- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
40 daha ne ki, olur elbet, sıkma canını bebiş...
hayırlısı canlarım sağlık olsun birikim tasarruf bizim işimiz :))şimdi cefasını çekiyorsun ama ilerde sefasını süreceksin:)
girme kızın kanınadamla cikolata canım çeyreği düşündün mü karar verdin mi? dediğim gibi alacağın atayı 100 lira aşağı alcaksın elde edeceğin karla.
nerde dedin sen onu? ben görmemişim o mesajını, bi dönüp okuyayım vcanımdamla cikolata canım çeyreği düşündün mü karar verdin mi? dediğim gibi alacağın atayı 100 lira aşağı alcaksın elde edeceğin karla.
öyle mi ya çok mu direttim ki? 60 lira fazla verip ata alır diye düşündüm. bilmem:)girme kızın kanına
şimdiöyle mi ya çok mu direttim ki? 60 lira fazla verip ata alır diye düşündüm. bilmem:)
ilerde daha yükseğe bozdurursun tamam da, ata alınca da ilerde daha yükseğe bozduracaksın?şimdiayiciklijelibom diyor ki,
zaten çeyrekleri 200 den aldığına göre, 235 den bozdurunca 105 tl kardasın, bunu düşünerek atayı 105 tl indirimli almış olacaksın, elinde ata olsun al diyor
sinirliportakal diyor ki çeyrek olarak kalsın ileride daha yüksek fiyata bozdurursun şimdi niye bozdurup düşükten veresin ki..bozdurmak her zaman zarar sonuçta..
anladığım bu benim..
ama ne halt edecem bilemedim
he gülüm he, o para saniyede çarçur olur...illa altına bağlamalıyımilerde daha yükseğe bozdurursun tamam da, ata alınca da ilerde daha yükseğe bozduracaksın?
şimdi ata yerine çeyrek alsan. elinde 4 çeyreğin olacak. ata alsan da 4 çeyrek gibi.. aynı kapıya çıkıyor ikisi de sanki düşününce..
peki o çeyrek parasını ellemesen de, tüme tamamlayıp öyle ata alsan?
al sana integral sorusu...
ikisi de uzun vadede kazandırır.bu durumda tüm topiklerde sürekli sorulduğu ve yazışıldığı üzre ben de sorayım:
birikim için ata mı almalı çeyrek mi?
bozdururken hangisi daha az zararlı oluyor?
neticede bi gün bozulacak bu altınlar, varyemez amca gibi yüzmeyecem ya içinde, küvete koyup :))))
kuzu yeni bi çeyrek al o zaman ya, girme diğer çeyreklerin kanına:) çok düşünme. düşün düşün p.ktur işin:)he gülüm he, o para saniyede çarçur olur...illa altına bağlamalıyım
canım birikim için 24 ya da 22 ayar alın diyorlar bu çeyrekmiş bilezikmiş ataymış farketmiyor açıkçası neye gücün yeterse.aslında şuan ataya dönüştürmen de farketmiyor canın nasıl istiyorsa öyle yapabilirsin. ben her halini biriktiriyorum altının. benim kv zamanında yarım da yapmış gremse de çeyrek de hepsi aynı şekilde bozuldu ve bana gram cinsinden ne istiyorsam o alındı mesela.bu durumda tüm topiklerde sürekli sorulduğu ve yazışıldığı üzre ben de sorayım:
birikim için ata mı almalı çeyrek mi?
bozdururken hangisi daha az zararlı oluyor?
neticede bi gün bozulacak bu altınlar, varyemez amca gibi yüzmeyecem ya içinde, küvete koyup :))))
sen yazıyorsun yarım düşmüyor çeyrek düşüyor vs onu ben hiç takip edemedim ya değişiyor mu ben gram değişince hepsi aynı şekilde değişir diye düşünyordum oysa kiikisi de uzun vadede kazandırır.
daha önce de yazmıştım yalnız, benim gözlemlediğim şu: çeyrek ve yarım altın atadan daha istikrarlı. piyasada çeyreğin sirkülasyonu çok fazla, belki ondandır.
tabi. hepsi aynı anda yükselip inmiyor. biri düşüyor, diğeri çıkıyor.sen yazıyorsun yarım düşmüyor çeyrek düşüyor vs onu ben hiç takip edemedim ya değişiyor mu ben gram değişince hepsi aynı şekilde değişir diye düşünyordum oysa ki
aynen aynı hepsi. yeter ki uzun vadede kalsınlar. yine de imkanım olursa 5 gr.lık külçe altın istiyorum ben:)canım birikim için 24 ya da 22 ayar alın diyorlar bu çeyrekmiş bilezikmiş ataymış farketmiyor açıkçası neye gücün yeterse.aslında şuan ataya dönüştürmen de farketmiyor canın nasıl istiyorsa öyle yapabilirsin. ben her halini biriktiriyorum altının. benim kv zamanında yarım da yapmış gremse de çeyrek de hepsi aynı şekilde bozuldu ve bana gram cinsinden ne istiyorsam o alındı mesela.
Allah allah ben bunu ilk defa duydum, hepsi bir yükselip çıkmaz muı? sonuçta gram altın fiyatı ile alakalı sanıyorudum ben detabi. hepsi aynı anda yükselip inmiyor. biri düşüyor, diğeri çıkıyor.
şaşırdım valla paramızla rezil oluyoruz ya :)tabi. hepsi aynı anda yükselip inmiyor. biri düşüyor, diğeri çıkıyor.
yoo ben hep takip ederim. gram altın düşüşteyken çeyrek yükselişte olabiliyor mesela.Allah allah ben bunu ilk defa duydum, hepsi bir yükselip çıkmaz muı? sonuçta gram altın fiyatı ile alakalı sanıyorudum ben desinirliportakal portakal gibi...
5 gr. 700 civarında. amin canım sağolşaşırdım valla paramızla rezil oluyoruz ya :)
5 grlık külçe ne kadar canım? inşallah nasip olur kısa zamanda alırsın
şaşırdım valla paramızla rezil oluyoruz ya :)
5 grlık külçe ne kadar canım? inşallah nasip olur kısa zamanda alırsın
yoo ben hep takip ederim. gram altın düşüşteyken çeyrek yükselişte olabiliyor mesela.
gram altın fiyatı ayrı, 22 ayar altının gram fiyatı ayrı, bileziğin gram fiyatı ayrı, çeyreğin fiyatı ayrı. baktığım sitelerde öyle yani.
çok enteresan vallayoo ben hep takip ederim. gram altın düşüşteyken çeyrek yükselişte olabiliyor mesela.
gram altın fiyatı ayrı, 22 ayar altının gram fiyatı ayrı, bileziğin gram fiyatı ayrı, çeyreğin fiyatı ayrı. baktığım sitelerde öyle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?