye.

Elinizdekini bozmayin.
Ben olsam ceyrek alirdim
Ama tam altin 4 ceyrek demek, ben bazi kuyumcularda ucretsiz 4 ceyrek verip para vermeden tam altin aliyordum ( veya 2 ceyregi 1 yarim yapiyordum. )
4. Ceyregi alin sonra hepsini tam a cevirin ama tam ata dan farkli. O zmn zarariniz olur.

hımmm, anladım, çok teşekkür ederim..
ben şöyle düşünmüşütm zaten çeyrekleri 200 den almıştım, 235 den bozsam toplamda 105 tl karda oluyorum, atayı 105 tl indirimli almış gibi olacam..elimde atam olacak..tek çeyrek için 240 tl vereceğim, onun yerine 300 verir, 60 tl daha fzladan birikim yapmış olurum diye düşünmüştüm..

Selam kızlar elektrik faturası geldi 62 tl neden hiç düşünemiyorum bu faturayı allah aşkınıza sinir oldum

Bana sizin bu öneriniz gayet makul geliyor.
muhtemelen bende sizin gibi yapardım.
Hem miktar büyük olunca insan bu tarz bir seyi bozdurmak zorunda kalsa bile bir kere daha düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…