BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın bende burdayım :) bu haftayı fazla harcama yapmadan kapattık şükür. bugün meyve alışverişine gidicem meyvecimiz var ordan haftalık alıyoruz.
dün a101 de persil 6.5 kilo 19 tl ye inmişti 2 tane alıp stok yaptım. başka yerel bir market broşüründe de çaykur çay 18 tl görünüyor oaraya gidip 6-7 tane almak istiyorum fırsat bulunca.

Çok güzel canım ben de aldım dün a101den ama Abc aldım deneyeceğim bakalım.

Çok güzel canım ben de aldım dün a101den ama Abc aldım deneyeceğim bakalım.
ben aslında bingo alacaktım uygun olsun diye ama bu fiyata bingo bile daha pahalı geldi. 2 tane stokladım bize baya yeter çok çamaşır yıkanıyo bizde.

tünaydın birikimci hatunlar,
sabah hazırlanıp erkenden kuyumcuya gittim, yeni geldim, yazayım hemen deim :))) hayırlı cumalar dilerim hepimize..

altın maalesef yükselmiş bugün..

1 adet ata altın 990 tl ye aldım,
bir de çeyrek düşüncem vardı biliyorsunuz, benim çeyreklerin tanesini 238 den verdim, 714 tuttu, 990-714: 276 tuttu, 275 tl daha verip ataya çevirdim..böylece 245 den çeyrek alacağıma 3o tl verip 275 den almış oldum...

markete uğradım,
1 lt. sıvıyağ aldım(keklerde ve börek pastalarda kullanıyorum,pasta börekte z.yağı ağır geliyor..)
1,5 kg pirinç, domates,biber,maydanoz,sıvı sabun,elma sirkesi, 2 pk peksimet, doğadan gizli bahçe sallama çay, 2 pk sigara, makyaj pamuğu, 1lt kola aldım hepsi 51 tl tuttu...

59 tl kumbaraya attım ve artık bu ay ki birikimimi noktaladım,sonlandırdım..kalan para ile önümüzdeki ayın 10 una kadar geçinmek zorundayız...

damla cikolata canım önerdiğin tv programını izledim çok hoşuma gitti özlem denizmen'i biliyordum ama program yaptığını bilmiyordum diğer bölümleri de izleyeceğim

evet canım ben de çok beğendim bu programlarını, bilmediğim bir sürü şey öğrendim,çok eğitici

Bana sizin bu öneriniz gayet makul geliyor.
muhtemelen bende sizin gibi yapardım.
Hem miktar büyük olunca insan bu tarz bir seyi bozdurmak zorunda kalsa bile bir kere daha düşünüyor

evet öyle yaptım ben de.. ata dursun kenarda dedim.inşallah bereketli olur,zarar etmeyiz altınlardan

aaa bugün birikimci hatunlardan ses yok nerdesiniz kızlaaar

günaydın canım evet öyle olmuş ben işlerim yoğun ondan yazamadım da kızlar nerde bilemedim

geldim kızlar,geldim...çarşıdaydım..çok sıcak valla, çıkılacak gibi değil...

canım ben çok kullanmıyorum sıvıyağı, sadece keke, pastaya o da yarım su bardağı falan..evde kızartma hiç bir zaman yapılmaz..kullanacak yerim de olmuyor...(evde de vardı 1litreye yakın aslında money card ile indirimli görünce bulunsun diye aldım)
onun dışında zeytinyağı kullanıyorum, onu da soğuk sıkım alıyor eşim, ayvalıktan arkadaşlarından getirtiyor...bi elemanları var şirkette, ege turuna çıkınca zeytinyağı,zeytin,kuru incir vs ne varsa toplayıp geliyor...markalı değil yani kullandığım yağ,fabrikasından alıyor, 5 litrelik su şişelerinde oluyor...ama annem hep kristal kullanır, onu seviyor o..

Günaydın bugün akşama annemler yola çıkıyorlar bende dün bir sürü temizlik yaptım her yer temiz olmasına rağmen yinede içime sinmedi bir tur daha yaptım kızlar. Eşim gece nöbetçi öğleden sonra büyük alışverişe gidiyoruz inşallah . Sonra eve gelince aldıklarımı yerleştirip patlıcan közlicem ayrıca biber doldurucam biraz yaprak sarabilirim . Sabahta annemleri almaya gidicez yoğunluk başladı

eline sağlık canım, ilk kez mi geliyorlar evine? 2,5 aylık evliydin sanırım?

ben çaykurun çaylarını beğenmemeye başladım sanki sürekli kalitesi düşüyor gibi çaykur filiz alıyorum bu sefer elimdekiler bitince lipton deneyeceğim

ooh bereketli olsun hem altınların hem de aldıkların canım
evet program çok güzel zamanım olmadığı için 2 bölüm izleyebildim dün inşallah birsürü bölümü vardır

ben de sıvıyağı 5 litrelik alıyorum gerçi onlar da zam yapmamak için 4.5 litreye düşürdüler tenekeleri ya neyse
ben zeytinyağında kristalciyim dolgun güçlü olan çeşidini seviyoruz yoğun bir tadı var

ben bi 7-8 bölüme denk geldim canım, zaten yeterli oluyor o bile, mantığı hemen kapıyorsun,otomatik olarak onun gibi düşünmeye başlıyorsun...eşim bile şaşırıyor, onunbütçeden hiç haberi yok, ben kuruşu kuruşuna nereye ne kadar ödeme var biliyorum..konuşurken söylüyorum mesela bütçeden şu kadar kaçağımız var farkında olmadan harcadığımız dediğimde şaşırıyor..ama hesabı bilmek çok önemliymiş, gerçekten hiç bilmeden harcıyormuşuz..

çok sağol canım bu arada, Allah herkese nasip etsin bol bol birikim yapabilmeyi,birikimleri de ağız tadıyla yiyebilmeyi...

Son düzenleme:

hadi ya farketmedim ben en son aldığım 5 lt likti o bitince bakayım düşürmüşlermi

merhaba kızlar nasılsınız.

sinirliportakal canım selam nasılsın. dışarda işlerim vardı ondan uğrayamadım. evdeyim şimdi.

damla cikolata canımm hayırlı olsun bereketiyle çoğalsın inşallah altınların. çok da güzel bi alışveriş olmuş:) kumbaranın da karnı doymuş maşallah dolup taşsın o da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…